Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Csúcstechnológiás gumiabroncsok és mobilitási megoldások a jövő járműflottái számára

2022.08.05

Forrás: Premier Hungary Communications, Bridgestone Sajtóközlemény
BRÜSSZEL (2022. július 28.) - A Bridgestone és világszerte megbízható flottakezelési megoldása, a Webfleet a 2022-es IAA Transportation kiállításon mutatja be prémium gumiabroncsok, abroncsközpontú technológiák és fejlett mobilitási megoldások portfólióját.


Az újítások egyszerre szolgálják a flották hatékonyságát, fenntarthatóságát és kényelmét.
 
Hannoverben, a 2022. szeptember 19-25 között megrendezésre kerülő IAA Transportation kiállítás egyedülálló lehetőséget nyújt a flották üzemeltetőinek, hogy többet megtudjanak azokról a termékekről és adatvezérelt, fenntartható mobilitási megoldásokról, amelyeket a Bridgestone és a Webfleet közösen kínálhat számukra. 
 
Az IAA résztvevői - legyenek azok flották, OEM-ek vagy technológiai vezetők - a Bridgestone standján megtalálják a legújabb gumiabroncs-innovációkat, fejlett mobilitási megoldásokat és integrált flottakezelési megoldásokat. Ezek között szerepel a Bridgestone prémium kategóriás, flottáknak szánt gumiabroncs-portfóliója is:
 
•  Bridgestone Ecopia H002 – lehetővé teszi a távolsági flották számára, hogy csökkentsék az üzemeltetési költséget, a kategóriájukban legjobb üzemanyag-hatékonyság és nedves úton tapadás révén még kihívást jelentő időjárási körülmények között is képesek legyenek haladni, miközben csökkentik a CO2-kibocsátást és egész évre szóló teljesítményt nyújtanak. *1
 
•  Bridgestone Duravis R002 – úgy tervezték, hogy segítsen a flottáknak a kiemelkedő kopásállóság és az optimalizált üzemanyag-hatékonyság révén jelentősen csökkenteni a működési és kilométerenkénti költségeiket. *2 
 
•  Bridgestone U-AP 002 – nagy futásteljesítményű, üzemanyag- és energiatakarékos városi buszabroncs, amely a CO2-kibocsátás és a teljes üzemeltetési költség csökkentése révén fokozza a fenntartható és hatékony városi mobilitást (beleértve az EV-ket is).*3
 
•  Bandag - a Bridgestone tulajdonában lévő Bandag az újrafutózási megoldások globális vezetőjeként bemutatja néhány kulcsfontosságú termékét, többek között:  
o  Bandag Regionals 002 - kompromisszumok nélküli gumiabroncsok, amelyek fokozott kopásállósággal, minimális kilométerenkénti költséget, optimalizált üzemanyag-hatékonyságot és egész éves biztonságot kínálnak.
o  Bandag U-AP 002 - hozzájárul a városi fenntartható mobilitáshoz kiváló futásteljesítménnyel, miközben télen is használható és minden típusú hajtáslánccal (beleértve az EV-ket is) kompatibilis
 
•  És még sok más – a Bridgestone is izgalmas bejelentéseket tesz az új termékekkel kapcsolatban a kiállításon.
 
Fleetcare - egyedülálló integrált gumiabroncs- és flottakezelési megoldás
A Bridgestone a prémium gumiabroncs-portfólióján túl, az egyedülálló integrált gumiabroncs- és flottakezelési megoldást, a Fleetcare-t is bemutatja, amely egyetlen mobilitási partnertől származó teljes csomagnak köszönhetően nagyobb hatékonyságot és alacsonyabb üzemeltetési költségeket biztosít a flották számára. 
 
A Fleetcare a Bridgestone prémium gumiabroncsait és abroncskezelési megoldásait a Webfleet flottakezelési megoldással ötvözi, hogy a flottáknak segítse a gyors előrelépést. A bevált technológiákkal támogatott Fleetcare a flották egyedi igényeihez igazítható, és célja a teljes üzemeltetési költség csökkentése, az ügyfelek elégedettségének növelése, az időmegtakarítás támogatása, a biztonság és a védelem maximalizálása, valamint a fenntarthatóság fokozása.
 
A Fleetcare kínálat részeként a Bridgestone a kiállításon bemutatja a kis- és közepes teherautó- és buszflották, a kereskedelmi furgonok és a személygépkocsi-flották számára kifejlesztett új, dedikált és készleten kívüli megoldását is.
 
Fejlett és integrált mobilitási megoldások
Számos más, fejlett mobilitási megoldás is bemutatásra kerül, többek között:
 
Fuelcare - hatékony megoldás a flották üzemanyag-fogyasztását befolyásoló szempontok optimalizálására, beleértve a járművenkénti adatvezérelt gumiabroncs-konfigurációt, a vezetési stílus nyomon követését és oktatását, a professzionális navigációnak köszönhető kilométer-csökkentést, valamint a részletes üzemanyag-figyelést és elemzést.
Trailercare - egy mindenre kiterjedő, kilométer-alapú megoldás a pótkocsik kezelésére, GPS-pozícióval és mozgásállapottal, azonnali figyelmeztetésekkel (lopásmegelőzés), karbantartási értesítésekkel és eszközhasználati jelentésekkel, kilométer- és helymeghatározáson alapuló gumiabroncs-kezeléssel, valamint a pótkocsik számára abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) megoldás hozzáadásának lehetőségével.
-  Számos digitalizált, összekapcsolt és előre jelző abroncskarbantartási megoldás a telematikai adatok alapján, beleértve az RFID-alapú abroncsellenőrzést, az eszköz kihasználtságán és az előre jelzett kopáson alapuló abroncsok forgatását és karbantartását, a jármű helyzete alapján történő hatékony abroncskarbantartást, valamint a gumiabroncsok teljesítményének pontos nyomon követését és a lehetséges problémák korai felismerését.
 
A Webfleet a kiállításon bemutatja innovatív flottakezelési megoldásait is, többek között:
 
Webfleet TPMS - valós időben ellenőrzi a gumiabroncsok nyomását és hőmérsékletét. A prediktív gumiabroncs-kezeléssel a problémák még azelőtt észlelhetők, mielőtt azok költséges javításhoz vagy állásidőhöz vezetnének. Mindez csökkenti az üzemeltetési költségeket, javítja a közúti biztonságot és csökkenti a környezetre gyakorolt hatást. 
Webfleet Video - kombinálja a műszerfali kamera felvételeit a vezetési adatokkal, a közúti balesetek valós időben történő felismerésével, tájékoztatásával. Az AI technológia automatikusan azonosítja a kockázatos viselkedést, és értesíti a vezetőt, segít elkerülni a veszélyes helyzeteket. 
Webfleet Tachograph Manager - a megbízható, minden egyben megoldás a tachográf adatainak letöltésére, elemzésére és archiválására. 
Webfleet Vehicle Check - digitalizálja a járművezetők mindennapos helyszíni ellenőrzését. A mobilalkalmazás minimalizálja a papírmunkát és egyszerűsíti a megfelelőségi folyamatot, így gyorsan cselekedhet a járműhibák megoldása és a biztonságosabb üzemeltetési feltételek érdekében.
Webfleet Work App - segít a járművezetőknek a napi feladatok kezelésében és a kategória legjobb navigációjához való hozzáférésben.
 
A Webfleet a flottaügyfelek számára biztosítja az adatvezérelt betekintést és eszközöket, amelyekkel az üzemeltetők javíthatják flottájuk és mobilitási teljesítményüket. További lépéseket téve az üzemanyag-fogyasztás csökkentése, a biztonság növelése, az elektromos meghajtás és a termelékenység növelése érdekében, megfelelve a tachográfiai előírásoknak.
 
Taco van der Leij, a Webfleet európai alelnöke elmondta: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Bridgestone-nal együtt vehetünk részt a 2022-es IAA Transportation kiállításon, ahol legújabb innovációink mellett bemutatjuk, mit tud a Webfleet a legjobban: a vállalkozások optimalizálhatják flottájuk teljesítményét és a teherautóik gond nélkül úton lehetnek. A Webfleet 1999-es lipcsei születése óta a német szállítmányozási iparág egyik alapterméke és vezetője volt, és lesz is a jövőben.” 
 
Elkötelezettség a fenntartható mobilitási megoldások mellett
A Bridgestone fenntartható megoldásokkal foglalkozó vállalatként és a flották vezető partnereként határozottan elkötelezett amellett, hogy prémium gumiabroncsok, abroncsközpontú technológiák és fejlett mobilitási megoldások - köztük a Webfleet - portfóliójával hatékonyabbá és fenntarthatóbbá tegye a vállalkozásokat.
 
Ez csak egy példa arra, hogy a Bridgestone egyik legfontosabb alapelve a fenntarthatóság, és folyamatos erőfeszítéseket tesz a fenntartható társadalom megvalósításának támogatására a társadalmi és fogyasztói értékek biztosításával. Ennek középpontjában a Bridgestone nyolc fókuszterületet tartalmazó E8 kötelezettségvállalás áll, mint Energy (energia), Ecology (ökológia), Efficiency (hatékonyság), Extension (kiterjesztés), Economy (gazdaságosság), Emotion (érzelem), Ease (könnyebbség), Empowerment (felhatalmazás).
 
„A gumiabroncsok és a fenntartható mobilitási megoldások globális vezetőjeként örömmel térünk vissza az IAA Transportation kiállításra, nemcsak prémium gumiabroncs-portfóliónkkal, hanem a Webfleet-tel és a fejlett mobilitási megoldások kivételes kínálatával is. Alig várjuk, hogy bemutathassuk a Fleetcare-t a világnak, és újra kapcsolatba léphessünk ügyfeleinkkel, partnereinkkel. A Bridgestone elkötelezett amellett, hogy a flották számára maximális hatékonyságot, kényelmet és fenntarthatóságot biztosítson, alig várjuk, hogy mindezt a kiállításon is bemutathassuk!" – mondta Mark Tejedor, a Bridgestone EMIA másodlagos teherabroncspiac és OE alelnöke.
 
*1  Az új Bridgestone Ecopia H002 segít a flottáknak csökkenteni a teljes tulajdonosi költséget, még kihívást jelentő körülmények között is (bridgestone-emia.com).
*2  A Bridgestone új Duravis R002 kiváló kopási élettartamot biztosít, hogy segítsen a flottáknak csökkenteni a költségeket (bridgestone-emia.com)
*3  A Bridgestone növeli a fenntartható városi mobilitást a nagy futásteljesítményű, üzemanyag-takarékos U-AP 002 buszabronccsal (bridgestone-emia.com)
 
A Bridgestone-ról Európában, a Közel-Keleten, Indiában és Afrikában:
A Bridgestone Európában, a Közel-Keleten, Indiában és Afrikában (Bridgestone EMIA) a biztonságos és fenntartható mobilitást szolgáló megoldások terén felhalmozott szakértelmének köszönhetően az abroncs- és gumiiparban világviszonylatban vezető Bridgestone Corporation regionális stratégiai vállalategysége. A Bridgestone EMIA, amelynek központja a belgiumi Zaventemben található, több mint 20.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a térség 40 országában folytat üzleti tevékenységet.
 
A Bridgestone prémium gumiabroncsok, abroncstechnológiák és fejlett mobilitási megoldások változatos portfólióját kínálja. A vállalat jövőképe, hogy fenntartható megoldásokat kínáló vállalatként társadalmi és fogyasztói értéket nyújtson. A Bridgestone E8 kötelezettségvállalása egy széleskörű, globális, vállalati kötelezettségvállalás, amely világosan meghatározza azt az értéket, amelyet a vállalat a társadalom, az ügyfelek és a jövő generációi számára ígér nyolc fókuszterületen: energia, ökológia, hatékonyság, kiterjesztés, gazdaságosság, érzelem, könnyebbség és felhatalmazás. Ezek iránytűként szolgálnak a stratégiai prioritások, a döntéshozatal és a cselekvések irányításához az üzleti tevékenység minden területén.
 
A Bridgestone EMIA-ról szóló további információkért, kérjük, látogasson el a www.bridgestone-emia.com és www.bridgestonenewsroom.eu oldalakra. Kövessen minket Facebookon, Instagramon, YouTube-on és LinkedInen.
 
A Webfleet-ről:
A Webfleet a Bridgestone világszerte megbízható flottakezelési megoldása. Világszerte több mint 60.000 vállalkozás használja a flotta hatékonyságának javítására, a járművezetők támogatására, a biztonság fokozására, a panaszkezelésre és a fenntarthatóbb munkavégzésre. Több mint 20 éve adatvezérelt betekintést nyújt a flottamenedzserek számára, amely segít nekik optimalizálni működésüket. 
 
A Webfleet a Bridgestone Mobility Solutions küldetéstudatával adatvezérelt, mobilitási megoldásokkal mozdítja a világot a fenntartható jövő felé, és járul hozzá a Bridgestone E8 kötelezettségvállalásának megvalósításához. Ez a széleskörű, globális vállalati kötelezettségvállalás világosan meghatározza azt az értéket, amelyet a Bridgestone a társadalom, az ügyfelek és a jövő generációi számára ígér nyolc fókuszterületen: energia, ökológia, hatékonyság, kiterjesztés, gazdaságosság, érzelem, könnyebbség és felhatalmazás. Ezek iránytűként szolgálnak a stratégiai prioritások, a döntéshozatal és a cselekvések irányításához az üzleti tevékenység minden területén.
 
További információ: webfleet.com. Kövessen minket a Twitter-en: @WebfleetNews. A Bridgestone EMIA-ról szóló további információkért, kérjük, látogasson el a www.bridgestone-emia.com és www.bridgestonenewsroom.eu oldalakra
 
www.bridgestone.hu      

NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Bridgestone ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: