Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Schaeffler átadta az új Autóipari Kereskedelmi központját Frankfurtban

2022.07.22

Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
• A Schaeffler megerősíti az Autóipari Kereskedelem üzletágának központját
• Az új irodák modern környezetet biztosítanak mintegy 6.000 négyzetméteren


• A Schaeffler új “New Work” koncepcióját úgy tervezték, hogy megfelelő legyen a rugalmas és digitális munkavégzéshez 

A Schaeffler 2022. július 21-én hivatalosan is megnyitotta új Autóipari Kereskedelem üzletág központját Frankfurt Gateway Gardens kerületében, Németországban. Az Autóipari Kereskedelem üzletág felelős a Schaeffler globális alkatrész-üzletágáért, és jelentősen hozzájárul a Schaeffler AG üzleti sikeréhez. A helyszín, a De-Saint-Exupéry-Strasse közel van a frankfurti repülőtérhez, és optimális közlekedési lehetőségeket kínál a munkavállalóknak és az ügyfeleknek egyaránt az irodanegyed központjában.

"A Langenből Frankfurtba való költözéssel egyrészt megerősítjük Autóipari Kereskedelmi központunkat, ugyanakkor új és modern munkakörnyezetet alakítottunk ki " - hangsúlyozta Jens Schüler, a Schaeffler Autóipari Kereskedelem üzletágának vezérigazgatója. A mintegy 6.000 négyzetméternyi irodaterületen megvalósított új, úgynevezett “New Work” koncepció távol áll az elavult jellemzőktől. A jövő munkahelye rugalmasabb, nyitottabb és digitálisabb.

A “New Work” koncepció a munkavállalók igényeire összpontosít

"Az Autóipari Kereskedelem üzletág új központja az egyik legnagyobb irodai terület, mely a Schaeffer “New Work” koncepció alapján valósult meg Európában. Az új koncepció alapján a munkahelyi környezetet a munkavállalónk igényeihez igazítjuk, és támogatjuk a hibrid munkavégzést – legyenek akár az irodában, otthon vagy útközben" - magyarázta Stefan Münch, a Schaeffler vállalati ingatlanmenedzsmentért felelős vezetője. A Schaeffler “New Work” koncepciójának megfelelően rugalmasan alakítoták ki a munkaállomásokat egy többterű irodai környezetben, és különféle modern munkaterületeket kínál nyitott és zárt modulokban. Mintegy 350 munkatárs veszi használatba a 240 munkaállomást, melyhez számos közösségi tér, tárgyalóterem, projektszoba és telefonállomás, valamint egyéb alternatív munkaállomás-lehetőségek csatlakoznak.

Nyílt kommunikáció és együttműködés

"Az új munkahelyi környezet lehetővé teszi a munkatársaink számára a gyors és rugalmas interakciót. A feladatok agilis módon közelíthetők meg, és kreativitásnak és az új ötleteknek bőven biztosunk helyet. Új helyszínünk és koncepciónk fontos elemei, hogy vonzó munkáltatóként pozícionálhassuk magunkat. Ezek kulcsfontosságú tényezők a jövőbeli sikereink szempontjából" - tette hozzá Jens Schüler.

www.schaeffler.hu     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Ingatlan, építőipar ; - Schaeffler

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: