Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Volvo Trucks a károsanyag-kibocsátás és a közúti balesetek számának nullára történő csökkentésére fókuszál az IAA-n

2022.07.12

A Volvo Trucks is jelen lesz a világ vezető haszongépjármű kiállításán, az IAA Transportation-ön. A svéd tehergépjárművek gyártója a szeptemberi eseményen az elektromobilitási piacon betöltött jelentős szerepére, a legújabb biztonságtechnikai megoldásaira és az áruszállítás karbonsemlegesítésére


vonatkozó törekvéseire fókuszál. 

A Volvo Trucks elektromos termékpalettája a legszélesebb a piacon. Ezen belül már három nehézkategóriás modell is rendelhető Európában.

2022. szeptember 20-25. között rendezik meg a világ vezető haszongépjármű kiállítását, az IAA-t a németországi Hannoverben. A Volvo Trucks az idei évi IAA-ra egy átfogó üzenettel érkezik, amely a cég stratégiáját is jellemzi: "Towards Zero", azaz "Úton a Nullához" – nulla károsanyag-kibocsátás és nulla baleset.

A Volvo Trucks a kiállításon felsorakoztatja tisztán elektromos termékpalettáját, amely a Volvo Trucks-nál a legszélesebb az összes iparági szereplő közül. Az Európában rendelhető három nehéz- és kettő középkategóriás, tisztán elektromos tehergépjármű modellek mindegyike megtekinthető lesz Hannoverben. Ezen kívül a Volvo Trucks bemutatja az elektromos járművekhez kínált szolgáltatások teljes palettáját is a hatótávolság- és útvonaltervezéstől kezdve a töltési és finanszírozási megoldásokig. Az elektromos modellek mellett a Volvo Trucks olyan egyéb hajtásláncokat is prezentál a kiállításon, amelyek alacsonyabb károsanyag-kibocsátásuknak köszönhetően, ugyancsak jelentősen hozzájárulhatnak az áruszállítás karbonsemlegesítéséhez.

“Az ügyfeleinkkel, és az ügyfeleink ügyfeleivel a nulla károsanyag-kibocsátás felé tartó úton járunk. Izgatottan várjuk, hogy minden érdeklődőnek bemutathassuk termékeinket és szolgáltatásainkat, amelyek révén jövedelmező üzletmenet mellett is csökkenthetik környezeti lábnyomukat. Bármi legyen is a kiválasztott hajtáslánc – elektromos, gázüzemű, vagy hagyományos dízel -, a Volvo Trucks olyan megoldást kínál, amely energiahatékony módon segít a környezeti célok elérésében” – mondja Roger Alm, a Volvo Trucks elnöke.

Ami a biztonságot illeti, a Volvo Trucks Hannoverben több más újítás mellett bemutatja a járókelők és kerékpárosok védelmét szolgáló, oldalirányú ütközés elkerülését támogató biztonsági rendszerét. Ez a megoldás a teherautó mindkét oldalán elhelyezett radarokkal és kamerával támogatott funkciókkal teszi biztonságosabbá a közúti közlekedést.

A kiállítás külső területén a Volvo Trucks több modellje is kipróbálható lesz, mint például az elektromos Volvo FL és FE. Emellett I-Save csomaggal ellátott Volvo FH-t, LNG meghajtású FM-et vagy kemény feladatokra szánt Volvo FH16-ot is megtekinthetnek a Hannoverbe látogatók az IAA kiállítás külterében. 

Sajtótájékoztató és interjúkészítési lehetőségek (angol nyelven):

A Volvo Trucks kiállítási területe, 21-es terem, A35-ös stand
Időpont: 2022. szeptember 19., hétfőn, 11:50

Roger Alm, a Volvo Trucks elnöke és Jessica Sandström, a Volvo Trucks Product Management részlegének alelnöke állnak majd az érdeklődők rendelkezésére 2022. szeptember 19-én. 

A Volvo Trucks teljes szállítási megoldásokat kínál professzionális és üzleti szemléletű ügyfeleinek, középkategóriás és nehéz teherautók teljes skáláját kínálva. Az ügyfelek támogatását több mint 130 ország 2.200 kereskedéséből és szervizéből álló globális hálózat biztosítja. A Volvo teherautók összeszerelését világszerte 13 országban végzik, 2021-ben körülbelül 123.000 Volvo teherautót adtak át a világon. A Volvo Trucks a Volvo Csoport része, amely a világ egyik vezető gyártója a teherautók, az autóbuszok, az építőipari gépek, valamint a hajózási és ipari alkalmazású meghajtórendszerek területén. A Volvo Csoport finanszírozási és szervizelési megoldásokat is kínál. A Volvo Trucks munkája a vállalat alapértékein – minőség, biztonság és környezetvédelem – alapul.

www.volvotrucks.hu     


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Volvo Trucks ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: