Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

*Egy a természettel* Vadászati és Természeti Világkiállítás

2021.07.16

Forrás: HUNGEXPO, Hírek
Különleges vadfajok, Magyarország legnagyobb kiállítási akváriuma, vadászkutyás bemutatók, kulturális fesztivál, FeHoVa Plusz és OMÉK, mindez pedig vásárokkal és a feledhetetlen gasztronómiai élményt garantáló sétánnyal egybekötve


– akik a természetet szeretik, azoknak ott a helyük az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon.

A rendezvény 2021. szeptember 25. és október 14. között várja vendégeit Budapesten, a HUNGEXPO területén.

A Hungexpo teljes területén, összesen 8 pavilonban, interaktív kiállítások, virtuális valóság játékok, nemzetközi előadások és diorámák segítenek megismertetni Földünk egyedülálló élővilágát. Hazánk vadászatával és vadgazdálkodásával egy ezeréves séta keretében ismerkedhetünk meg a Központi Magyar Kiállításon, de külön csarnokban mutatkoznak be a világ minden tájáról érkező nemzetek is.

A legaktuálisabb témákról világhírű szakemberek beszélgetnek a World Conservation Forum színpadán, az A pavilonban, ahol a természet fenntartható használata és védelme lesz a fő téma.

A Világkiállítás fontos részei a különféle lovas, solymász, íjász és kutyás bemutatók. A kiállításon lehetőség lesz továbbá több VR-játék kipróbálására is, ami alkalmat ad arra, hogy játszva ismerjük meg a természet szépségeit: például sólyomként barangolhatjuk be hazánk virtuális vidékeit.

A naphoz a gasztronómiai sétányon gyűjthetünk erőt. A vad- és halhús a kiállítás egyik kiemelt vásárának, az OMÉK-nak is központi elemei lesznek. A világkiállításon lehetőség lesz pótolni az év elején elmaradt FeHoVa-t is, amely kibővült tartalommal várja majd a látogatókat, FeHoVa Plusz néven!

2021 legnagyobb természeti kiállítása egyben az év legnagyobb kutyabarát rendezvénye is lesz.

További információk a kiállítással kapcsolatban:
https://onewithnature2021.org/   
https://www.facebook.com/egyatermeszettel2021/   

Jegyvásárlás:
https://hungexpo.hu/events/egy-a-termeszettel-vadaszati-es-termeszeti-vilagkiallitas/jegyvasarlas/  

www.hungexpo.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Agrár ; Élelmiszer ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: