Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A SEAT új izgalmat visz az Ibiza és az Arona világába

2021.04.06

Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- Továbbfejlesztett külső formavilág és forradalmasított belső tér
- Az Ibiza a márka ikonikus modellje és a bevezetés óta kiszállított közel 6 millió modellel nagy szerepet vállalt annak sikerében


- 2017-es színre lépése óta az Arona a SEAT egyik alappillére, 2020-at pedig a kínálat második legkeresettebb modelljeként zárta
- Világpremier április 15-én 10 órakor

Martorell, 2021. április 6. – A SEAT új energiát visz fiatalos városi járművei világába, továbbfejlesztve azok külső megjelenését és forradalmasítva a nagy kedvenc SEAT Ibiza és Arona modellek belső terét.

A SEAT Ibiza a márka sikerének ikonikus modellje. 1984-es bemutatása óta a kis ferdehátú modell a legnépszerűbb járművé nőtte ki magát a SEAT gyártósoráról valaha legördült autók sorában. A megújult változat pedig ezt a győztes szemléletet kívánja továbbvinni.

Hozzá csatlakozik a továbbfejlesztett SEAT Arona városi terepjáró is, amely még erőteljesebb külső formavilágot és hangsúlyosabb offroad karaktert képvisel. Így akár a városok forgalmas útjain haladva is a biztonság érzését kínálja és kerüljön az útjába bármilyen akadály, képes leküzdeni azt.

“A SEAT Ibiza az öt generáció alatt kiszállított közel 6 millió járművel a márka sikerének egyik sarokköve, míg a SEAT Arona a kínálat egyik oszlopos tagjaként a tavalyi évben a második legkeresettebb SEAT modellként zárt.” – nyilatkozta Wayne Griffiths, a SEAT és a CUPRA elnöke. “Mindkét modell megújult és továbbfejlesztett arculata bővíti a járművek nagyszerű tulajdonságait, még teljeskörűbbé téve a kínálatot és egyben felfrissítve az autó formatervét.”

A világ egyre inkább digitalizált és hálózatba kapcsolt irányba halad és a SEAT Ibiza és Arona készen áll, hogy részese legyen ennek az utazásnak, megőrizve fiatalos energiájukat, még kiemelkedőbb funkcionalitást, intuitív megoldásokat és érzékelhetően minőségi belső teret kínálva. Ezt pedig a továbbfejlesztett formanyelv és az egyre magasabb szintű műszaki megoldások teszik lehetővé.

Tartson velünk az új SEAT Ibiza és SEAT Arona digitális világpremierjén, amely április 15-én 10 órakor (CET) veszi kezdetét.

A SEAT a legfiatalabb ügyfélprofillal rendelkező márka Európában (10 évvel alacsonyabb, mint az iparági átlag) és belépő márkaként szolgál a Volkswagen Csoport új ügyfelei számára (56 százalékuk a konszernen kívülről érkezik). Az általa kínált “Barcelonában készült” modellek látványos formatervükkel és a legkorszerűbb belsőégésű erőforrásokkal hódítanak.

A SEAT márka jelenleg az eddigi legerősebb modellválasztékát kínálja. Hat modelljéhez a leghatékonyabb hagyományos belsőégésű motorok mellett lágy (mild) hibrid illetve hálózatról tölthető (plug-in) hibrid változatokat és sűrített földgázzal üzemelő verziókat is szerepeltet a választékban. A SEAT a közelmúltban mutatta be SEAT Leon e-HYBRID illetve SEAT Tarraco e-HYBRID modelljeit és az idei évben leleplezi az Ibiza és az Arona modellek megújult változatait is. A SEAT három SUV modellje (Arona, Ateca és Tarraco) adják a SEAT kiszállításainak közel felét.

Emellett a SEAT erősen kötődik a városi mobilitáshoz is a SEAT MÓ révén, amely azon munkálkodik, hogy kifejlessze és előmozdítsa a vállalat jövőbeni, elektromos termékekre és szolgáltatásokra összpontosító mikromobilitási stratégiáját.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: