Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Tatabányai menhelyi kutyák örökbefogadását támogatta a Bridgestone

2020.08.10

Forrás: Bridgestone, Hírek
A Bridgestone-nak köszönhetően számos menhelyi kutya talált otthonra


Sikeres volt a Bridgestone Tatabánya és a Tappancs Állatotthon kutyusok örökbefogadását ösztönző nyár végi kampánya: számos magára maradt kutya talált szerető gazdira az elmúlt időszakban Tatabányán. Míg az állatotthonból egy átlagos hónapban mindössze két kutyát fogadnak örökbe, addig a gyár felhívását követő két hónapban több mint 25 kutyának sikerült új otthont találni.

A kampány keretében a Bridgestone jóvoltából az állatotthon lakóit kutyakozmetikus szépítette meg, majd egy állatfotós profi képeket készített az örökbefogadásra váró kutyákról. Az izgalmas fotósorozat az örökbefogadást ösztönző üzenetekkel együtt a közösségi médiában, valamint a helyi és országos médiában is megjelentek, ezt követően nőtt meg jelentősen az örökbefogadók száma. A tatabányai vállalat továbbá az alapítvány autójára új gumiabroncsokat adományozott, illetve a kutyusoknak tápot is biztosított.

A Bridgestone folyamatosan keresi a lehetőségét a helyi közösségek támogatásának, így a helyi állatotthonban élő kutyusok és a kis kedvencet keresők egymásra találása is egy olyan ügy, amely mellé a gyár szívesen áll oda. A vállalat a Tappancs Alapítvánnyal már tavaly is együttműködött, akkor a menhelyet választotta a dolgozói gyermekeinek szervezett nyári táborok helyszíneként. Az idei kampány az állatok közvetlen megsegítését tűzte ki célul.

A Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálat 20 éves múltja alatt több mint 3000 kutyának segített már új otthonra találni. A menhely jelenleg 60 férőhelyes kapacitása szinte állandó jelleggel telített, így folyamatosan várják a szerető kis kedvenceket örökbe fogadni kívánó gazdikat, és mindennemű támogatást, felajánlást szívesen fogadnak a helyiektől.

A következő lépésben a Bridgestone jóvoltából készített kutyafotók naptárra kerülnek, amelyek megvásárlásával év végén szintén sokat lehet segíteni a menhely állatain.

www.bridgestone.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; - Bridgestone

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: