Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Online-látogatás az Audi formatervező laboratóriumában – az Insight Audi Design révén

2020.05.11

Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
- Az Audi formatervezési fejlesztésének élménye – kényelmesen, otthonról
- Interaktív élő közvetítés (livestream) tapasztalt túravezetőkkel a www.audi.stream oldalon


Ingolstadt/Budapest 2020. május 11. - Az új Insight Audi Design élő közvetítés (livestream) segítségével fedezhetik fel a résztvevők okostelefonjukon, táblagépükön vagy személyi számítógépükön az Audi tervezési folyamatait. Az interaktív élménytúra máris a www.audi.stream oldal online-túráinak kínálatát bővíti.

Tapasztalt túravezetők a házigazdái az Insight Audi Design élő közvetítésnek (livestream) egy stúdióból, ahol részletesen elmagyarázzák az Audi formatervezési filozófiáját. Video-epizódok segítségével mutatják be, hogyan dolgoznak a formatervezők, s hogyan fejleszti a csapat a jövő formai nyelvezetét. A műsorvezetők párbeszédes formában válaszolják meg a feltett kérdéseket, s a résztvevők kívánságainak és érdeklődésének megfelelően alakítják a mintegy húszperces élő közvetítést. Az Insight Audi Design alkalmas időpontját a www.audi.stream oldalon választhatják meg az érdeklődők. Az AudiStream interaktív vezetett túrái díjmenetesek, csupán internet-hozzáférési díjak merülhetnek fel az egyes szolgáltatóktól függően. Az új Insight Audi Design német nyelven indul, a későbbiekben angol változat is készül.

Az AudiStream formájában az Audi az első gyártóként kínál online-élménytúrákat. Az Insight Audi Design közvetítés az „Élőben az Audi ingolstadti gyárából” („Live bei Audi im Werk Ingolstadt”) online-túrát egészíti ki.

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2019-ben az Audi Csoport összesen mintegy 1,845 millió Audi gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek. A 2018-as év során az AUDI AG 59,2 milliárd euró forgalom mellett 4,7 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; YouTube

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: