Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Személyautókkal segíti az egészségügyi dolgozók munkáját a Suzuki

2020.04.09

Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2020. április 9. – A Magyar Suzuki Zrt. a kialakult rendkívüli helyzetben mindent megtesz azért, hogy segítse az egészségügyben dolgozókat.


A korábbi maszk- és kézfertőtlenítő adomány után ezúttal összesen 8 személygépkocsi felajánlásával támogatja az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat, így segítve az intézményben dolgozók munkáját. A vállalat a személyautókat a mai napon a kórház rendelkezésére bocsátotta.

A koronavírus-járvány minden szektorra komoly terhet ró, ám az egészségügyben dolgozók munkája jelenleg különösen küzdelmes és megerőltető. A Magyar Suzuki Zrt. közel 30 éves magyarországi működése során mindig kiállt a helyi közösségek mellett, ezért felelős vállalatként továbbra is mindent megtesz, hogy segítse azok munkáját, akik ebben a nehéz időszakban is a frontvonalban küzdenek. 

A vállalat a Magyarországon közönségkedvenc Suzuki Vitara és SX4 S-CROSS személyautó-típusokból ajánlott fel, típusonként négy-négy autót az esztergomi kórház orvosai és ápolói részére, akik így a járvány ideje alatt könnyebben és biztonságosabban közlekedhetnek. 

Hálával tartozunk az egészségügyben dolgozóknak, akik hosszú hetek óta rendületlenül küzdenek a járvány ellen. A legkevesebb, amit tehetünk, hogy saját eszközeinkkel támogatjuk őket és mi is megpróbáljuk ezáltal kifejezni elismerésünket. Autógyárként a leghatékonyabban a személyautók felajánlásával tudtunk segíteni” – mondta el Dr. Urbán László, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgató-helyettese.

Céginformáció
A Magyar Suzuki Zrt.-t 1991-ben alapították, és azóta is a japán anyavállalat egyetlen európai gyártóegysége. 
Az esztergomi gyár 1992 októberében kezdte meg a termelést, és jelenleg itt készülnek a Vitara és az SX4 S-CROSS autómodellek immár hibrid változatban is, amelyeknek köszönhetően a Magyar Suzuki több mint három éve vezeti a hazai újautó-eladási statisztikákat. A vállalat olyan távoli országokba is szállít, mint Mexikó, Új-Zéland vagy Japán. A hazai és nemzetközi piacra készülő gépjárművek gyártásán kívül a társaság importált Suzuki gépkocsik, motorkerékpárok és hajómotorok értékesítésével is foglalkozik.
A Magyar Suzuki 2018-ban 171.885 járművet értékesített 123 országban, amelyek 95 százaléka Esztergomban készült. A vállalat a 2018-as adatok alapján az ország 9. legnagyobb árbevételű cége, exportárbevételét tekintve pedig a 8. helyen áll.

www.suzuki.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Suzuki

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: