Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Vállalkozók Napja, 2018.05.25. Szentlőrincen

2018.05.24

Forrás: Baranya Megyei Vállalkozói Központ, Szentlőrinci Gazdanapok, Hírek
A tavalyi évben útjára indított VÁLLALKOZÓK NAPJÁN több mint száz érdeklődő vállalkozás és szakember vett részt, fogadta el a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány meghívását.


Már az első alkalom mutatta, igény van az ilyen kötetlen, de szakmailag tartalmas eseményekre, ezért az idei évben ismét kiemeltünk egy kérdéskört, fókuszba helyezve a FOGLALKOZTATÁSPOLITIKA ÉS VERSENYKÉPESSÉG nagyon aktuális és időszerű témakörét, hogy látják ezt a gazdasági élet szakemberei és maguk a vállalkozások.

A rendezvény időpontja: 2018.05.25. 10.00

Helyszíne: Rendezvény Centrum Szentlőrinc - Vásártér

A nap fő programja a fenti témakörben zajló kerekasztal beszélgetés, melyet az idei évben is kiegészít majd a rendezvényen megjelenő vállalkozások és partnerek találkozója, mely alkalmat ad bemutatkozásra, eszmecserére, az egymással történő megismerkedésre és nem utolsó sorban a szakmai / üzleti kapcsolatok építésére.

MI IS A RENDEZVÉNYÜNK CÉLJA?
Találkozási pont, ahol információkhoz juthat, közvetlenül is találkozhat kormányzati felelős személyekkel, a gazdasági élet szereplőivel és természetesen vállalkozásokkal is, akiket még nem ismer, vagy éppen olyanokkal, akiket meg szeretne ismerni.

MIÉRT ÉREZZÜK EZT HASZNOSNAK?
Fontos a tervezés, amely ha hiteles információkon alapul, precízebb és biztosabb eredményt, „jövőképet” ad!
Fontosak a kapcsolatok, mert új lehetőségeket, üzleti együttműködéseket hozhatnak!
Fontos, mert lehetőséget ad véleményének elmondására, azok „academice” megvitatására, mely így még a jövőbeli szabályozást is formálhatja!

Hisszük, hogy az ilyen fórumok kapcsán olyan hosszú távú kapcsolatok jöhetnek létre, melyekre a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak számára egyaránt kiemelten fontosak, mára talán még nagyobb szükség van erre az összefogásra, hogy vállalkozásaink állni tudják az egyre éleződő versenyt.

Rendezvényünkkel ennek szeretnénk teret adni, erősítve ezzel a régió gazdaságát. Ennek érdekében folytatjuk a programot, kértük fel a résztvevőket és hívjuk meg Önt és vezető munkatársait rendezvényünkre.

KIKKEL TALÁLKOZHAT?

Vendégeink, a kerekasztal felkért résztvevői:

Higi Gyula regionális igazgató, Magyar Innovációs Szövetség
Dr. Horváth Zoltán Baranya Megyei Kormányhivatal
Dr. Huber Éva Igazgató, NAV Baranya Megyei Adó- és Vámigazgatósága
Dr. Síkfői Tamás Elnök, Pécs-Baranya Kereskedelmi és Iparkamara
Dr. Papp Ildikó Kancellárhelyettes és humánpolitikai igazgató, Pécsi Tudományegyetem Kancellári Hivatal
Mák Kornél Alpolgármester, Kecskemét Megyei Jogú Város
Metzger Tibor Főigazgató, Pécsi Szakképzési Centrum
Romeisz Norbert Ügyvezető igazgató-tulajdonos, Rovitex Hungária Kft.
Kasó Tamás Ügyvezető igazgató, K&B Gépudvar Kft.

Kerekasztalunk moderátora Dr. Nemeskéri Zsolt úr, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának habilitált egyetemi docens lesz.

A rendezvény további részében a résztvevőknek lehetőségük lesz folytatni beszélgetéseiket, melyhez Rendezvény Centrumunk infrastruktúrája biztosítja a színvonalas környezetet. Idén is lesz lehetőség egyedi pavilon bérletére, melyben önállóan megjelenve be tudja mutatni vállalkozását, szolgáltatásait. Ezt a regisztrációs felületen tudja igényelni!

A rendezvényre regisztrációt követően tud jelentkezni:
http://vallalkozoknapja.bmvk.hu/regisztracio  

A regisztrációs díj 12.000 Ft + ÁFA, mely tartalmazza a részvétel lehetőséget a kerekasztal beszélgetésen, a beszélgetést követő állófogadás jellegű ebédet, melyen a helyi termékek kapnak teret.
Ezen felül minden regisztrált résztvevő ajándékba kapja „A Munka világa a 21. század elején” című idén megjelenő könyvet, Sebők Marianna szerkesztésében.

Szeretettel várjuk!

www.bmvk-gazdanapok.eu   


NEWS ; Ipari hírek ; - BMVK, Szentlőrinci Mezőgépnapok

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: