Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Cseh Laci új SEAT-tal indul az újabb bajnoki címek felé

2018.05.03

Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
Budapest, 2018. május 3. - A SEAT évről évre új autóval támogatja a magyar úszósport sokszoros bajnokát, Cseh Lászlót, aki ezúttal 15. SEAT-ját vehette át, mégpedig egy Leon ST CUPRA modellt.


Hogy miért SEAT?  Azért, mert sportossága nekem pontosan megfelel” – válaszol a kérdésre Cseh László, hozzátéve: „A SEAT közvetlenebb kormányreakciókat ad, futóműve révén pedig dinamikusabb, mint a legtöbb autó. Nem is beszélve az autó belső teréről, vagy a kormánykerék ergonómiai jellemzőiről.  Nézzünk erre az autóra: annyira telitalálat, hogy minden igényemet kielégíti. Eleinte öt- és háromajtós Leonom volt, azt követően az Altea következett, majd ismét a Leonok jöttek. Amikor pedig megjelent a Leon ST-nek nevezett kombi változata,  formája rögtön megtetszett, mintha nekem tervezték volna. A 455 centiméter hosszú kombi 587 literes csomagterét rendszeresen kihasználom, például, amikor horgászni megyek, vagy nagyobb méretű dolgokat vásárolok. Ilyenkor minden elfér, akárcsak akkor, ha Egerbe megyünk edzőtáborozásra. Bár néha meglepetések is érnek. Például az előző ST-nél fél év után jöttem rá, hogy ajtókárpitokon húzódó LED élvilágítás színét is lehet állítani.

Bajnokunk lehetőséget kapott, hogy megválaszthassa a részleteket, így ezúttal fekete lett a beltér, még a mennyezet is, az ülés anyaga pedig a rendkívül kellemes, lélegző alcantara. A kocsi 300 lóerejét automata DSG váltó továbbítja mind a négy kerékhez, és a karosszéria acél-szürkéjét pedig jól feldobja a felnik és a visszapillantó tükrök narancssárgája.

Laci nagyon hiteles, ízig-vérig sportember. 15 éves kapcsolatunk példaértékű, melynek során sokszor jelét adta, hogy szereti a márkát. Akkor is kitartott a SEAT mellett, amikor lehetősége lett volna prémium autóval járni. Szerintem azért választott ezúttal is kombit, mert jelentősen nagyobb a csomagtere, viszont az ST a sportos vonalai révén mégsem tűnik túl nagy autónak” – mondta Papp Zoltán, SEAT márkaigazgató.

A 33 éves, olimpiai ezüst- és bronzérmes, sokszoros világ- és Európa-bajnok, és vagy százszoros magyar bajnok Cseh László első nemzetközi sikerét 2002-ben érte el, de továbbra az úszás szeretete hajtja újabb versenyekre. Mostanában is naponta kétszer jár edzésre, mivel erőteljesen készül az augusztusi Európa-bajnokságra, ami Glasgow-ban lesz.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2017-ben közel 470.000 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen közel 14.700 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: