Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Termelékenyebb hegesztés kompakt cellákhoz

2018.02.20

Forrás: FANUC, Sajtóközlemény
Luxemburg, Echternach – Az új, hosszú karú ARC Mate 100iD/10L hegesztő robot megérkezett.


Az egyik legújabb kiegészítése a FANUC széleskörű hegesztő megoldásainak, az ARC Mate 100iD/10L robot vásárlói számára nagyobb munkaterületet biztosít, kiemelkedő tengelysebességgel és nagy precizitással.

Ideális kompakt robotcellákban való munkavégzésre, mivel a karcsú dizájnú ARC Mate 100iD/10L kis talapzaton helyezkedik el és akár szögben döntve is felszerelhető. Maximalizálja a rugalmasságot és alkalmazási lehetőségek új kínálatát tárja fel, további szerszámok és hegesztőpisztolyok mozgatásával, melyek akár 10 kg-t is nyomhatnak.

Az ARC Mate 100iD/10L -t - kategóriáján belül egyedülállóan kiemelkedő tengelysebesség és precizitás jellemzi. Különös tekintettel a szűk telepítésekre, ez a rendkívül sokoldalú robot viszonylag nagy munkadarabokat tud hegeszteni, köszönhetően a nagyon hosszú kinyúlásnak. A még nagyobb rugalmasság érdekében telepíthető fejjel lefelé is vagy szögben szerelve”, mondja Matteo Ferrari, Robot Termékmenedzser a FANUC Europe-nál. “.

Kimondottan hegesztő alkalmazásokra tervezve, az ARC Mate 100iD/10L egy teljesen integrált tömlőcsomaggal jelenik meg. Egyszerű és megbízható vonalvezetéssel rendelkező érzékelő vagy kamera kábelek, levegő tömlők és minden egyéb felhasználói segédprogramok/segédberendezések, eszközök, a robot üreges karján, csuklóján és testén keresztül vannak elvezetve. Ez a megoldás teljesen eltűnteti a külső kábeleket és megakadályozza a perifériás berendezésekkel való interferencia esélyét. A belső kábelelvezetés könnyebbé teszi az integrációt és megnöveli a kábelek élettartamát, csökkentve az állásidő kockázatát..

Azért, hogy megelőzze a hegesztés során fellépő fröcskölést és könnyebbé tegye a karbantartást, az ARC Mate 100iD/10L sima felülettel és nagyon kevés kiálló résszel rendelkezik. Mint minden FANUC robot, az ARC Mate 100iD/10L különféle intelligens funkciókat támogat, beleértve a beépített szabadalmaztatott FANUC iRVision rendszert. Mi több, egy széleskörű szoftver választék is hozzáadható a robothoz, mint ahogy a külön biztonsági funkciók is, valamint a FANUC Dual Check Safety (kettős biztonsági kontroll). A ROBOGUIDE offline PC eszköz szimuláció segít bővíteni a cella kialakítását és tökéletesíti a mérnöki
folyamatokat.

A FANUC-ról About FANUC

FANUC Corporation egy világvezető beszállító a gyártásautomatizálási megoldások, CNC vezérlések, ipari robotok és szerszámgépek (ROBODRILL, ROBOSHOT, ROBOCUT) tekintetében. Az 1956-os alapítása óta a FANUC úttörő a CNC eszközök fejlesztésében. Több, mint 252 irodával világszerte és 6.500 alkalmazottal a FANUC teljes körű szolgáltatást nyújt partnerei számára.

www.fanuc.eu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - FANUC ; Fém, gépipar ; Hegesztés

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: