Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új szakaszoló-kapcsolók Sitor biztosítóbetéttel félvezető védelemhez

2018.04.20

Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens olyan változatokkal bővíti 3KF sorozatú szakaszoló-kapcsolóit, melyeket Sitor biztosítóbetéttel szereltek fel félvezető védelemhez.


A szakaszoló-kapcsolókat elektromos berendezések terhelés alatt történő biztonságos be- és kikapcsolására használják. A készülékek a rendszereket védik rövidzár esetén és megakadályozzák a veszélyes áramütéseket például karbantartási munkák során. A Sitor biztosítóbetétet tartalmazó új változatok még gyorsabb kioldásúak, mint a kisfeszültségű biztosítókkal felszerelt szakaszoló-kapcsolók. Így meggátolják az olyan rendkívül érzékeny elektronikus komponensek károsodását, amiket például frekvencia-váltókban, UPS rendszerekben és motorok lágyindítóiban használnak. Mi több, az új sorozat darabjait korszerű hődisszipációs megoldás jellemzi. Ennek eredményeként a Sitor biztosítóbetéttel felszerelt szakaszoló-kapcsolók még nagy terhelési áramoknál is alkalmazhatók.

A 3KF szakaszoló-kapcsolók kielégítik a főkapcsolókkal, vészleállító kapcsolókkal vagy javítókapcsolókkal szemben támasztott valamennyi követelményt. A rendszer hibás működése esetén áramütés elleni védelmet biztosítanak az üzemeltető személyzetet számára, továbbá használhatók szinti elosztókban hálózati lekapcsolás céljára. Az elülső vagy a készülék oldalára szerelt működtető mechanizmusok függőlakattal lezárhatók, megakadályozva az engedély nélküli kapcsolást. A közvetlen érintkezést feszültség alatt álló szerkezeti részekkel kivezetősapkák gátolják. Az ívzárlat ellen becsúsztatható fáziselválasztók védenek. Az azonnali reagálásra szolgáló gyorskioldású biztosítékokat optimális kialakítású biztosítékmonitor jelzi.

A Sitor biztosítóbetéttel felszerelt 3KF szakaszoló-kapcsolók  690V feszültségig használhatók váltakozó áramú (AC), és 440 voltig egyenáramú (DC) alkalmazások esetén. A Siemens a szakaszoló-kapcsolókat öt méretben kínálja 32 és 800 amper (A) áramerősség közötti alkalmazásokhoz; ezek mindegyike három- és négypólusú változatban is rendelkezésre áll. Az egységek könnyen telepíthetők, és bármikor lehetőség van további funkciók utólagos beépítésére. A szakaszoló-kapcsolók szerelőlapra vagy szabványos szerelősínre rögzíthetők. A csatlakoztatáshoz kengyeles  vagy lapos csatlakozókat  használnak. A beépített tesztfunkció ellenőrzi a vezérlőáramkörök helyes huzalozását.

www.siemens.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: