Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

MICHELIN CrossClimate médiakampány

2015.07.06

Forrás: Michelin, Hírek
A Michelin négyhetes, június 24-től július 21-ig tartó digitális reklámkampányt indított az új MICHELIN CrossClimate abroncs bemutatására Magyarországon.


A kampány digitális felületeken fut, innovatív és hatásos formában (statikus és dinamikus bannerek, videóbannerek) hírportálokon, sport- illetve a legfontosabb autós weboldalakon, üzleti, informatikai, lifestlye témákkal foglalkozó oldalakon, valamint a közösségi médiában, a Facebookon és a Youtube-on.

Az idén márciusban bevezetett MICHELIN CrossClimate, mely az első nyári abroncs téli minősítéssel, a Michelin legfrissebb innovációja. Az abroncs a téli és nyári technológiák sikeres ötvözésével jött létre, és kiválóan illeszkedik a Michelin Total Performance filozófiájába. Bővebb információk az új termékről és az általa nyújtott kivételes teljesítményről az alábbi linken érhetők el: www.crossclimate.michelin.hu

www.michelin.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Michelin

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: