Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Audival érkezik a segítség

2017.09.11

Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
• Egy Audi A4 Avant típusú autó segíti a Győri Mentőszolgálat munkáját
• Az új mentőorvosi autóval gyorsabbá válik az orvosi segítség
• Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagja: „Vállalatunk számára fontos a szociális szerepvállalás


Győr, 2017. szeptember 11. – Az AUDI HUNGARIA Zrt. egy Audi A4 Avant típusú gépjárművet bocsát a Győri Mentőszolgálat rendelkezésére. Az autó kulcsát ma délelőtt Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagja az Országos Mentőszolgálat képviselőjének, Dr. Lórántfy Mária regionális igazgatónak adta át.   

Nagyra becsüljük a mentőszolgálat munkáját és bízunk benne, hogy ezzel az autóval hatékonyan segítjük a mentőegységek gyorsabb kiszállását, ami akár életmentő is lehet”, mondta Dr. Knáb Erzsébet.

A mentés és a sürgősségi ellátás balesetek, vagy vészhelyzet esetén kulcsfontosságú, a mentőorvos gyors kiérkezésén életek múlhatnak.
Az Audi A4-et, mely 150 lóerős, automata váltós, tempomattal és navigációs rendszerrel felszerelt, főként kiemelt szintű feladatokhoz, súlyos állapotú betegekhez fogja küldeni a mentésirányítás. Egy 12 órás szolgálat ideje alatt előreláthatólag akár 5-7  feladat ellátása várható.
A Győri Mentőszolgálat egységei évente 18-20 ezer esetet látnak el.

Az Audi Hungaria évek óta támogatja Győr és a térség szociális- és egészségügyét. 2013-ban a vállalat anyagilag állt a Győri Mentőszolgálat mellé, amiből légzésfigyelő monitort vásároltak. Az elmúlt évben az önkéntesség jegyében kiemelt projekt volt a Győri Mentőállomás felújítása. Ekkor festési és renoválási munkálatok során audis munkatársak jóvoltából újult meg az épület.

www.audi.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: