Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az Audik is készen állnak a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra

2017.07.10

Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Győr, 2017. július 10. – Mozgásba jön az EYOF: Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke a Fesztivál egyik helyszíneként szolgáló Audi Aréna előtt hivatalosan átadta Borkai Zsoltnak, Győr város polgármesterének azon Audi modellek kulcsait, amelyekkel az Audi Hungaria támogatja a győri rendezésű Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált.


Vállalatunk büszkén állt az Európai Ifjúsági Olimpia Fesztivál mellé, hiszen társadalmi felelősségvállalásunk jegyében aktívan részt veszünk Győr városának kulturális- és sportéletében”, mondta Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

Így külön öröm számunkra, hogy négykarikás modelljeink a Fesztivál teljes ideje alatt biztosítják a vendégek eseményhez méltó, magas színvonalú szállítását.

Borkai Zsolt, Győr polgármestere, az EYOF szervező bizottságának elnöke köszönetet mondott az Audi Hungariának azért a kiváló partnerségért, ami hosszú évek óta jellemzi az önkormányzat és a vállalat kapcsolatát, és ezúttal az EYOF esetében újabb léptékben ölt testet. „Az EYOF lebonyolítása az állami és az önkormányzati szerepvállalás mellett, csak úgy tud sikeres és színvonalas lenni, hogy vannak társadalmi felelősségvállalásban élen járó cégek, amelyek az esemény mellett állnak. Az Audi Hungaria gyémántfokozatú támogatóként, prémium kategóriás logisztikai partnerként az egyik legnagyobb, a magas minőséget képviselő szponzora az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak, amely a tehetséges fiatalok európai léptékű megmérettetése, és biztos vagyok benne, hogy nemcsak Győr és Magyarország, hanem az Audi jó hírét is elviszi 50 országba.

A motor- és járműgyártó vállalat az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos járműszállítójaként összesen 75 járművel, köztük Audi A3, A4, Q7 és Volkswagen Multivan modellekkel járul hozzá hazánk első olimpiai eseményének sikeréhez, melyet július 23-29. között rendeznek meg Győrben.

www.audi.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: