Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Intuitív HMI az intelligens gépműködésért

2017.04.27

Forrás: FANUC, Hírek
FANUC iHMI
A FANUC rendkívül felhasználóbarátra tervezett új iHMI megoldása még egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a CNC megmunkálógépek kezelését.


Az új panel lapos, a gombok ergonomikusan vannak rajta elhelyezve, a hardver teljesen újra lett tervezve, és vadonatúj a felhasználói felület is. Hogy gond nélkül lehessen illeszteni a meglévő megmunkálógépekhez, a méretei ugyanazok, mint a többi FANUC illesztőfelületnek, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók megtartsák meglévő billentyűzetüket, és könnyen át tudjanak állni a régiről az új hardverre. Újratervezett külseje és még ösztönszerűbben használható elrendezése ellenére a FANUC-használók úgy találják majd, hogy a megszokott módon lehet használni. A gépek maximális rendelkezésre állásának elérése érdekében az iHMI a Dolgok internete (IoT) és az intelligens gyárak által megkövetelt új karbantartási és adatnaplózási funkciókkal van ellátva.

www.fanuc.eu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - FANUC ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; CNC-PLC

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: