Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Előzetes a MACH-TECH & IPAR NAPJAI vásárhoz Budapesten - 2017. május 09.-12 között

2017.04.13

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Ebben az évben az Ipar 4.0 trend jegyében május 9-én indul a MACH-TECH & IPAR NAPJAI vásár Budapesten a HUNGEXPO területén. Idén is saját standdal állítunk ki, ahol termékeink bemutatása mellett szolgáltatásinkat is képviseljük!


Kiállításunk központjában egy RRMK-RP2 típusú kompakt robotrendszer áll! A kétállomásos univerzális hegesztő robot több széria komponensből tevődik össze és ütemasztalon váltható két forgató-billentő munkadarab manipulátort is tartalmaz max, 1000 kg állomásonkénti megengedett terhelhetőséggel. A forgató modul fix függesztőoszlop körül vált, melyen egy héttengelyes RTE 499 igm robot vertikális pozícióban rögzített. Ezzel az elrendezéssel gyors állomásváltás is biztosított. Az ütemasztal állvány körüli kialakításával, továbbá a berendezés max. 6 x 4,8 m helyigényével egy igen kompakt rendszer biztosított és könnyen szállítható. Az igm robot vezérlését a már jól bevált K6 rendszer és hegesztésre optimalizált érintőképes K6 programozó készülék biztosítja.

Kérjük látogasson meg minket a G pavilon 102/C standján, ahol szakembereink a hegesztőrobotok mellett az elektronsugaras hegesztőberendezések területén szívesen állnak rendelkezésére.

www.igm-group.com  


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: