Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Stílusosan a szabadban is

2017.04.11

Forrás: Morpho Communications, Schneider Electric Sajtóközlemény
Kapcsolj jó időre a trendi és masszív kialakítású Mureva Styl kapcsolókkal!


Budapest, 2017. április 11. – Itt a tavasz, közeleg a jó idő, ilyenkor igyekszünk minél több időt a szabadban tölteni, ha tehetjük, otthon is. Vasárnap inkább a kertben grillezünk és esténként is szívesebben ülünk ki az erkélyre vagy a teraszra egy pohár borral, mint a tévé elé. Az ilyen alkalmakkor az egyes szabadtéri eszközöknek a legtöbb esetben szükségük van elektromosságra, legyen szó zenehallgatásról vagy, hogy a nyári estéken pontosan lássuk, hova tettük le a borospoharat. Ehhez kínál diszkrét és stílusos, de hatékony megoldást a Mureva Styl kapcsolókollekció. A Schneider Electricnek, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértőjének újításával már LED-es jelzőfény is beépíthető a szerelvényekbe, így sötétedés után ugyanolyan könnyen megtaláljuk a kapcsolókat és dugaljakat, mint nappal.

Mutatós sokoldalúság

A gazdag funkcionalitás és az egyedi, letisztult dizájn páratlan kombinációjának köszönhetően számos helyre ideális választás a Mureva Styl család. A trendi megjelenés, az ergonomikus kialakítás és az ívelt profil bármilyen környezethez tökéletesen illeszkedik, emellett a Schneider Electric más kapcsolóival ugyancsak jól harmonizál. Kétféle színben kaphatók a termékek: mind az antracitszürke, mind a polárfehér változat a garázsok, tetőterek, kertek vagy éppen az irodák dísze lehet. Ráadásul minden típus egyszerűen beköthető és bárhova felszerelhető, ahogy a kínálat egyéb kiegészítői is.

Ellenállnak a viszontagságoknak

A Mureva Styl kapcsolók nem csupán megjelenésükben számítanak időtállónak, de a környezeti hatások sem fognak rajtuk. Vízállóak, így az eső, a kerti locsoló vagy éppen a medencéből kifröccsenő víz sem probléma. Az sem okoz gondot, ha esetleg a garázsbeállónál felverődik rájuk a por, és ha szükségét látjuk, nyugodtan takaríthatjuk őket bármilyen tisztítószerrel, hiszen ellenállnak az oldószereknek. Felszerelhetjük akár a terasz vagy a kert legnaposabb pontjára is, ugyanis az UV-sugarakkal szemben szintén védve vannak. Ennek köszönhetően nem kell őket néhány éven belül lecserélni, hosszú ideig használhatjuk őket télen-nyáron egyaránt.

A Schneider Electricről
A Schneider Electric az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője. A 2016-os gazdasági évben vállalatunk 25 milliárd eurós árbevételt ért el, és 100 országban több mint 160.000 alkalmazottunk segíti ügyfeleinket abban, hogy energiagazdálkodásukat és folyamataikat biztonságossá, megbízhatóvá, hatékonnyá és fenntarthatóvá tegyék. A legegyszerűbb kapcsolóktól kezdve az összetett rendszerekig technológiánk, szoftvereink és szolgáltatásaink segítséget nyújtanak ügyfeleinknek abban, hogy tökéletesíthessék tevékenységük szabályozását és automatizálását. Összekapcsolt technológiáinknak köszönhetően iparágak újulhatnak meg, városok alakulhatnak át, és életek válhatnak gazdagabbá.
A Schneider Electricnél ezt úgy hívjuk: Life is On.

www.schneider-electric.hu
www.morpho.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; - Schneider Electric ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: