Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

iView - Az iView az igm által kifejlesztett hegesztő robotok vizualizálására szolgáló rendszer.

2016.07.30

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az iView minden szükséges használati útmutatót tartalmaz, melyek a robotberendezés kezeléséhez, karbantartásához és szervizeléséhez szükséges, egyúttal a képernyőn a komplett robotrendszer 3D képe is megjelenik.


Dokumentálásra kerülnek különböző statisztikák, üzemórák száma, ívfény- és, programfutási idők, továbbá a meghegesztett munkadarabok száma is. Áttekintést kapunk az iRIO hardver minden ki- és bemenetéről, és olyan aktuális értékekről, melyek hibaanalízishez is felhasználhatók. Minden robotállomásról rendelkezésre áll egy általános áttekintés, a tényleges és hátralévő programfutási időről, továbbá az aktuális programról.

Szervizintervallum checklista, különböző komponensek kenési terveire és kopóalkatrészek cseréjére vonatkozó információk is rendelkezésre állnak, melyeket a berendezés telepítésnél rendszerspecifikusan kell be állítani. Az intervallumidők túllépése esetén az iView megfelelő jelzést ad. A jelzett munka elvégzése után a figyelmeztetés nyugtázható és ezzel az intervallum visszaáll nullára.

Bemutatásra kerül az összes biztonság komponens is, ahol a rendszer kijelzi, ha egy biztonsági készülék működtetett, vagy sem, (amely vészkapcsolóra is igaz).

Az iView telepítéskor berendezés specifikusan kerül konfigurálásra és aktiválásra, ahol a rendelkezésre álló standard funkciók megmaradnak. A komplett vizualizálás számítógépen, mobiltelefonon vagy táblagépen is megnyitható, megjeleníthető. Egyedüli előfeltételek, hogy mindkét készülék ugyanazon hálózaton legyen és rendelkezésre álljon egy böngésző (browser) is. Itt ugyanaz látható, mint a készüléken magán.

www.igm-group.com  


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: