Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Jelentés az üzemanyag-fogyasztás/károsanyag-kibocsátási tesztek minisztériumi felülvizsgálatáról

Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
Az üzemanyag-fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó helytelen méréseket követően a japán Földügyi, Infrastrukturális, Közlekedési és Turisztikai Minisztérium („Közlekedési Minisztérium”) ellenőrző vizsgálatokat végzett egyes modellek esetében.


A Suzuki ezúton jelenti be, hogy a Minisztérium mai közleménye szerint a Nemzeti Autó- és Szárazföldi Szállítástechnológiai Ügynökség menetellenállási, üzemanyag-hatékonysági és károsanyag-kibocsátási ellenőrző mérései szerint, az üzemanyag-hatékonysági adatok (a termék brosúráinkon feltüntetett, üzemanyag fogyasztásra vonatkozó értékek) valamint a károsanyag-kibocsátási adatok a valóságnak megfelelnek.

Külön kiemelnénk, hogy a menetellenállási adatok nem megfelelő, a Közlekedési Minisztérium rendeletében meghatározottaktól eltérő kezelése kellemetlenséget, aggodalmat okozott vevőink, ügyfeleink és partnereink körében, amiért mélységes sajnálatunkat fejezzük ki, illetve a jövőben minden tőlünk telhetőt megteszünk a hasonló incidensek elkerülésének érdekében.

A Suzuki arra kéri ügyfeleit, hogy továbbra is nyugodtan, bizalommal használják termékeit.

Suzuki Motor Corporation

Az fenti szöveg az eredeti, japán nyelvű közlemény hivatalos angol változata alapján készült magyar fordítás. A szövegverziók közötti eltérések esetén az eredeti japán szöveg a mérvadó.

www.suzuki.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Suzuki

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: