Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Egyszerűbb formakészítés

Forrás: FANUC, Sikertörténetek az automatizálás világából
A FANUC ROBOCUT forradalmasítja az egyesült királyságbeli szerszámgyártó folyamatait


Feladat:
Az évente több mint 80 fröccsöntési szerszámot üzembe helyező egyesült királyságbeli Patterson & Rothwell Ltd rendkívül összetett egységeket készít számos különféle iparág számára. A termelékenység növelése, a munkaerőigény csökkentése és a komplex alkatrészekhez szükséges konfigurációs eljárások optimalizálása érdekében a vállalat megvizsgálta a szóba jöhető automatizálási megoldásokat.

Megoldás:
A vállalat végül a FANUC ROBOCUT α-C600iA mellett döntött, mert ez felelt meg legjobban az igényeinek. A ROBOCUT α-C600iA megvásárlásában döntő tényezőnek bizonyult a 6 tengelyes kialakítás, valamint az a lehetőség, hogy a gépen komplex csavarvonalas geometriák is kivitelezhetők, amire a gyártó egy új projektjében volt szükség.

Eredmény:
A 6 tengelyű kialakításnak köszönhetően a gyártó egyetlen nekifutásra képes komplex projekteket megvalósítani, ami csökkenti a gyártási fázisok számát, valamint a munkaigényes konfigurációs műveleteket. Emellett a komplex feladatok FANUC-roboton történő elvégzésével a Patterson & Rothwell értékes kapacitásokat képes felszabadítani az üzemcsarnok más gépein.

www.fanuc.eu  


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - FANUC ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: