Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az ABB 2023-ra is meghirdeti Női Mentorprogramját egyetemi hallgatók részére

2022.10.12

Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• Az ABB immár nyolcadik egymást követő évben hirdeti meg „Sustainable Talent Program for women in engineering” elnevezésű Női Mentorprogramját műszaki egyetemi és főiskolai női hallgatók számára.


• A program során maximum hat női hallgatót választanak ki pályázat útján.

• A pályázat beadási határideje 2022. november 7. A pályázatokat a következő linken keresztül történő jelentkezés formájában várja vállalat: ABB Női Mentorprogram

A Női Mentorprogram célja, hogy erősítse a nők részvételét és növelje a munkavállalási kedvüket műszaki területeken, és lehetőséget adjon, hogy a női hallgatók már tanulmányaik során megismerkedhessenek egy nemzetközi cég termékeivel, szolgáltatásaival, működésével. 

A programban részt vevő hallgatók az ABB vezetői és szakemberei közül saját dedikált mentort kapnak, akikkel 2023. január 1. és 2023. június 30. között öt alkalommal részt vehet a pályázati felhívásban részletezett programban. A nyer-tesek betekintést nyerhetnek egy multinacionális cég mindennapjaiba, telephely- és gyárlátogatáson vehetnek részt, megismerkedhetnek az ABB női vezetőivel, HR szakemberektől személyes és/vagy online konzultáció keretében tanácsot kaphatnak a későbbi elhelyezkedéshez, vagy akár gyakornokként aktívan részt vehetnek a munkában. Emellett megis-merhetik, hogy milyen különböző életpálya modellek léteznek a műszaki területen.

A pályázat BSc és MSc női hallgatóknak szól, akik középfokú angol nyelvtudássall és aktív hallgatói jogviszonnyal (nap-pali, esti, levelező, aktív féléves) rendelkeznek az alábbi intézmények és karok egyikén: 

Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
• Gépészmérnöki kar
• Villamosmérnöki és Informatikai kar
Debreceni Egyetem
• Műszaki Kar
Kecskeméti Főiskola
• Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai kar
Miskolci Egyetem
• Gépészmérnöki és Informatikai Kar
• Műszaki Anyagtudományi Kar
Óbudai Egyetem
• Bánki Donát Gépész- és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar
• Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar
• Alba Regia Műszaki Kara
Pannon Egyetem
• Mérnöki Kar
• Műszaki Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
• Műszaki és Informatikai Kar
Széchenyi István Egyetem
• Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar
Szegedi Tudományegyetem
• Mérnöki Kar

Az ABB szakemberei a beadott pályázatok értékelésénél figyelembe veszik a jelentkezők motiváltságát, szakmai ráter-mettségét, minimum középfokú aktív angol nyelvtudását (szóban és írásban egyaránt), valamint a benyújtott pályázat formai áttekinthetőségét szerkezet, design, stílus, nyelvhelyesség szempontjából. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a korábbi tanulmányi versenyeken elért eredmény, és a felsőoktatási szakmai tevékenységben való részvétel.  A beérkezett pályázatok alapján kiválasztott jelentkezőket személyesen és/vagy online is meghallgatják. 

A pályázatra olyan hallgatók jelentkezését fogadják el, akik a pályázati, és/vagy a nyertes időszakban az ABB versenytársánál szakmai gyakorlatot nem folytatnak és/vagy nem dolgoznak.

A pályázati időszak: 2022. október 12. és 2022. november 7. között. A pályázatokat a vállalat 2022. november 25-ig bírálja el.

A pályázati kiírás részletei és a jelentkezési lehetőség a következő linken található: https://new.abb.com/hu/palyazati-felhivas  


Az ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) egy vezető globális technológiai vállalat, amely ösztönzi a társadalom és az ipar átalakulását egy hatékonyabb és fenntarthatóbb jövő megvalósítása érdekében. Az energetikai, robotikai, automatizálási és hajtás portfólióinak különböző szoftverekkel való összekapcsolásával az ABB kitolja a technológia határait, hogy ezzel a teljesítményt új szintre emelje. A kiválóságáról több mint 130 éve jól ismert ABB sikerességét a világ több mint 100 országban foglalkoztatott 105.000 munkatársa garantálja. www.abb.com

Magyarországi vállalata, az ABB Kft. 1991-ben alakult, és azóta az egyik vezető szállítóként van jelen a hazai közmű, valamint energetikai szektorban.
 
ABB weboldal: http://new.abb.com/hu  
Facebook oldal: https://www.facebook.com/ABBMagyarorszag  
Instagram: https://www.instagram.com/abb_magyarorszag/  
YouTube: https://www.youtube.com/ABBMagyarorszag   

www.abb.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; - BME ; Robot, automatika, automata ; - ABB ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: