Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Számos érv szól a PICK mellett - 08-22

2022.08.22

Forrás: Pick Hírek
Egyedi PICK ajánlat az iskolakezdésre


A PICK számára a fogyasztók az elsők, ezért igyekszünk mindig többet nyújtani: az utánozhatatlan PICK minőség mellett több tematikus egyedi ajánlattal készülünk az év során, melyekkel hozzáadott értéket nyújtunk.

A legaktuálisabb ilyen aktivitás az iskolába való visszatérés időszakához kapcsolódik. A nyári szabadságok és ráérősebb hétköznapok után a legtöbb családnak nehézségekkel és rohanással indul az iskolakezdés, a kreatív és változatos szendvicsek elkészítésére már gyakran nem jut elég idő.

Erre gondolt a PICK és segítséget is nyújt: 11%-kal több terméket csomagolunk a megjelölt Szalametti szalámi és párizsi termékeinkbe.

A Szalametti szalámi család a bevezetés óta eltelt több mint egy évben egyre népszerűbbé vált, köszönhetően a széles és izgalmas választéknak, a harmonikus ízeknek és a már megszokott és elvárt magas PICK minőségnek.

A párizsik is a legkedveltebb PICK termékek közé tartoznak: a hétköznapjaink és a fiatalok szendvicseinek elengedhetetlen alapanyaga. Utánozhatatlanul finom ízüket szaktudásunknak és a harmonikus fűszerezésnek köszönhetik, ezáltal biztos pont lehet a családok életében.  

A promóciós termékek augusztus közepétől érkeznek a boltok polcaira.

www.pick.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; - Pick

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: