Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az Audi és a Netflix együttműködése révén az Audi *A szürke ember* című film hivatalos autómárkája

2022.07.21

Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
• Négy Audi mutatkozik be a Joe és Anthony Russo által rendezett új akcióthrillerben; a modellek igazán kifinomult, intelligens teljesítményt nyújtanak a filmben


• Az Audi és a Netflix exkluzív, „így készült” videót készít a járművekről akció közben

Ingolstadt, 2022. július 21. – „A szürke ember” című filmben az Audi és a Netflix bemutatják Sierra Six (Ryan Gosling) világát, amelyet a rajongók világszerte várnak. A film hivatalos autómárkájaként az Audi négy modellt biztosított: a teljesen elektromos Audi RS e-tron GT* és az Audi Q4 Sportback e-tron* modelleket, valamint az 
Audi RS 7 Sportback* és az Audi R8 Coupé* modelleket. „A szürke ember” holnap, július 22-én lesz elérhető a Netflixen világszerte, szereplőgárdája pedig az Audi sportmodelljeihez hasonlóan igazán erős: a nemzetközi akcióthriller többek között Ryan Goslingot, Chris Evanst, Ana de Armas-t, és Billy Bob Thorntont hozza el a képernyőkre. 

Négy Audi reflektorfényben 
A teljesen elektromos Audi RS e-tron GT* Sierra Six (Ryan Gosling) autója, az ugyancsak teljesen elektromos Audi Q4 Sportback e-tront* pedig Dani Miranda ügynök (Ana de Armas) vezeti. 
Az Audi RS 7 Sportback* egy autós üldözésben látható, a kormány mögött Dani Miranda ügynökkel, az Audi R8 Coupé* pedig Avik San (Dhanush) egyik jelenetében szerepel. 

„A film világszerte vonzza majd és lenyűgözi a közönséget” – mondta Henrik Wenders, az Audi AG márkavezetője és kiemelte, hogy az Audi szerepe a produkcióban messze túlmutat a járművek biztosításán: „az együttműködés során átélhettük a valódi akciót és az elképesztő sebességet. A Russo-fivérekhez hasonlóan az Audinál mi is arra használjuk a technológiát, hogy soha nem látott élményeket valósítsunk meg. Az Audi az új modelleket Joe és Anthony Russo rendezőkkel közösen választotta ki. A produkció során a Netflix-szel való partneri kapcsolat és szoros együttműködés egyszerűen lenyűgöző volt.”

Anthony Russo hozzátette: „Történetmesélőkként mindig is szenvedélyesen szerettünk rátalálni új technológiákra és kipróbálni, hogy valami olyat hozzunk létre, amit még soha nem csináltak előtte. Ez mozgat bennünket. Én mindent ezzel a hozzáállással közelítenék meg, különösen az autók világában jelenleg tapasztalható fejlődést. Bármennyire is szeretem a régebbi és a mai autókat, engem leginkább az érdekel, hogy merre halad a holnap járműveinek fejlesztése. Ez egy izgalmas, új terep, ami teljesen új tapasztalattal ajándékoz meg bennünket nemcsak járművezetőként vagy ügyfélként, hanem az autókkal együtt élő emberként is.”

A film 2022. július 22-i netflixes bemutatóját követően az Audi egy digitális kisfilmben meséli el az Audi Q4 Sportback e-tron* történetét, amelyben Dani Miranda ügynöknő (Ana De Armas) ismerkedik elektromos járművével.

Az Audi és a Netflix csaknem 30 országban ünnepli világszerte nemzetközi premierrel az együttműködést. Az Audi bemutatja teljesen elektromos flottáját, a rajongók pedig elmerülhetnek A szürke ember világának digitális ajánlataiban.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan dolgoztak együtt a Russo fivérek az Audival „A szürke ember” forgatásán, és látni szeretne egy exkluzív, kulisszák mögötti videót, amely az autókat akció közben mutatja be, akkor látogasson el a progress.audi: The Gray Man – Russo Brüder és The Gray Man – new perspectives oldalra.

A fent nevezett modellek fogyasztási és kibocsátási értékei**:

Audi Q4 Sportback e-tron
Kombinált áramfogyasztás kWh/100 km: 21,0–16,5 (WLTP);
18,1–15,0 (NEDC); kombinált CO2-kibocsátás g/km-ben: 0 (0)

Audi RS e-tron GT
Kombinált áramfogyasztás kWh/100 km: 22,6–20,6 (WLTP);
20,2–19,3 (NEDC); kombinált CO2-kibocsátás g/km-ben: 0 (0)

Audi RS 7 Sportback
Kombinált üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: 11,6-11,5;
Kombinált CO2-kibocsátás g/km-ben: 265–263

Audi R8 Coupé V10 performance
Kombinált üzemanyag-fogyasztás, l/100 km: 13,0-12,9;
Kombinált CO2-kibocsátás g/km-ben: 299–294

**A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással határozták meg. 2017. szeptember 1-jétől kezdődően az újonnan piacra kerülő személygépjárművekre már a Könnyű Gépjárművek Világszerte Összehangolt Teszteljárása (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) vonatkozik, amely a valóságnak megfelelőbb teszteljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP fokozatosan felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb mérési körülmények miatt a WLTP szerint mért üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. A WLTP és a NEDC különbségeivel kapcsolatban bővebb információt a www.audi.de/wltp oldalon talál. 

Jelenleg még a NEDC szerinti értékeket is kötelezően ismertetni kell. WLTP értékek alapján engedélyezett, újonnan piacra lépő személygépjárművek esetén a NEDC-értékeket a WLTP-értékekből számoljuk. A WLTP-értékek kiegészítő adatainak kötelező felhasználása önkéntes alapon történhet. Mivel a NEDC-értékek bizonyos időre vonatkozóan vannak megadva, így az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Csupán a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Az extra felszerelések és tartozékok (kiegészítő elemek, gumiabroncsok stb.) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, és az időjárási és forgalmi körülményekkel, valamint az egyéni vezetési magatartással együtt befolyásolhatják a járművek üzemanyag-fogyasztását, az áramfogyasztást, a CO2-kibocsátást és a menetteljesítmény értékeit. 

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási és fajlagos CO2-kibocsátási a "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" ("Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, CO2-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról") kiadványban található, amelyet minden értékesítési helyen, valamint a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH társaságtól (D-73760 Ostfildern, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a www.dat.de internetes oldalról lehet beszerezni.

Az AUDI Csoport a prémium-és luxusszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója. Az Audi, Ducati, Lamborghini és Bentley márkáival 
13 ország összesen 21 helyszínén gyárt. Az Audi partnereivel a világ több mint 100 piacán van jelen.  

2021-ben az Audi Csoport mintegy 1,681 millió Audi márkájú járművet, 8405 Lamborghini márkájú sportkocsit és 59 447 Ducati márkájú motorkerékpárt adott át az ügyfeleknek. A 2021-es év során az AUDI AG 53,1 milliárd euró forgalom mellett 5,5 milliárd euró különleges hatások nélküli működési eredményt ért el Az Audi világszerte több mint 89.000 embert foglalkoztat, ebből kb. 58.000 főt Németországban. Vonzó márkáival, valamint új modelljeivel, innovatív mobilitási ajánlataival és úttörő szolgáltatásaival a vállalat következetesen halad tovább azon az úton, hogy a fenntartható, egyéni prémium mobilitás szolgáltatójává váljon.

www.audi.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: