Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Nikon kiadja az NX Field távvezérelt fotózási rendszer 1.2.0-s verzióját a profi fotós ügynökségek számára

2022.04.21

Forrás: Nikon, Hírek
Hollandia, Amszterdam, 2022. április 21.: A Nikon örömmel jelenti be, hogy kiadja az NX Field 1.2.0-s verzióját, a profi fotós ügynökségek távvezérelt fotózási rendszerének legújabb verzióját.


A szoftverfrissítés tovább támogatja a Z 9 Nikon FX-formátumú/teljes képméretű, tükör nélküli fényképezőgép képességeit.

Az 1.2.0-s verziófrissítés lehetővé teszi a Z 9 felhasználói számára kilenc tématípus egyszerű észlelését. Ez lefedi a világ legnagyobb témaválasztékát, beleértve az embereket, kutyákat, macskákat, madarakat, a kerékpárokat, a motorokat, az autókat, a vonatokat és a repülőket, és lehetővé teszi a pontosabb témarögzítést akár távvezérelt működtetés mellett is. A frissítés emellett támogatja a Z 9 nagysebességű Capture+* funkcióját, amely a világ leggyorsabb** 120 kép/mp képkockasebességét használja. Lehetővé teszi azoknak a kulcsfontosságú és döntő pillanatoknak a távvezérelt rögzítését, amelyek felett szabad szemmel lehet, hogy elsiklunk, mégis rendkívül fontosak a sport- és sajtófotósok számára.

Ráadásul a Z 9 beépített dual-stream technológiája lehetővé teszi az élő nézet megjelenítését okostelefonon vagy táblagépen is, nagyon kevés késleltetéssel és kimerevedés nélkül sorozatfelvétel közben. Ez garantálja a kihagyhatatlan pillanatok megbízható rögzítését még távvezérelt működtetés mellett is. Ez a technológia, valamint a legújabb szoftverfrissítés és a váz kialakítása miatt nincs szükség mechanikus zárra, így a Z 9 tökéletes választás profi fotósok számára.

A Nikon továbbra is folytatja az NX Field frissítését, hogy támogatást nyújtson a fontos pillanatok közléséért aktívan dolgozó profi fotósok számára.

*AF/AE-követéssel. Csak normál JPEG-képminőség. Az elkészíthető képek száma kevesebb, mint a nagy sebességű sorozatfelvételek száma. Az ajánlott kártya használata javasolt. A C30-beállítással kb. 45 megapixeles képeket készíthet 30 kép/mp sebességgel.

**A 2021. október 28-án forgalomban lévő tükör nélküli fényképezőgépek között, a Nikon kutatásai alapján.

A Nikonról

A Nikon a képalkotási termékek és szolgáltatások világelső szállítója. Innovatív optikai technológiája – a fogyasztói kameráktól és a professzionális fényképezőgépektől az objektívekig, a rendszertartozékokig és a sport- és szabadidős célú optikákig – több mint 100 év tapasztalatán alapul. A márka világszerte elismerten új standardokat hoz létre a kialakítás és a teljesítmény terén: a Nikon forradalmi Z sorozatú tükör nélküli fényképezőgépei és a NIKKOR Z objektívek az optikai teljesítmény új dimenzióját képviselik.
A Nikon arra kötelezte el magát, hogy a képalkotási kultúra élvonalában járjon, és lehetővé tegye a világ legjobb vizuális művészei számára, hogy a vizuális történetmesélés eszközével képesek legyenek kiaknázni a kreativitásukat. Díjnyertes fényképészeti eszközei lehetővé teszik a fotósok és videósok számára, hogy kreatív elképzeléseiket a legmagasabb szinten valósítsák meg. A madárlestől a csillagvizsgálaton át a színházakig, golfozásig és utazásig, minden tevékenységet lefedő díjnyertes sport- és szabadidős célú optikáival közelebb hozza a világot.
A Nikon megbízható, előretekintő partnerként egyesíti a tartalomkészítők minden szintjét elkötelezett közössége, páratlan műszaki tapasztalata és a különböző oktatási segédanyagokhoz nyújtott hozzáférése – például a Nikon School – révén.

www.nikon.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; - Nikon

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: