Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Black Week 2021: visszatértek a BMW Group digitális termékekre és szolgáltatásokra, valamint egyes járműfunkciókra vonatkozó, kihagyhatatlan ajánlatai

2021.11.24

Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ A rendhagyó kampány november 24-30. között zajlik tizennyolc országban, köztük Németországban, Franciaországban, Nagy-Britanniában és Japánban +++ 2017-es debütálása óta a Black Week évről évre a BMW Group legsikeresebb online értékesítési kampánya


2020-ban a kampányhét értékesítési mutatói 57 százalékkal nőttek az előző évihez képest

Elérkezett a hét, amelyre a BMW ügyfelei egész évben vártak: a Black Week idén november 24-30. között zajlik. A bajor prémiumgyártó ebben a hét napban tizennyolc országban kínál exkluzív kedvezményeket digitális termékeire és szolgáltatásaira, valamint egyes járműfunkcióira. Az első ízben 2017-ben megrendezett esemény átütő sikert aratott, olyannyira, hogy azóta is a BMW Group legsikeresebb online értékesítési kampányaként tartják számon. 2020-ban a kampányhét értékesítési mutatói 57 százalékkal nőttek az előző évihez képest: tavaly a bajor prémiummárka ügyfelei a Black Week keretében vásárolták meg az egész évben eladott digitális termékek és szolgáltatások 8 százalékát, amely ez alatt a hét nap alatt az átlagosnál összesen 22 ezerrel jelentett több eladást. A legnagyobb érdeklődés a BMW Service Inclusive ajánlatot, a Connected Booster csomagot és a távolságifényszóró-asszisztens opcióját övezte.

A kampányban idén az alábbi országok vesznek részt: Németország, Nagy-Britannia, Svájc, Hollandia, Spanyolország, Franciaország, Olaszország, Lengyelország, Belgium, Svédország, Ausztria, Norvégia, Portugália, Csehország, Japán, Dánia, Finnország és Luxemburg. A Black Week keretében a bajor prémiumgyártó ügyfelei – országtól függően – akár 30 százalékos árkedvezményt is kaphatnak a járművásárlást követően megrendelhető digitális szolgáltatások listaárából. Az idei ajánlatok között megtalálható a népszerű Connected Booster csomag, amely számos szolgáltatást foglal magába, valamint olyan egyedi szolgáltatások, mint például az Apple CarPlay, amely az iPhone okostelefon funkcióit integrálja a BMW modellbe.

A Black Week 2021 legnagyobb exkluzivitása a méltán népszerű BMW Service Inclusive ajánlat, amely akár 30 százalékos kedvezménnyel is elérhető kilenc országban. A csomag részeként csupán egyszeri fix összeg terheli az ügyfeleket, akik ezt követően a csomagban foglalt valamennyi szolgáltatásra jogosulttá válnak az 5 évig vagy 100 ezer kilométernyi futásteljesítményig fennálló szolgáltatás-időtartam alatt.

A Black Week a BMW Group módszeresen felépített digitalizációs stratégiájának szerves része. A bajor prémiummárka számos olyan hasznos funkciót kínál ügyfeleinek, amelyekkel a kiválasztott jármű a vásárlás után kiegészíthető. Az adott BMW modell így átfogóan személyre szabható, az intelligens innovációk pedig nagymértékben megkönnyítik az ügyfelek életét.

www.bmw.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BMW, MINI, Rolls-Royce ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: