Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Schaeffler Debrecen sikeres együttműködést folytat a szakszervezettel, ezzel is tovább erősítve munkáltatói pozícióját

2021.04.19

Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
• Az új megállapodás bérjellegű és egyéb juttatást is tartalmaz
• A társaság kiterjedt egészségügyi programot finanszíroz


• Szabó Péter László, a Schaeffler Debrecen ügyvezetője: „Ambiciózus terveinkkel támogatjuk növekedésünket, kiemelt figyelmet fordítunk kollégáink fejlesztésére és egészségük megóvására.” 

A Schaeffler Debrecen ismét sikeres tárgyalásokat zárt le a Debreceni Csapágygyártók Szakszervezetével. A megállapodás 2021. márciusától lépett hatályba, és számos munkavállalói juttatást és intézkedést tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a vállalat növekedésének felgyorsítását. „Ambiciózus terveink vannak termékeink növekedésével és sikerével kapcsolatban, és ez a megállapodás lehetővé teszi számunkra e tervek megvalósítását. Mint vállalat, kiemelt figyelmet fordítunk kollégáink fejlesztésére és egészségük megőrzésére, valamint továbbfejlesztjük belső folyamatainkat ”- mondta Szabó Péter László, a Schaeffler Debrecen ügyvezetője.

A bérfejlesztés mellett a gyártóüzem nyári és téli bónuszt kínál munkavállalóinak, amely a vállalatnál eltöltött évek függvényében növekszik. Másik fontos jóléti elem is bevezetésre kerül, mely a vállalat által finanszírozott privát egészségügyi szolgáltatás keretében széleskörű járóbeteg-ellátást tesz elérhetővé a munkavállalók számára. Szűrővizsgálatok, egészséges életmóddal kapcsolatos kommunikáció és a gyors diagnosztikával kapcsolatos további kezdeményezések is részét képezik az új szociális csomagnak.

Hosszú távú koncepciónk első lépéseként konstruktív, példaértékű megállapodást kötöttünk, vonzó juttatási csomagot kínálunk a munkaerőpiacon. Különösen fontos, hogy a szakszervezettel egyetértésben olyan hosszú távú bérmegállapodásról döntöttünk, amely kiszámíthatóságot nyújt kollégáink számára”- mondta Gazdag András, a Schaeffler magyarországi vállalatainak HR igazgatója.

A 2021. március 1-én kötött megállapodás a 2020. év végén aláírt kollektív szerződés kiegészítése. Most sikerült megállapodni a telephely első bérmegállapodási szerződéséről. Kovács László, a Debreceni Csapágygyártók Szakszervezetének elnöke hangsúlyozta: „a dokumentumok aláírása után kijelenthetem, hogy az új megállapodás tükrözi az igényeket. A megállapodás kölcsönösen előnyös, pozitív minden partner számára.

www.schaeffler.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Fém, gépipar ; - Schaeffler

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: