Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Éves belépő a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba

2017.01.10

Forrás: HUNGEXPO
2017-ben ismét kiadjuk a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba szóló éves belépőkártyánkat, amely az összes általunk szervezett kiállításra ingyenes belépést biztosít.


Az idén a korábbi éveknél kedvezőbb áron folytatjuk a belépők értékesítését. A kártya akár üzleti ajándék, baráti meglepetés, vagy családi ajándék is lehet, de mindenképpen hasznos, hiszen rendkívül kedvező fizetési konstrukciót kínál látogatóinknak.

A 9.800 forintért – akár online – megvásárolható bérlet 2017-ben 18 HUNGEXPO kiállításra és az azokhoz kapcsolódó összes kísérő eseményre érvényes. A teljes lista letölthető a  http://cdn.hungexpo.hu/hungexpo/documents/HUNGEXPO_KIALLITASI_PROGRAM_2017.pdf címről.

A HUNGEXPO éves belépő jegy többszörösen megtérül, hiszen átruházható, s az adott kiállítás idején naponta egy belépésre használható. A bérlet számos alkalommal használható fel a HUNGEXPO legkülönbözőbb rendezvényein. A pénzkímélő ajánlat hasznos azért is, mert azzal elkerülhető az előzetes regisztráció és a pénztárak előtti sorban állás.

A kártyát legkényelmesebben a www.hungexpo.hu/hu/jegyvasarlas linken keresztül vásárolhatja meg.

www.hungexpo.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: