Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Keresés eredménye

Keresett kifejezés: tanulmány
Találatok száma: 1.055, ezen az oldalon: 30

A BMW Group tervezőmérnökei bemutatják a Neue Klasse minden érzékszervet átható élményét

2024.04.16.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ A milánói Salone del Mobile dizájnhét keretében a müncheni központú vállalatcsoport reflektorfénybe gurítja a jövő holisztikus vízióját +++ A BMW Group a BMW Vision Neue Klasse tanulmányautó és a BMW Vision Neue Klasse X tanulmányautó kreatív tervezési folyamataiba is betekintést enged +++

Elektromos mobilitás – A Škoda Epiq lesz a márka belépőszintű BEV-modellje

2024.04.12.
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
Amikor a kicsi naggyá lesz: a Škoda AUTO közzétette tisztán elektromos, akkumulátorhajtású (BEV), városi SUV-crossover modelljének nevét, valamint az újdonságra első betekintést kínáló dizájntanulmányát.

Akkor és Most: múlt és jelen találkozik Esztergomban

2024.04.11.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2024. április 11. – Múlt és jelen egyhelyen mindig izgalmas egyveleget mutat, nem véletlen, hogy az Akkor és Most Jármű Expo (https://www.jarmukiallitasesztergom.hu/) hosszú évek óta Esztergom és környékének egyik legnagyobb közösségi programja.

Újra várja vendégeit a Szakma Sztár Fesztivál

2024.04.09.
Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával (NAK) együttműködve immár harmadik alkalommal szervezi meg a Szakma Sztár Fesztivált, 2024. április 24-26. között.

ANImashEXPO - Új kiállítás a HUNGEXPO kínálatában!

2024.04.09.
Forrás: HUNGEXPO, Sajtóanyag
Új kiállítással bővül a HUNGEXPO kínálata: december 5-7. között rendezik az ANImashEXPO-t, amelynek célja, hogy fórumot és önálló bemutatkozási lehetőséget teremtsen az állattenyésztés, állatjóllét és állategészségügy területén működő szakembereknek, vállalkozásoknak.

Az ipari vállalkozások kilencvenegy százalékát sújtja az erőforráshiány, hangsúlyosabbá téve a körforgásos gazdaság fontosságát

2024.04.08.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• A legújabb jelentés szerint az erőforráshiány költségnövekedéshez, az ellátási lánc akadozásához és a termelés lelassulásához vezet.

CONSUMER REPORTS: 2024 tíz legjobb autójából négy Toyota és hat hibrid

2024.04.02.
Forrás: Toyota Central Europe Kft., Hírek
A Toyota Prius például immáron nyolcadszor, a Highlander és a Camry egyaránt a hatodik, míg a RAV4 harmadik alkalommal bizonyult a CONSUMER REPORTS szakértői szerint az év egyik legjobb újautóválasztásának.

Idén szeptemberben már 200 diák tanul a BMW Group Gyár Debrecen Duális Szakképzési Programjában

2024.03.26.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
Szeptemberben kezdi meg tanulmányait a BMW Group Gyár Debrecen Duális Szakképzési Programjának újabb 100 fős évfolyama a debreceni BMW gyár lehető legkorszerűbb infrastruktúrával felszerelt, októberben átadott Képzési Központjában.

Az Interbrand szerint a Toyota a legbefolyásosabb autómárka

2024.03.22.
Forrás: Toyota Central Europe Kft., Hírek
Az Interbrand közzétette a Best Global Brands 2023 listát, amely több területen és szegmensben rangsorolja a márkák erejét.

Bemutatkozik a BMW Vision Neue Klasse X tanulmányautó

2024.03.21.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ A hajtáslánc- és futómű-technológia innovatív vezérlőrendszere még precízebb irányíthatóságot, még dinamikusabb teljesítményt, még nagyobb hatékonyságot és még intenzívebb vezetési élményt garantál +++

Űripar és mesterséges intelligencia: a Bosch szerint nélkülözhetetlen az innovatív mérnöki tudás

2024.03.19.
Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
• Akárcsak az űrtechnológiához kapcsolódó kutatás-fejlesztésben, a Bosch innovatív, mesterséges intelligencián alapuló minden termékében és szolgáltatásában elsődleges a megbízhatóság és a biztonság

Nagyobb hatékonyság, gyorsabb problémamegoldás – ezt kínálja a Schneider Electric

2024.03.14.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
A működési hatékonyság akár 5 százalékos javítása, a műszakváltással kapcsolatos feladatok mennyiségének harmadával történő csökkentése, gyorsabb problémamegoldás – többek között ezeket az előnyöket kínálja

Eljött a mikrogrid ideje

2024.03.07.
Forrás: Siemens, Hírek
Saját hálózat biztosíthatja a fenntartható, stabil energiaellátást.
Bemutatkozik a jövő energiaellátásának alapegysége: intelligens energiagazdálkodási megoldással az áramhálózattól részben független, költséghatékony villamos rendszerek alakíthatóak ki.

Innováció és művészet találkozása: a BMW i5 Flow NOSTOKANA

2024.03.06.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ Tisztelgés Esther Mahlangu BMW Art Car guruló műalkotása előtt +++ Világpremier a Frieze Los Angeles művészeti kiállításon +++ A színváltó technológia újraértelmezi a dél-afrikai művész jellegzetes díszítésmotívumait +++

A minőségben és az innovációban is élen járnak a hazai pékségek

2024.02.29.
Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
A minőségi termékekkel és a speciális fogyasztói igények rugalmas kielégítésével tudják megnyerni a vásárlókat a kisebb pékségek. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Pékszövetség körképe szerint megállapítható, hogy a szakboltok kínálata a fogyasztói igényeknek megfelelően

Szombathely: SMC workshop

2024.02.26.
Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
12. évfolyamos Automatikai technikus és Ipari szerviztechnikus tanulóink részére tartottunk február második felében SMC kompetencia fejlesztő workshopot.

A Schaeffler-csoport mindkét autóipari ágazatában meghosszabbításra került a vezérigazgatók szerződése

2024.02.23.
Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
A Schaeffler AG Felügyelőbizottsága úgy döntött, hogy Matthias Zink és Jens Schüler Igazgatótanácsi tagok szerződéseit 2025. január 1-jei hatállyal további öt évvel meghosszabbítja.

Fordulópont előtt az építőipar és az ingatlanszektor - A PlanRadar hatékony megoldásai a 2024-es kihívásokra

2024.02.21.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., PlanRadar Sajtóközlemény
Kiszámíthatatlan, gazdasági és geopolitikai bizonytalanságokat ígérő évre számít az ágazatban a digitális építőipari, ingatlan- és létesítménygazdálkodási platformját Magyarországon is forgalmazó PlanRadar.

Az vagy, amit megeszel? Ne dőljünk be az áltudományos propagandának!

2024.02.21.
Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
Tudományos szempontból teljesen megalapozatlan állításokkal teletűzdelt propagandával igyekeznek rossz fényben feltüntetni az állati termékpályát a szórakoztatóipar egyes szereplői.

Körülbelül 4,87 millió jármű világszerte: a Volkswagen növelte kiszállításait 2023-ban

2024.02.19.
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
A Volkswagen márka tavaly jelentősen növelte a kiszállításait, világszerte körülbelül 4,87 millió járművet adott át az ügyfeleknek világszerte. A mutatók minden régióban felülmúlták a megelőző év darabszámait. Összességében 6,7 százalékkal nőttek a kiszállítások.

Schneider Electric Impact Zone - Újabb közösségi térrel bővült a BGE Külkereskedelmi Kara

2024.02.15.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Impact Zone néven új közösségi teret vehettek birtokba február 14-én Magyarország legnagyobb üzleti közösségének, a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) Külkereskedelmi Karának hallgatói.

Nyolc generáció 50 év alatt – A Golf jegyében telik a 2024-es év a Volkswagennél

2024.02.14.
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
A Golf a Volkswagen márka szíve, amely szinte minden más modellnél méltóbb a „bestseller” jelzőre – nyolc generáció során több mint 37 millió példányban talált gazdára. A Volkswagen 2024-ben immár 50. születésnapja alkalmából méltathatja népszerű modelljét,

A meglévő technológiákkal is nagyot léphetünk a klímavédelmi célok megvalósítása felé

2024.02.09.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Ambiciózus célkitűzést fogalmazott meg a héten az Európai Bizottság, javaslatuk szerint ugyanis 2040-ig az 1990-es szinthez képest 90 százalékkal kellene csökkenteni az üvegházhatású gázok kibocsátását a közösségben.

Régiós feladatot kapott Feldmájer Benjámin a Schneider Electricnél

2024.02.08.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Feldmájer Benjámint nevezték ki a Schneider Electric dél-kelet-európai régiójáért felelős fenntarthatósági vezetőnek. Új pozíciójában a vállalat fenntarthatósági törekvéseinek felgyorsításáért felel majd a térségben, emellett pedig ellátja a Magyarországgal kapcsolatos feladatait is.

Átalakultak az irodahasználati szokások, felértékelődnek az élhető terek

2024.02.07.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., ICON Real Estate Management Sajtóközlemény
A koronavírus-járvány és a home office térnyerése felforgatta az irodapiacot. A nemzetközi trendeknek megfelelően Magyarországon is átalakultak az irodahasználati szokások. Felértékelődött az élhetőség, egyre fontosabbak a dolgozók feltöltődését,

A legnagyobb olasz agrár-érdekképviselettel tárgyalt a MAGOSZ és a NAK

2024.01.26.
Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
A legnagyobb olasz agrár-érdekképviselet, a Coldiretti vezetőségét fogadta Jakab István, a MAGOSZ elnöke és Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke. Ettore Prandini, a Coldiretti elnöke szerint változásra van szükség az Európai Unió agrárpolitikájában, hiszen

Vezető pozícióban a Schneider Electric az energiamenedzsment szoftverek területén

2024.01.25.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Vezető helyen végzett a Schneider Electric az energiamenedzsment szoftvereket kínáló vállalkozások között a Verdantix kutató- és tanácsadó cég „Green Quadrant: Energy Management Software 2023.” című jelentésében.

Taroltak a magyar sajtkülönlegességek a világversenyen

2024.01.25.
Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
Nemzetközi elismerésben részesültek a hazai sajtkülönlegességek. A múlt évben Norvégiában megrendezett World Cheese Awards-on összesen 11 hazai sajt ért el dobogós helyezést.

Új ügyvezető igazgató az Audi Hungaria élén: Michael Breme váltja Alfons Dintnert

2024.01.24.
Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Győr, 2024. január 24. – Váltás Győrben: 2024. február 1-től Michael Breme veszi át az Audi Hungaria igazgatóságának elnöki pozícióját Alfons Dintnertől, aki a Volkswagen Konszernben eltöltött 40 sikeres év után a jövőben teljes mértékben a privát életére fog koncentrálni.

A PlanRadar megoldása az építőipari kárigények kezelésére

2024.01.15.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., PlanRadar Sajtóközlemény
Az építőipari projektek kulcsszereplői, a megrendelők, befektetők, projektmenedzserek, tervezők, tanácsadók, vállalkozók és alvállalkozók céljainak, tevékenységének összehangolása nem könnyű, gyakran komoly anyagi következményekkel járó konfliktusokkal kísért folyamat.

       ...      
Eladó ipari cégek ajánlatainkból: