Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Keresés eredménye

Keresett kifejezés: szén-dioxid
Találatok száma: 1.115, ezen az oldalon: 30

Tisztább levegőért, fenntartható környezetért, hatékonyabb diagnosztikáért kaptak elismerést kutatónők

2023.06.09.
Forrás: Avantgarde Group, L'Oréal Sajtóközlemény
25 éves a L'ORÉAL-UNESCO 'A nőkért és a tudományért' nemzetközi díja
A L'Oréal és az UNESCO június elején Párizsban jelentette be ’A nőkért és a tudományért’ nemzetközi díjának 2023-as nyerteseit.

Bárki az energiaátmenet aktív résztvevője lehet

2023.06.07.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Az energiaátmenet aktív résztvevője válhat bárkiből a Schneider Electric, a Nemzetközi Kereskedelmi Központ és az Atelier 21 nevű francia civil szervezet új, képzési kezdeményezésének köszönhetően.

Országszerte minden SPAR-ban és INTERSPAR-ban elérhető a Munch-ételmentés

2023.06.06.
Forrás: SPAR Sajtóközlemény
Féléves tesztelést követően mostantól valamennyi SPAR és INTERSPAR áruházban bekapcsolódhatnak a vevők a tudatos élelmiszermentés folyamatába a Munch-applikációval, amelyen keresztül akár 66 százalékkal olcsóbban, gyorsan és kényelmesen juthatnak hozzá jó minőségű élelmiszerekhez.

Már várja az érdeklődőket a Schneider Electric Fenntarthatósági Iskolája

2023.06.02.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Új eszközt kínál a fenntarthatósági törekvések még eredményesebb megvalósításához a vállalkozások és szakemberek számára a Schneider Electric, már lehet jelentkezni a társaság Fenntarthatósági Iskolájába.

Integrált metrórendszert biztosít az Alstom Kolozsvárnak

2023.05.25.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., Alstom Sajtóközlemény
• Az Alstom biztosítja a rendszerintegrációt, a biztosítóberendezéseket és a távközlést, valamint az energiaellátást, a pályamunkát, a peronajtókat, a biztonsági és irányítóközpontot, továbbá a kiberbiztonsági felületet

Az ABB Európa egyik legnagyobb megújuló hidrogén-projektjében működik együtt a Lhyfe és a Skyborn cégekkel

2023.05.22.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• Az ABB a SoutH2Port projekt keretében együttműködik a Lhyfe és a Skyborn cégekkel, hogy előmozdítsa a tengeri szélerőművek megújuló hidrogéntermelésének nagyszabású integrációját az energetikai rendszerbe.

1.000 elektromos teherautóra vonatkozó megrendelést kapott a Volvo Trucks

2023.05.21.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A Volvo Trucks a svájci Holcimmal írta alá az 1.000 darab elektromos teherautó leszállítására vonatkozó megrendelést, amelyet a svéd gyártó 2030-ig kíván a világ egyik vezető építőanyagipari vállalata felé teljesíteni.

Az Alstom további 60 RER NG vonatot szállít a Île-de-France régió SNCF hálózatának D és E vonalaira

2023.05.19.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., Alstom Sajtóközlemény
• Az új megrendelés közel 1 milliárd euró értékű és 60 további RER NG vonatra szól a Transilien SNCF által üzemeltetett Île-de-France-i hálózat D és E vonalán

Színtiszta motorsport-esszencia: a MINI John Cooper Works 1to6 Edition különkiadás

2023.05.18.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
231 lóerejével és génjeibe kódolt versenysport-beállítottságával a MINI John Cooper Works a vezetés letaglózó, felülmúlhatatlan élményének megtestesítője.

A Bulldog Racing idén is megméreti a MINI John Cooper Works versenyautókat a Nürburgring 24-órás futamán

2023.05.12.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A privát színekben induló istálló két MINI John Cooper Works versenyautót gurít fel a Zöld Pokol rajtrácsára. Az egyik volánja mögött John Cooper unokája, Charlie Cooper foglal majd helyet.

Fenntartható repülőgép-üzemanyagot tesztel a MOL és a Wizz Air a budapesti repülőtéren

2023.05.10.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A MOL a Budapest Airporttal, a Wizz Airrel és a Repülőtéri Üzemanyag Kiszolgáló Kft.-vel együttműködve megkezdte a fenntartható repülőgép-üzemanyag (SAF) kereskedelmi tesztelését.

Az Alstom biztosítja az új villamosokat a strasbourgi Eurometropole-hoz

2023.05.10.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., Alstom Sajtóközlemény
• A strasbourgi Eurometropole és a Compagnie des Transports Strasbourgeois (CTS) az Alstomot választotta az új villamosaik beszerzésére

Szakmai díjakat nyertek a Knorr-Bremse fenntartható és jövőbe mutató projektjei

2023.05.10.
Forrás: Knorr-Bremse, Sajtóközlemény
Budapest, 2023. május 10. Jelentősen csökkent a vasúti fékrendszerek fejlesztésével, gyártásával és szervizelésével járó károsanyag-kibocsátás és környezetterhelés a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. telephelyein az elmúlt időszakban végrehajtott környezetvédelmi

A kutatás az elektromos repülés motorja

2023.05.08.
Forrás: Rolls-Royce Magyarország Sajtóközlemény
A Rolls-Royce-nál elismerjük azon egyetemek által végzett világszínvonalú tudományos kutatásokat, amelyek célul tűzték ki a repülés innovációjának előmozdítását és támogatást nyújtanak az átállásban az alternatív energiaforrások használatában.

Új szoftverrel támogatja a szén-dioxid-mentesítést a Schneider Electric

2023.05.04.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Az energiafogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökkentése, hozzáférés energiapiaci információkhoz, kapcsolat építése klímabarát működést segítő szolgáltatókkal – többek között ezt kínálja a Schneider Electric új szoftver ökoszisztémája, a Zeigo.

Érkezik az új MINI Cooper, tisztán elektromos meghajtással

2023.05.03.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A háromajtós MINI ötödik generációja károsanyag-kibocsátás nélkül írja tovább a legendás modell sikertörténetét. Vérpezsdítően gokartos vezethetőségével az új MINI Cooper a márka által fémjelzett vezetési élmény jövőbe mutató formáját hozza el a jelenbe.

Akkumulátorbeszerelő-üzemmel bővül a kecskeméti Mercedes-Benz gyár

2023.05.02.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóközlemény
• A vállalat "Electric Only" stratégiája világos célokat követ: a közeljövőben érkező, új MMA platform (Mercedes Modular Architecture) modelljei, illetve a szintén hamarosan bemutatkozó MB.EA platform (Mercedes-Benz Electric Architecture) egy tisztán elektromos modellje a jövőben Kecskeméten készülnek majd.

Az ABB E-mobility egy uniós projekt keretében részt vesz az optimális e-teherautó töltési megoldás kifejlesztésében

2023.05.02.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• Az EU "Horizont Európa" kutatási és innovációs keretprogramjának égisze alatt megvalósuló NextETRUCK projektben, 2025 végéig új e-koncepciókat dolgoznak ki a közepes távolságra alkalmas áruszállító tehergépjárművekhez.

A modern, zöld adatközpontok felé vezető út

2023.04.24.
Forrás: MorphoCom - Dell Véleménycikk
A globális, technológia-központú gazdaság létfontosságú elemei az adatközpontok. Az informatikai vezetők azonban azt is jól tudják, hogy ennek az értékes szolgáltatásnak ára van; a növekvő kapacitásigény kielégítéséhez szükséges költségeket,

A L*Oréal alap a természet megújulásáért három új befektetéssel gyorsítja a biológiai sokféleség megőrzésére irányuló erőfeszítéseket

2023.04.21.
Forrás: Avantgarde Group, L'Oréal Sajtóközlemény
A nagyhatású projektek az erdőtelepítés és az ökoszisztémák helyreállítása révén kezelik a biológiai sokféleség csökkenését.

Új megoldásokat mutat be a Schneider Electric Hannoverben

2023.04.21.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat több új technológiát és szoftvermegoldást mutat be a Hannover Messe 2023 kiállításon,

Fenntarthatóan működő, és másokat is erre ösztönző magyarországi vállalkozások kaptak elismerést

2023.04.19.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Idén első alkalommal díjazta hazai partnereit fenntarthatósági törekvéseikért és eredményeikért a Schneider Electric. A vállalat Sustainability Impact Award (SIA) pályázatán összesen öt magyarországi vállalkozást ismertek el.

Az ABB és a tudományos élet együttműködik az energiahatékonyság terén, amely kulcsfontosságú az éghajlatváltozás hatásainak mérsékléséhez

2023.04.17.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• Az ABB a folyamatoptimalizálás, az elektrotechnika, az energiatárolás és a villamosenergia-rendszerek vezető kutatóit hívta össze, hogy egy egyedülálló méretű szimpózium keretében megvitassák az energiahatékonysággal kapcsolatos kérdéseket.

Útmutató egy fenntartható adatközpont megvalósításához

2023.04.17.
Forrás: MorphoCom - Dell Véleménycikk
A digitális átalakulás elhozta az adatbőség korát. A nagyvállalatok továbbra is exponenciális ütemben hoznak létre adatokat azért, hogy előnyt kovácsolhassanak az újonnan megjelenő technológiákból.

Elkészült az egymilliomodik háromajtós MINI

2023.04.17.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A háromajtós MINI gokartos vezethetőségével és összetéveszthetetlen formanyelvével ejtette rabul, és ejti rabul mind a mai napig nemzetközi rajongótáborát. Az egymilliomodik példány tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE modellként gurult le a gyártósorról.

200 Credobus Econell-el folytatódik az országos buszcsere

2023.04.12.
Forrás: Credobus, Hírek
200 elővárosi autóbuszra vonatkozó adásvételi keretmegállapodást írt alá a VOLÁNBUSZ Zrt. és a Credobus. Az elmúlt évek egyik legnagyobb volumenű beszerzésének köszönhetően rövid időn belül országszerte új buszokkal találkozhatnak az utasok.

Liverpoolban üzembe helyezték az Egyesült Királyság elektromos hálózatának stabilitását szolgáló ABB szinkronkompenzátorokat

2023.04.11.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• A nulla kibocsátású áram előállítása érdekében tett lépések csökkentik az áramtermelő rendszerben jelenlévő forgógépek inerciáját (tehetetlenségét), amely nélkülözhetetlen a stabil energiahálózatok működéséhez.

Az Alstom és az Irish Rail bemutatta a DART+ kocsi teljes méretű modelljét Dublinban

2023.04.06.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., Alstom Sajtóközlemény
• Az Alstom és az Irish Rail bemutatta az Alstom X'trapolis DART+ kocsi modelljét Dublinban
• A mintadarab megmutatja, hogy milyen DART+ vonatokkal találkozhatnak majd a dublini utasok

Tisztán elektromos MINI, egyenesen Németországból: a MINI Countryman harmadik nemzedéke

2023.04.06.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
Az új MINI Countryman minimális ökológiai lábnyom mellett kínálja a gokartos vezethetőség tisztán elektromos élményét, újabb fejezetet nyitva a legnagyobb MINI modell sikertörténetében.

Jelentős lépéseket tesz az MAN a fenntarthatóság terén

2023.04.03.
Forrás: MAN Sajtóközlemény
Jelentős lépéseket tesz az MAN Truck & Bus a fenntarthatóság kulcsfontosságú területein. Ez derül ki a 2022-es Fenntarthatósági Jelentésből.

       ...      
Eladó ipari cégek ajánlatainkból: