Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Keresés eredménye

Keresett kifejezés: szén-dioxid
Találatok száma: 1.198, ezen az oldalon: 30

Összefog a Schneider Electric és az acélóriás: töredékére szorítják vissza a felhasznált acélhoz kötődő szén-dioxid-kibocsátást

2023.12.08.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
A hagyományos acél alapanyagokhoz képest 70 százalékkal kevesebb CO2-kibocsátásával előállított acélt vásárol a Schneider Electric elektromos szekrényeihez és burkolataihoz az ArcelorMittaltól.

A Bosch elkötelezett a hosszú távú fenntarthatóság mellett

2023.12.07.
Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
• A fenntarthatósági célok meghatározzák a vállalat mindennapos működését
• A Bosch innovatív megoldásaival hozzájárul az ökoszisztéma és a társadalom hosszú távú fenntarthatóságához

Új köntösben köszönti régi vásárlóit a másfél milliárd forintból modernizált újpesti SPAR szupermarket

2023.12.07.
Forrás: SPAR Sajtóközlemény
Sajtóközlemény - Bicske, 2023. december 07. A főváros IV. kerületének szívében, 1,5 milliárd forintos beruházásnak köszönhetően új külsőt és belsőt kapott a Szent Imre és a Görgey Artúr út sarkán lévő SPAR szupermarket áruház, amely 53 fő dolgozónak kínál munkalehetőséget.

Sürgősen el kell kezdeni a jövő villamos hálózatainak kialakítását

2023.12.05.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Az elavult infrastruktúra hátráltatja az energiaátmenetet, ezért a villamos hálózatok digitális megoldásokra épülő korszerűsítését sürgetik a Schneider Electric szakértői. A vállalat a múlt héten, Párizsban megrendezett Enlit Europe 2023 konferencián

Megtakarítási lehetőségek: Scania Super a legkedvezőbb kibocsátási osztályba került az új német útdíjszámítás szerint

2023.12.04.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Németországban 2023. december elsejétől új rendszerre áll át, amely a CO2-kibocsátás alapján számítja ki az autópályadíjakat. Ez a Scania Super hajtásláncának további előnye a hatékonyságra és az üzemanyag-fogyasztásra helyezett hangsúlynak köszönhetően,

Európában az autóipar jövője az elektromobilitás

2023.12.01.
Forrás: tirveromedia, MAGE Sajtóközlemény
A Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) Exkluzív Vezetői Találkozójára idén az Audi Hungaria Zrt. telephelyén került sor közel 60 tagvállalati vezető részvételével. A kétnapos rendezvényt Krisztián Róbert, a MAGE Elnöke nyitotta meg, aki előadásában kitért az elmúlt évek nehézségeire,

A jövő év a karbonlábnyom csökkentésről szól majd a vállalati technológiák területén

2023.12.01.
Forrás: Influence Media, Stylers Group Sajtóközlemény
Íme 2024 legfontosabb digitalizációs trendjei
Budapest, 2023. december 01. – Jövőre várhatóan tovább gyorsulnak a vállalati digitalizációs törekvések, az előrejelzések szerint a transzformációra fordított források a következő 3 évben elérik a 3,4 billió dollárt.

*Energiánkkal a fenntarthatóbb holnapért* - Elkészült az E.ON Hungária Csoport legfrissebb fenntarthatósági jelentése

2023.12.01.
Forrás: Uniomedia, E.ON Sajtóközlemény
• Második alkalommal készített önálló fenntarthatósági jelentést az E.ON Hungária Csoport
• Változatlanul központi stratégiai céljuk a fenntarthatóság, 2022-ben a csoport teljes beruházásainak 85 százalékát fordította a fenntartható jövőt szolgáló tevékenységre

A magyar macskatartóknak a cicák jóléte a legfontosabb, de a fenntarthatóságra is egyre nyitottabbak

2023.11.30.
Forrás: Nestlé Sajtóközlemény
Annak ellenére, hogy csak 10-ből 3 magyar figyel fokozottan arra, hogy minél kisebb legyen az ökológiai lábnyoma, a magyar macskatulajdonosok egyre környezettudatosabbak.

A Scania kötelezővé teszi a zöld beszállítói láncot

2023.11.27.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A Scania úgy döntött, hogy a fenntartható közlekedési rendszerre történő átállás érdekében felhasználja vásárlói erejét és mostantól minden beszállítóval szemben elvárás lesz a dekarbonizációs feltételek teljesítése.

SPAR - őshonos gyümölcsfák ültetésével a karbon-lábnyom csökkentésért

2023.11.27.
Forrás: SPAR Sajtóközlemény
Sajtóközlemény - Bicske, 2023. november 27. Megrendezte, majd kiértékelte az első, karbontudatosságot előtérbe helyező eseményét a SPAR. A Budapest Borfesztivál partnerrendezvényének szén-dioxid-kibocsátását a vállalat 392 őshonos gyümölcsfa telepítésével kompenzálja.

Progresszív minimalizmus: az új MINI Countryman S ALL4

2023.11.22.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A MINI Countryman a brit prémiumgyártó portfóliójának legnagyobb és legsokoldalúbb modellje. A tágas mindenes agilis partner a nagyvárosokban és kényelmes társ az országutakon, miközben a járatlan terepeken is otthonosan mozog.

A Schneider Electric lezárta az EcoAct felvásárlását

2023.11.21.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Lezárta a klímatanácsadás és a nettó zéró megoldások területén meghatározó EcoAct SAS felvásárlását a Schneider Electric. A tranzakció révén jelentősen erősödik a Schneider Electric Fenntarthatósági Üzletága és még gyorsabb lesz az ügyfelek kiszolgálása.

A kínai PERIC hidrogéngyár az ABB egyenirányító rendszerét választotta texasi kísérleti üzemébe

2023.11.20.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
Az ABB UNIREC H2 vízhűtéses hálózati egyenirányítója intelligens szabályozással és alacsony karbantartási költségekkel optimalizálja a hidrogéngyártást.

Igazi szuperélelmiszer a gomba, mely minden étrendben megállja a helyét

2023.11.20.
Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
Minden étrendbe beilleszthető, szuperélelmiszer a gomba. Nem véletlen, hogy a magyarok tányérján is egyre gyakrabban előfordul a sajátos ízvilágú alapanyag.

A Scania és a sennder megalapítja a JUNA vegyesvállalatot

2023.11.14.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A sennder fejlett technológiájának és a Scania prémium elektromos teherautó-kínálatának ötvözésével a JUNA úttörő, használat alapú fizetős modellt mutat be, amely a fuvarozási vállalatok számára hozzáférést biztosít az elektromos teherautó-megoldásokhoz és garantált kapacitásokhoz.

5,7 százalékos növekedéssel zárta a 2023-as pénzügyi évet az IKEA

2023.11.12.
Forrás: IKEA Vállalati hírek
Ma az Ingka Csoport 41,7 milliárd eurós IKEA kiskereskedelmi forgalomról adott hírt a 2023-as üzleti évre vonatkozóan, ami 5,7 százalékos növekedést jelent a tavalyi évhez képest (39,5 milliárd euró a 2022-es pénzügyi évben).

Csaknem másfél milliárd forintos beruházásból nyílt új SPAR a főváros 15. kerületében - 11-09

2023.11.10.
Forrás: SPAR Sajtóközlemény
Rákospalota, Pestújhely, Újpalota lakóinak és a fővárosba érkezőknek is kényelmes bevásárlási lehetőséget jelent az 1,35 milliárd forintos beruházásból megépült SPAR szupermarket Budapest 15. kerületében, a Szentmihályi út 142. szám alatt.

CSR Hungary Díj 2023: dupla elismerés a Schaeffler Savaria Kft. részére

2023.11.09.
Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
• A Schaeffler Savaria Kft. egyszerre két projekttel nyert CSR Hungary Díjat
• A szombathelyi Schaeffler világításkorszerűsítési projektje számokban: 72.220 m2, több mint 5.000 lámpatest, 50% feletti villamos energia megtakarítás.

A következő generációs intelligens település az energiahatékony életmód korszakát hozza el

2023.11.09.
Forrás: ABB, Hírek
Stockholm közelében egy, a világon a legokosabbak között számontartott lakókomplexum energia termelése, megosztása és optimalizálása révén csökkenti a számlákat, és fenntartható, modern életvitelt biztosít.

A bajnokok ligájában a Schneider Electric a fenntarthatóság előmozdításában elért eredményeiért

2023.11.09.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
A Bajnokok (Champions) közé sorolta a Canalys kutatócég az idén első alkalommal kiadott „Sustainable Ecosystems Leadership Matrix” elemzésében a Schneider Electricet a partneri ökoszisztémájában és a szervezet egészén belül a fenntarthatóság előmozdításában elért eredményeiért.

Teljesen elektromos földi kiszolgálást vezet be a Wizz Air és a Menzies Aviation

2023.11.09.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb[*1] légitársasága, a világ repülőtereinek és légitársaságainak vezető szolgáltató partnere, a Menzies Aviation, valamint a Budapest Airport közös sajtótájékoztatón jelentette be,

Kisportolt megjelenés és maximális teljesítmény: az új MINI John Cooper Works Countryman

2023.11.09.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A MINI legnagyobb modellje nagyteljesítményű erőforrással és ALL4 intelligens összkerékhajtással váltja valóra a vezetés színtiszta élményét.

Megjelent az ABB Energiahatékonysági Mozgalom új jelentése

2023.11.06.
Forrás: ABB, Hírek
Az ABB közreműködésével készült új jelentés bemutatja, hogyan csökkentheti az ipar a globális szén-dioxid-kibocsátást 11%-kal 2030-ig, miközben évente 437 milliárd dollárt takaríthat meg.

Schneider Electric megoldásokkal lesz még energiahatékonyabb a Decathlon Horvátországban

2023.11.03.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Közel harmadával is csökkenthető az épületek szén-dioxid-kibocsátása azokkal a technológiákkal, amelyeket a Schneider Electric biztosított a Decathlon horvátországi áruházai számára a két vállalat között létrejött megállapodás eredményeként.

Kétmillió új munkahelyet teremthet a tiszta energia alkalmazása az épületeinknél

2023.11.02.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Kétmillió új munkahelyet hozhat létre Európában és az Egyesült Államokban, ha tiszta energiával kapcsolatos technológiákat alkalmazunk az új épületeinknél, illetve a meglévők felújításánál – derül ki a Schneider Electric Fenntarthatósági Kutatóintézete (SRI) és a Boston Egyetem közös tanulmányából.

Az E.ON által üzemeltetett naperőmű megújuló energiaforrást biztosít az AGC Glass Hungary számára

2023.10.27.
Forrás: Uniomedia, E.ON Sajtóközlemény
Az üvegfeldolgozás nagyon energiaigényes iparnak számít, ezért itt különösen nagy kihívást jelent a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése. Az AGC Glass Hungary Kft. az AGC Automotive Europe magyarországi leányvállalataként oldal- és hátsóüveget, valamint napfénytetőt gyárt számos autógyártó számára.

Minden terepen otthonosan, tisztán elektromos meghajtással: a MINI Countryman SE ALL4

2023.10.27.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
Masszív felépítésének köszönhetően az erőteljes MINI Countryman SE ALL4 egyszerre sugall kikezdhetetlen magabiztosságot és olthatatlan kalandvágyat, amelyben az ALL4 intelligens összkerékhajtás emeli minden terepen megbízható társsá a zéró emissziójú crossover modellt.

Az elektromos járművek új generációja új energiát hoz a Scania kínálatába

2023.10.19.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
● A Scania újgenerációs elektromos járművei (BEV) nagyobb teljesítményű, nagyobb hatótávolságú és nagyobb töltési teljesítményű elektromos teherautókat jelentenek a zökkenőmentes napi forgalomban a városi és regionális alkalmazások széles skáláján

A Corvin Palace-ban található SPAR szupermarket közel egymilliárd forintos beruházással újult meg

2023.10.19.
Forrás: SPAR Sajtóközlemény
Sajtóközlemény - Bicske, 2023. október 19. A fenntarthatóság és a vásárlók számára biztosított széles választék kiemelt szerepet játszott a budapesti Blaha Lujza tér 1. szám alatti Corvin Palace-ban található SPAR áruház megújításakor.

       ...      
Eladó ipari cégek ajánlatainkból: