Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Keresés eredménye

Keresett kifejezés: hajózás
Találatok száma: 216, ezen az oldalon: 30

A Volvo Trucks már fejleszti a hidrogénüzemű kamionját

2024.05.22.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A Volvo Trucks már dolgozik a hidrogénnel hajtott belsőégésű motorral ellátott teherautójának kifejlesztésén. A közúti tesztek 2026-ban kezdődhetnek, a piacra dobást pedig az évtized végre tervezi a svéd gyártó. A zöld hidrogénnel hajtott kamionok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a Volvo,

A Volvo bővíti biodízel-meghajtású teherautóinak választékát

2024.05.15.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
Immár a Volvo teljes új teherautó-modell választéka 100%-ban biodízellel is üzemeltethető, ami egy újabb megújuló üzemanyag-alternatívát kínál azon ügyfeleknek, akik itt és most szeretnék csökkenteni a közúti áruszállításból származó CO2-kibocsátást.

Akkor és Most: múlt és jelen találkozik Esztergomban

2024.04.11.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2024. április 11. – Múlt és jelen egyhelyen mindig izgalmas egyveleget mutat, nem véletlen, hogy az Akkor és Most Jármű Expo (https://www.jarmukiallitasesztergom.hu/) hosszú évek óta Esztergom és környékének egyik legnagyobb közösségi programja.

Az ipari vállalkozások kilencvenegy százalékát sújtja az erőforráshiány, hangsúlyosabbá téve a körforgásos gazdaság fontosságát

2024.04.08.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• A legújabb jelentés szerint az erőforráshiány költségnövekedéshez, az ellátási lánc akadozásához és a termelés lelassulásához vezet.

Magyar Suzuki kutatás: Vannak gyenge pontjaink, de 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

2024.03.26.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2024. március 26. – Károkozás (25%), türelmetlenség és akadályoztatás (23%), fizetős, vagy ingyenes (10%) - leginkább ezeken agyalunk a legtöbbet parkoláskor. Parkolni orral előre, merőlegesen vagy halszálkában szeretünk, de frusztrál minket, ha a másik autós nem hagy elég helyet a manőverhez.

Megújult a Suzuki ikonikus Swiftje

2024.03.22.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2024. március 22. – A mai napon, Bordeauxban debütál a Suzuki Swift negyedik generációja. A teljesen új modell elődeinek örökségére építve a kényelmet, a hatékonyságot és a biztonságot előtérbe helyezve született meg.

A DFDS ismét 100 elektromos teherautót rendelt a Volvo Trucks-tól

2024.03.17.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A Volvo Trucks 100 elektromos teherautóra kapott megrendelést a DFDS dán logisztikai vállalattól. Ezzel a legutóbbi megrendeléssel a DFDS csaknem kétszeresére növelte Volvo elektromos kamionokból álló flottáját, összesen 225 teherautóra, amely a legnagyobb elektromos nehézgépjármű-flotta Európában.

Befektetői életműdíjat kapott a Magyar Suzuki Zrt.

2024.02.29.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2024. február 29. – A Magyar Suzuki Zrt. Befektetői életműdíjat kapott a HIPA tegnap esti „Év Befektetője 2023” Díjátadó Gáláján. Az elismerést Atsumi Masato, az esztergomi gyártóvállalat vezérigazgatója vette át.

Sikerrel lezárult a 46. Utazás kiállítás és a Budapest Boat Show

2024.02.26.
Forrás: HUNGEXPO, Hírek
Az idei évben is több mint 200 kiállító, és csaknem 30 ezer látogató vett részt a párhuzamosan megrendezett kiállításokon.

Saját villamosenergiát termel a Magyar Suzuki - Átadták az esztergomi gyár területén az új napelemparkot

2024.02.26.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2024. február 26. – Helyben előállított villamosenergia segíti a Magyar Suzuki energiaellátását: hétfőn hivatalosan is átadták az esztergomi autógyár napelemparkját. A teljes beruházás csaknem két évig tartott és 2 millió euróba került.

Az ABB világelső a folyadékhűtéses, IE5 hatékonyságú, szinkron reluktancia-motorral, amely mércét állít az energiahatékonyság és a nagy kimenti teljesítmény tekintetében

2024.02.26.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• Az új kialakítás a szinkron reluktancia-motorok (SynRM) ultraprémium hatékonyságát ötvözi a folyadékhűtés nagy teljesítményével, amelyet korábban csak az indukciós motorok kínáltak.

A Volvo bemutatja legújabb tisztán elektromos teherautó-modelljét – a tisztább és biztonságosabb városi közlekedésre optimalizálva

2024.01.30.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A Volvo Trucks bemutatja első olyan teherautó-modelljét, amelyet kizárólag elektromos hajtással dobnak piacra. A nehéz rakományok szállítására is alkalmas, és a sofőr számára kiemelkedő kilátást kínáló FM Low Entry egy elektromos teherautó,

A Volvo FH16 új, erősebb motorja maximális hatékonyságot kínál

2024.01.29.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A Volvo Trucks új motort mutat be az ikonikus FH16-os modelljéhez. Az akár 780 lóerővel és 3800 Nm nyomatékkal rendelkező új, 17 literes motor könnyedén megbirkózik a legnehezebb szállítási feladatokkal is, miközben kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot és tartósságot kínál.

Megérkezett a Volvo FH Aero – az energiahatékony nehézkategóriás tehergépjárművek új etalonja

2024.01.28.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A Volvo ikonikus FH teherautómodell-kínálata új családtaggal bővült a Volvo FH Aero modell bevezetésével. Az aerodinamikus kialakításnak és az innovatív funkcióknak köszönhetően az FH Aero új szintre emeli az energiahatékonyságot.

Allianz Kockázati Barométer: 2024-ben a kiberbiztonsági incidensek hordozzák a legnagyobb üzleti kockázatot szerte a világon

2024.01.16.
Forrás: MorphoCom - Allianz Sajtóközlemény
• Az adatbiztonság sérülése, a kritikus infrastruktúrát vagy fizikai eszközöket ért támadások és a zsarolóvírus-incidensek egyre növekvő száma okozzák a kibertérrel kapcsolatos aggodalmakat (36 százalék)

Az ABB-vel folytatott partneri együttműködés keretében a Conit innovatív kabinokat fejleszt ki tengerjáró luxushajókhoz

2023.12.04.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• A kabin prototípusa a KNX technológiát használó ABB megoldásokra épül.
• A prototípus automatizált megoldást kínál a tengerjáró hajók elektromos rendszereinek vezérlésére a nagyobb kényelem, biztonság és fenntarthatóság érdekében.

Az elektromos Volvo FH nyerte el az Év Kamionja 2024 díjat

2023.11.23.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A Volvo Trucks a tekintélyes iparági elismerést az elektromos Volvo FH termékével érdemelte ki. Ez az első alkalom, hogy a kitüntetéssel elektromos kamiont jutalmaztak.

A Volvo Trucks bemutatja megújult, városi közlekedésre tervezett elektromos teherautóit

2023.11.14.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A Volvo Trucks megújult középkategóriás elektromos modelljei a 450 kilométeres hatótávolságukkal, 50%-kal rövidebb töltési idejükkel és az új aktív biztonsági rendszereikkel tökéletesen alkalmazkodnak a városi környezethez, és lehetővé teszik a károsanyag-kibocsátásmentes és biztonságos városi áruszállítást.

Növekvő kiberfenyegetettség – felértékelődik a megelőzés, az észlelés és a gyors reakció

2023.11.14.
Forrás: MorphoCom - Allianz Sajtóközlemény
• A zsarolóprogramokhoz kapcsolódó incidensek sokadik reneszánszukat élik: a kiberbűnözők egyre gyakrabban támadnak olyan ellátási láncokat, amelyek magasan kitettek egy esetleges adatszivárgásnak

Így autózunk télen! - Időjárástól függetlenül már novemberben áttérünk a téligumira

2023.11.13.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2023. november 13. – Ha akarnánk, sem tudjuk magunkat függetleníteni a téli időjárástól, ha volán mögé ülünk. Éppen ezért jelentősen befolyásolja vezetési szokásainkat az, hogy milyen körülményekkel kell szembenéznünk az utakon.

A Volvo FL már 320 lóerős motorral is elérhető

2023.10.19.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A Volvo Trucks mostantól még erősebb, 320 lóerős motorral is kínálja a középkategóriás FL típusú teherautóját, így a modell a fuvarfeladatok még szélesebb körét képes kiszolgálni.

Áttörés az elektromos tehergépjárművek gyorstöltésében

2023.10.05.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
Svédországban elektromos nehézgépjárművek nyilvános gyorstöltő-hálózata nyílik meg, ahol a töltőoszlopokat megújuló energiaforrás táplálja.

Legördült a gyártósorról az 500.000 S-CROSS

2023.09.29.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Tíz év alatt meghódította a szakmát és a vásárlókat az esztergomi crossover

A Magyar Suzuki Zrt. Marine Csoportja idén is csatlakozott a Clean-Up the World kezdeményezéshez

2023.09.20.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
Már hagyomány, hogy a Magyar Suzuki Marine üzletága, csatlakozva az anyavállalat által kezdeményezett Suzuki Clean-Up the World kampányhoz, disztribútoraival és a hajós közösséggel együtt szemétszedésen vesz részt.

A Volvo Trucks átadta a hatezredik Volvo FH modellt a Waberer*s Csoportnak

2023.09.15.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A hatezredik Volvo FH típusú nyergesvontatóját adta át a Volvo Trucks a Waberer’s International Nyrt-nek, amely egybeesett a két vállalat 25 éves együttműködésének évfordulójával. Az eseményen a két vállalat szándéknyilatkozatban erősítette meg, hogy

Átadták a Suzuki Oktatási Centrumot

2023.09.05.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
A jövő szakemberei kerülnek ki a most induló duális képzésről
Esztergom, 2023. szeptember 5. – Szeptembertől megkezdődik a duális képzés a Magyar Suzuki új oktatócentrumában, amelyet ünnepélyes megnyitón adtak át a gyár területén.

A következő hónapokban Magyarországon is megkezdi működését az Allianz Commercial

2023.08.01.
Forrás: MorphoCom - Allianz Sajtóközlemény
• Az Allianz integrálja közép- és kelet-európai regionális kereskedelmi üzletágát (Magyarországot is beleértve), azaz egységes piaci módszert vezet be a közepes és nagyvállalatok kiszolgálására, és a speciális kockázatok kezelésére

Az MSC 15 db Vectron mozdonnyal bővíti vasúti flottáját

2023.07.26.
Forrás: Siemens Mobility Hírek
• 15 db Vectron MS mozdony
• Az MSC leányvállalata, a MEDWAY Belgium a Siemens Mobility új ügyfeleí
• A mozdonyok 12 európai országban közlekedhetnek majd

Az ABB az emisszió monitoring forradalmasító technológia születésének 85. évfordulóját ünnepli

2023.07.24.
Forrás: ABB, Sajtóközlemény
• Az URAS modullal szerelt gázelemző készülék volt az első, amely infravörös mérési technológia segítségével valós időben vizsgálta a gázok összetételét.

74 tonnás elektromos FH-t állított forgalomba a Volvo Trucks

2023.06.26.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A svéd gyártó egy göteborgi fuvarozási vállalkozónak adott át egy 74 tonna szerelvényössztömegű elektromos teherautót.

       ...      
Eladó ipari cégek ajánlatainkból: