Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Keresés eredménye

Keresett kifejezés: hajózás
Találatok száma: 184, ezen az oldalon: 30

Krisztián Róbert a Magyar Suzuki vezérigazgató-helyetteseként folytatja

2023.05.30.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2023. május 30. – A Magyar Suzuki Zrt. Igazgatóságának ajánlása alapján a május végi közgyűlés úgy határozott, hogy 2023. június 1-jétől Krisztián Róbert tölti be az esztergomi gyártóvállalat vezérigazgató-helyettesi pozícióját.

A Volvo Trucks új biztonsági rendszereket vezet be teherautóiban

2023.05.24.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A gyalogosok és kerékpárosok biztonságának megóvása, valamint a járművezetők munkájának megkönnyítése céljából a Volvo Trucks új, illetve továbbfejlesztett aktív biztonságtechnikai rendszereket vezet be járműveiben.

Világpremier Cannes partjainál: kikötött a THE ICON, a fenntartható vízi mobilitás új zászlóshajója

2023.05.22.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ Hivatalos bemutatkozás a 76. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon +++ Az emisszió-mentes mobilitás és a progresszív luxus innovatív megoldásai a BMW technológiai úttörőként betöltött szerepét nyomatékosítják +++

1.000 elektromos teherautóra vonatkozó megrendelést kapott a Volvo Trucks

2023.05.21.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A Volvo Trucks a svájci Holcimmal írta alá az 1.000 darab elektromos teherautó leszállítására vonatkozó megrendelést, amelyet a svéd gyártó 2030-ig kíván a világ egyik vezető építőanyagipari vállalata felé teljesíteni.

A Volvo Trucks továbbra is az elektromos piac élén áll

2023.05.11.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A Volvo Trucks zárt a nehézkategóriás elektromos tehergépjárművek piacának élén 2023 első negyedévében is, Európában és Észak-Amerikában egyaránt. A svéd gyártó eddig mindösszesen közel 5.000 darab elektromos eszközt értékesített a világ 40 országában.

A Volvo Trucks közúti tesztelés alá vetette hidrogénüzemű elektromos teherautóját

2023.05.08.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A kizárólag vízgőzt kibocsátó, hidrogénnel működő, üzemanyagcellás elektromos tehergépjárművek kiemelt helyet töltenek be a Volvo Trucks károsanyagkibocsátás-mentes termékportfóliójában. A technológia most újabb mérföldkövet lépett át,

Családbarát Hely minősítést kapott a Magyar Suzuki

2023.04.18.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2023. április 18. – A Magyar Suzuki számára a munkatársai jelentik a legfőbb értéket, ezért évről évre bővül azoknak a juttatásoknak a köre, amellyel érezteti és erősíti a munkavállalók megbecsülését.

Az ABB szerint minden évben újabb 8,56 milliárd köbméter szennyvíz kezelése szükséges az ENSZ által kitűzött célok eléréséhez

2023.03.22.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• Az ENSZ vízügyi célkitűzéseinek 2030-ig történő eléréséhez a világ szennyvíztisztítási kapacitását évente 8,56 milliárd köbméterrel kell növelni.

Duális képzést indít a Magyar Suzuki

2023.03.22.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2023. március 22. – Bejegyezte a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Magyar Suzukit a duális képzések akkreditált partnerszervezetei közé, így idén szeptembertől megkezdődhet az együttműködés az első kiválasztott iskolával.

A Volvo Trucks és a Boliden közösen állítanak forgalomba elektromos teherautókat a földalatti bányamunkák elvégzésére

2023.03.21.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A Volvo Trucks és a svéd bányászati cég, a Boliden egyesítik erőiket az elektromos tehergépkocsik földalatti közlekedésének megvalósítása érdekében.

A Schneider Electric, a Capgemini és a Qualcomm új projektben mutatja meg az 5G erejét

2023.03.10.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Az 5G-s mobiltechnológia ipari alkalmazási lehetőségeit emeli új szintre a Schneider Electric, a Capgemini és a Qualcomm Technologies közös projektje, amelyet a barcelonai Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress – MWC) jelentettek be.

A Volvo 20 elektromos teherautót adott át a DFDS-nek Svédországban

2023.03.03.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A mai napon a Volvo Trucks 20 darab, tisztán elektromos nehézgépjárművet adott át a DFDS logisztikai vállalatnak Göteborgban, Svédországban. A most forgalomba állított modellek az összesen 125 darab elektromos Volvóra vonatkozó megrendelés részeként kerültek leszállításra a DFDS-nek.

Befejeződött az utóbbi évek legsikeresebb Utazás Kiállítása

2023.02.28.
Forrás: HUNGEXPO, Hírek
A négynapos eseményen és a vele egy időben rendezett Budapest Boat Show-n 30.000-nél is több látogató vett részt a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Elektromos Volvo tehergépjárművekkel az építőiparban is

2023.02.28.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A Volvo Trucks kínálatában már a kifejezetten az építőipari alkalmazásra kifejlesztett nehézkategóriás tehergépjárművek is elérhetőek elektromos hajtáslánccal.

A Volvo Trucks az egyre virágzó elektromos piac élén

2023.02.23.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
Eddig soha nem látott mértékben nőtt az elektromos tehergépjárművek száma az utakon a tavalyi év alatt Európában és az Egyesült Államokban. A Volvo Trucks mára a világ több mint 38 országában összesen 4.300-nál is több elektromos modellt értékesített.

Hamarosan nyit az Utazás kiállítás és Budapest Boat Show 2023

2023.02.23.
Forrás: HUNGEXPO, Sajtóanyag
Február 23-26. között rendezik idén a 45. Utazás Kiállítást, valamint vele egy időben a 31. Budapest Boat Show-t a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Az ABB és a Hynamics együttműködik a hidrogén előállítási költségeinek csökkentése érdekében

2023.02.13.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• Az ABB és az EDF csoport hidrogénnel foglalkozó leányvállalata, a Hynamics, megállapodást írt alá az ABB Ability™ OPTIMAX® energiagazdálkodási rendszer integrálásáról a hidrogén előállítási költségeinek optimalizálása céljából.

A Volvo Trucks tisztán elektromos betonmixert szállított a CEMEX-nek

2023.02.10.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A Volvo Trucks szállította le a multinacionális építőipari vállalat, a CEMEX flottájának legelső, nulla kipufogógáz kibocsátású, betonkeverő felépítménnyel ellátott tisztán elektromos teherautóját.

Rekord évet zárt a Volvo Trucks 2022-ben – minden idők legtöbb forgalomba helyezése és piaci részesedés növekedés 41 országban

2023.02.06.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A 2022-es év rekord eredménnyel zárult a svéd tehergépjárművek gyártója, a Volvo Trucks számára. Minden eddiginél több új járművet helyezett forgalomba és 41 országban sikerült növelnie piaci részesedését.

A Volvo Hungária Kft. átadta Magyarország első tisztán elektromos meghajtású Volvo nyergesvontatóját, egy elektromos Volvo FH modellt

2023.02.02.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
2023. február 2-án a Waberer’s International Nyrt. ünnepélyes sajtótájékoztató keretében vette át az ország legújabb környezetbarát tehergépjárművét, a lokálisan nulla károsanyag-kibocsátású elektromos Volvo FH-t.

Új, erősebb motort és nagyobb üzemanyagtartályt kapott a Volvo Trucks biogázzal is üzemelő tehergépkocsija

2023.02.01.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A Volvo Trucks új, még nagyobb teljesítményű gázüzemű tehergépjárművet bocsát a piacra, amely akár bio-LNG-vel is képes üzemelni. Ezzel a járművel a hosszabb távú fuvarfeladatok is könnyűszerrel megoldhatóak úgy, hogy közben alacsonyabb a jármű CO2-kibocsátása is.

Sorozatban 7. éve piacvezető itthon a Suzuki

2023.01.02.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Egymással versenyzett 2022-ben a két esztergomi modell, a Vitara és az S-CROSS az élen
Esztergom, 2023. január 2. – 13.859 regisztrált személygépkocsival a Suzuki 12,43 százalékos részesedést ért el a hazai személyautó-piacon 2022-ben.

Átlagosan 20 százalékkal emeli a béreket a Magyar Suzuki

2022.12.21.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóanyag
Januártól nő az esztergomi autógyártó munkatársainak fizetése
Esztergom, 2022. december 21. – Az Üzemi Tanáccsal folytatott egyeztetést követően a Magyar Suzuki Zrt. 2023-ban a vállalat munkatársainak bérét átlagosan 20 százalékkal emeli.

A Volvo FH 18%-os fogyasztásbeli javulást produkált a legújabb újságírói teszten

2022.12.13.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A Volvo Trucks termékpalettáján az üzemanyag-takarékosság zászlóshajója az I-Save gazdaságossági csomaggal felszerelt Volvo FH modell, amelynek hajtáslánca nemrégiben további fejlesztéseken esett át.

A Volvo Trucks már a járóképes alvázait is gyártja elektromos hajtáslánccal

2022.12.11.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A Volvo Trucks az e-alvázak piacra dobásával tovább bővítette a tisztán elektromos termékpalettáját, amellyel még több fuvarfeladat villamosítását tette lehetővé.

Az ABB zöld hidrogént előállító üzemek részére kifejlesztett energiagazdálkodási rendszerével akár 20%-kal is csökkenthetők a termelési költségek

2022.11.28.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
• Az ABB Ability™ OPTIMAX® segít a hidrogéntermelő vállalatoknak, hogy akár 20 százalékkal is csökkenteni tudják az alap villamosenergia-költségeiket.

Újabb nagyléptékű akkumulátorgyártás fejlesztés Európában

2022.11.21.
Forrás: GoodOptionPR - EIT InnoEnergy sajtóhír
Idén november 10-én a romániai akkumulátorgyártó, a Prime Batteries Technology befektetési megállapodást írt alá az EIT InnoEnergy-vel. Ezzel az EIT InnoEnergy hivatalosan is a vállalat részvényese lett, abban támogatva őket, hogy

A Schaeffler a CERASPIN felvásárlásával erősíti az Ipari üzletágat

2022.11.14.
Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
• A kiváló minőségű kerámia alkatrészekre szakosodott cég megszerzése értékes a Schaeffler Ipari üzletágának szakértelméhez

Tiszta, hatékony PACCAR motorokat kap az amszterdami komp

2022.11.14.
Forrás: DAF Trucks Hírek
Az „IJveer 56” kompot a DAF alacsony karbantartási igényű motorjaival szerelik fel
Két PACCAR MX-11 motorral látja el a DAF Components az amszterdami IJveer 56 kompot.

A Volvo Trucks a világon elsőként szállít partnereinek fosszilis tüzelőanyagoktól mentes acél felhasználásával gyártott elektromos tehergépjárművet

2022.11.10.
Forrás: Volvo Trucks Sajtóközlemény
A tehergépjármű gyártók piacán elsőként kezdett fosszilis tüzelőanyagoktól mentes acélt használni a Volvo Trucks. Az első ilyen alkatrészekkel gyártott elektromos nehézgépjárműveket hamarosan leszállítják a megrendelőknek.

       ...      
Eladó ipari cégek ajánlatainkból: