Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Keresés eredménye

Keresett kifejezés: android
Találatok száma: 281, ezen az oldalon: 30

Így támogatja a digitalizáció a lelakott irodaházak hatékony korszerűsítését

2024.07.08.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., PlanRadar Sajtóközlemény
A bérlői igények átalakulása, valamint a fenntarthatósági szempontok előtérbe kerülése a hazai irodapiacot is mozgásba lendítette. A változások tempóját jól mutatja, hogy nem a kor számít. Az energiahatékonysági követelmények erősödése miatt

ESG-megfelelőség: 33,9 ezer milliárd dolláros befektetési lehetőség az építőiparban

2024.06.24.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., PlanRadar Sajtóközlemény
A 33,9 ezer milliárd dolláros befektetési összeg csillagászati, de a létesítménygazdálkodásban, ingatlanprojektekben, valamint az építőiparban is használatos digitális dokumentáció, kommunikáció és jelentéskészítő vezető platformját Magyarországon is széleskörben forgalmazó PlanRadar

Az új BMW X3

2024.06.19.
Forrás: BMW Sajtóanyag
Minden korábbinál sportosabb kiállásával, meghatározóbb stílusjegyeivel és átfogóbb sokoldalúságával az új BMW X3 a bajor prémiummárka portfóliójának középpontjában egyesíti a hétköznapok rátermett funkcionalitását a hétvégék szabadidős tevékenységeivel és hosszabbra nyúló utazásaival.

Az új BMW 2-es Coupé

2024.06.14.
Forrás: BMW Sajtóanyag
A BMW 2-es Coupé párját ritkítja a kompakt szegmensben, hiszen extrovertált sportosságát és mérnöki precizitással vezérelhető menetdinamikai adottságait progresszív prémium tételekkel fűszerezi. Részletekbe menő finomhangolásával, kibővített alapfelszereltségével és következetes

Így lehet a kevesebb több a hazai építőiparban

2024.06.13.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., PlanRadar Sajtóközlemény
Az építőipar teljesítményének csökkenése, a megrendelések szűkülése miatt idén márciusra mélypontra esett a cégalapítások száma, miközben a tavaly április óta tapasztalható tendenciának megfelelően egyre több vállalkozás szűnik meg a szektorban.

Az új BMW M2

2024.06.13.
Forrás: BMW Sajtóanyag
A színtiszta vezetési élmény hamisítatlan szimbólumaként az új BMW M2 még magasabbra helyezi a prémium szegmens nagyteljesítményű kompakt élsportolóinak kategóriaetalon mércéjét, a letaglózó teljesítményélmény új dimenzióját váltva valóra.

Az új BMW 1-es sorozat

2024.06.05.
Forrás: BMW Sajtóanyag
Megérkezett a prémium kompakt szegmensben átélhető vezetési élmény úttörőjének negyedik nemzedéke. Dinamikus megjelenésével, illetve teljes egészében újratervezett hajtáslánc- és futómű-technológiájával az új BMW 1-es sorozat a kategória legsportosabb modelljeként állít új mércéket.

Az új BMW M3 limuzin és az új BMW M3 Touring

2024.06.03.
Forrás: BMW Sajtóanyag
Legendás típusnevek, amelyek megtestesítik a letaglózó teljesítmény és a kompromisszumoktól mentes hétköznapi használhatóság BMW M GmbH által fémjelzett egységét. A vezetés élményét a BMW M3 limuzin és a BMW M3 Touring most számos területen még tovább fokozza.

Az új BMW 3-as limuzin és az új BMW 3-as Touring

2024.05.29.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
• Megérkeztek a prémium középkategória globális bestseller modelljének legfrissebb fejlesztései. • A karosszéria és az utastér dizájnmegoldásai az új BMW 3-as sorozat sportosan modern atmoszféráját nyomatékosítják.

A költséges jogviták elkerülhetőek a digitális dokumentáció használatával

2024.05.23.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., PlanRadar Sajtóközlemény
Az építőiparban és az ingatlanpiacon minden nap óriási tétek forognak kockán: egyetlen jogvita nem csak az aktuális projektet, hanem az érintett vállalatok gazdasági sikerét, szakmai jó hírét is megtépázhatja.

A PlanRadar adatvezérelt megoldásokkal forradalmasítja az építési projektmenedzsmentet

2024.05.09.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., PlanRadar Sajtóközlemény
A gyorsan változó üzleti környezetben az építőiparban is felerősödött az adatvezérelt megoldások szerepe a megalapozott döntéshozatalban, a hatékony stratégiai tervezésben.

J.D. Power Amerikai Megbízhatósági Kutatás

2024.04.03.
Forrás: Toyota Central Europe Kft., Hírek
A J.D. Power 2024-es amerikai felmérése szerint egyvalami változtatlan: a Lexusnál és a Toyotánál továbbra sincs megbízhatób autómárka.

Megújult a Suzuki Vitara: üzemanyagtakarékos és élvezetes vezetési élmény

2024.04.02.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2024. április 2. – Új biztonsági funkciókkal, felszereltséggel és az S-CROSS-okban már népszerűvé vált Suzuki Connect szolgáltatással megújulva érkezik a Suzuki népszerű SUV-ja, a Vitara.

Építőipari digitalizáció a hatékony tűzvédelemért

2024.03.27.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., PlanRadar Sajtóközlemény
A közelmúltban bekövetkezett tragikus kimenetelű spanyolországi, valamint a komoly anyagi kárt okozó hazai, visegrádi és etyeki tűzesetek felerősítették az épületek biztonságával kapcsolatos aggodalmakat.

Végre kapható az új, elektromos Ford Explorer, amely rekordot állított fel 30.000 kilométeres világkörüli útjával

2024.03.26.
Forrás: Ford Sajtóközlemény
• A Ford új korszakának kezdetét jelentette a pillanat, amikor a világutazó Lexie Alford és az új tisztán elektromos hajtású Ford Explorer egy legendás Ford modellekből álló konvoj élén áthaladt a rekordnak számító 30.000 kilométeres túra célvonalán

Megújult a Suzuki ikonikus Swiftje

2024.03.22.
Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Sajtóközlemény
Esztergom, 2024. március 22. – A mai napon, Bordeauxban debütál a Suzuki Swift negyedik generációja. A teljesen új modell elődeinek örökségére építve a kényelmet, a hatékonyságot és a biztonságot előtérbe helyezve született meg.

Elektromos és variálható – A Volkswagen megkezdi az új ID.7 Tourer előzetes értékesítését

2024.03.20.
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
Új ID.7 Tourer modellje előzetes értékesítésével folytatja nagyszabású termékoffenzíváját a Volkswagen a középkategóriában. Az új ferdehátú ID.7, az új Passat és az új Tiguan után a Volkswagen első tisztán elektromos kombija

Mérföldkő az építőipar digitalizációjában - A PlanRadar új funkciója teljes, 360 fokos képet nyújt a projektek állapotáról

2024.03.13.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., PlanRadar Sajtóközlemény
A digitális építőipari, ingatlan- és létesítménygazdálkodási platformját Magyarországon is forgalmazó, bécsi székhelyű PlanRadar bejelentette, hogy SiteView elnevezéssel, mesterséges intelligencia alapú megoldást dolgoz ki.

Fordulópont előtt az építőipar és az ingatlanszektor - A PlanRadar hatékony megoldásai a 2024-es kihívásokra

2024.02.21.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., PlanRadar Sajtóközlemény
Kiszámíthatatlan, gazdasági és geopolitikai bizonytalanságokat ígérő évre számít az ágazatban a digitális építőipari, ingatlan- és létesítménygazdálkodási platformját Magyarországon is forgalmazó PlanRadar.

Építkezés félreértések, viták nélkül? - A PlanRadar megoldása a kivitelezők és alvállalkozók hatékony irányítására

2024.02.14.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., PlanRadar Sajtóközlemény
A digitális építőipari, ingatlan- és létesítménygazdálkodási platformját Magyarországon is forgalmazó, bécsi székhelyű PlanRadar felmérése azt vizsgálta, hogy milyen gondokat okozhat a fővállalkozók és a velük dolgozó csapatok, az alvállalkozók közötti rossz kommunikáció.

Új Ford Puma: csúcstechnológiás városi ragadozó

2024.02.07.
Forrás: Ford Sajtóközlemény
• Sportkocsis vezetői környezet, intuitív, nagyméretű kijelzők és 5G csatlakoztathatóság: az új, páratlan külsejű Puma egyszerűbbé, élvezetesebbé és praktikusabbá varázsolja a nagyvárosi autózást

Az Új Ford Mustang: amerikai legenda egy új korszak technológiájával -02-01

2024.02.02.
Forrás: Ford Sajtóközlemény
• Bemutatásra került Európában a dinamikus, friss formavilágot, forradalmian új digitális élményt és még élvezetesebb teljesítményt kínáló új Ford Mustang kupé és kabrió

Az új BMW M4 Coupé és az új BMW M4 Cabrio

2024.02.01.
Forrás: BMW Sajtóanyag
Nagyobb erő, markánsabb stílusjegyek, új személyre szabhatósági opciók és számos digitális innováció: a BMW M GmbH az exkluzív teljesítményélmény területein végzett következetes fejlesztésekkel írja tovább a prémium középkategória négykerekű legendáinak sikertörténetét.

50 százalékos növekedés 2023-ban - A PlanRadar tovább erősítette jelenlétét az európai piacokon

2024.01.31.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., PlanRadar Sajtóközlemény
A bécsi székhelyű, építőipari szoftverét Magyarországon is forgalmazó PlanRadar az ágazatot sújtó kihívásokkal és geopolitikai nehézségekkel dacolva kiemelkedő, 50 százalékos növekedést ért el 2023-ban a globális piacon a megelőző évhez képest.

A Ford Pro bemutatja a vadonatúj Transit Connectet kimagasló kényelmi funkciókkal és most először, választható PHEV hajtással

2024.01.30.
Forrás: Ford Sajtóközlemény
• A vadonatúj Transit Connect kompakt áruszállító plug-in hybrid hajtásával teljessé vált az európai Transit-család elektrifikációja

Európa legkelendőbb plug-in hibrid modellje bekeményít: Megújul a Ford bestsellere, a Kuga SUV

2024.01.17.
Forrás: Ford Sajtóközlemény
• A Ford büszkén mutatja be a legmodernebb technológiákkal felvértezett új Kugát, amely innovatív dizájnjával, fejlett biztonsági és vezetéstámogató rendszereivel, továbbfejlesztett hibrid hajtásláncokkal, tágas belterével és dinamikus vezetési élménnyel definiálja újra az SUV-k fogalmát

A PlanRadar megoldása az építőipari kárigények kezelésére

2024.01.15.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., PlanRadar Sajtóközlemény
Az építőipari projektek kulcsszereplői, a megrendelők, befektetők, projektmenedzserek, tervezők, tanácsadók, vállalkozók és alvállalkozók céljainak, tevékenységének összehangolása nem könnyű, gyakran komoly anyagi következményekkel járó konfliktusokkal kísért folyamat.

Ipari YouTube videó csatornák: 1X

2024.01.10.
Forrás: IpariCégek.hu válogatás
Humanoid robot,
1,36 E feliratkozó, 17 videó,
100.742 megtekintés, Csatlakozás dátuma: 2022. dec. 7.

Concorso d*Eleganza Villa d*Este 2024: megérkeztek az első hivatalos információk

2023.12.22.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ A BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d’Este a május 24-26. közötti hétvégén rendezi meg a történelmi autócsodák elsőszámú szépségversenyét +++ A szervezők már most számos kategóriát bejelentettek +++ A jelentkezések megkezdődtek +++

A projektmenedzsment jövője - PlanRadar útmutató az építőipari vállalatok jövőbeni sikeréhez

2023.12.19.
Forrás: FleishmanHillard Café Kft., PlanRadar Sajtóközlemény
A közelmúlt történései egyértelműen azt igazolják, hogy azok az építőipari cégek kerülhetnek ki megerősödve az ágazatot sújtó recesszióból, amelyek határozott és gyors lépéseket tesznek az innovatív megoldások és a fejlett technológiák alkalmazásának bevezetésére.

       ...      
Eladó ipari cégek ajánlatainkból: