Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Keresés eredménye

Keresett kifejezés: újrahasznosít
Találatok száma: 439, ezen az oldalon: 30

Összefog a Schneider Electric és az acélóriás: töredékére szorítják vissza a felhasznált acélhoz kötődő szén-dioxid-kibocsátást

2023.12.08.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
A hagyományos acél alapanyagokhoz képest 70 százalékkal kevesebb CO2-kibocsátásával előállított acélt vásárol a Schneider Electric elektromos szekrényeihez és burkolataihoz az ArcelorMittaltól.

A magyar macskatartóknak a cicák jóléte a legfontosabb, de a fenntarthatóságra is egyre nyitottabbak

2023.11.30.
Forrás: Nestlé Sajtóközlemény
Annak ellenére, hogy csak 10-ből 3 magyar figyel fokozottan arra, hogy minél kisebb legyen az ökológiai lábnyoma, a magyar macskatulajdonosok egyre környezettudatosabbak.

A Scania kötelezővé teszi a zöld beszállítói láncot

2023.11.27.
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A Scania úgy döntött, hogy a fenntartható közlekedési rendszerre történő átállás érdekében felhasználja vásárlói erejét és mostantól minden beszállítóval szemben elvárás lesz a dekarbonizációs feltételek teljesítése.

Újabb mérföldkő – már több mint félmilliárd tonna CO2-kibocsátás elkerülésében segítette ügyfeleit a Schneider Electric

2023.11.17.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Nagyot lépett előre a harmadik negyedévben a Schneider Electric idei fenntarthatósági célkitűzései megvalósításában. A vállalat termékeinél használt csomagolás közel kétharmada már újrahasznosított anyagból származik, a cég berendezéseivel, alkalmazásaival és szolgáltatásaival pedig

Új SPAR üzlet nyitott egy régi békéscsabai élelmiszerbolt helyén

2023.11.16.
Forrás: SPAR Sajtóközlemény
Sajtóközlemény - Bicske, 2023. november 16. Egy régi kereskedelmi létesítménybe lehelt új életet a SPAR Magyarország, miután megnyitotta a 120 millió forintos beruházással felújított, 16 dolgozónak munkát adó Lencsési úti szupermarketjét.

5,7 százalékos növekedéssel zárta a 2023-as pénzügyi évet az IKEA

2023.11.12.
Forrás: IKEA Vállalati hírek
Ma az Ingka Csoport 41,7 milliárd eurós IKEA kiskereskedelmi forgalomról adott hírt a 2023-as üzleti évre vonatkozóan, ami 5,7 százalékos növekedést jelent a tavalyi évhez képest (39,5 milliárd euró a 2022-es pénzügyi évben).

Kisportolt megjelenés és maximális teljesítmény: az új MINI John Cooper Works Countryman

2023.11.09.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A MINI legnagyobb modellje nagyteljesítményű erőforrással és ALL4 intelligens összkerékhajtással váltja valóra a vezetés színtiszta élményét.

Januártól jönnek a kötelező visszaváltási díjas termékek

2023.11.06.
Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
Már csak néhány hónap és hazánkban is életbe lép a 0,1-3 literig terjedő fém, műanyag és üveg italcsomagolások kötelező visszaváltási rendszere.

A BMW Group Magyarország az Art Market Budapesten

2023.11.01.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
Közép- és Kelet-Európa legnagyobb nemzetközi művészeti vására, a Budapest Bálna épületében szervezett, közel 20.000 látogatót vonzó Art Market Budapest idén is a BMW Group Magyarország támogatását élvezte.

Jövő a jelenben: színváltoztató tanulmányautóját mutatta be Debrecenben a BMW Group

2023.10.27.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
Debrecenben tekinthető meg először a BMW i Vision Dee, amely a vállalat második tanulmányautója a NEUE KLASSE felé vezető úton. A bajor prémiumgyártó 2025-ben vezeti be forradalmi járműkoncepcióját:

Zöldebb jövő: a Hankook rácalmási gyára elnyerte az ISCC PLUS-minősítés

2023.10.25.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
• A minősítés bizonyítja a vállalat fenntarthatóság és környezetvédelem iránti elkötelezettségét
• A természetes olajokra és a megújuló, bioalapú polimerekre való sikeres átállás irányadó a környezetbarátabb gumiabroncsgyártás területén, valamint csökkenti a vállalat karbonlábnyomát

Egyre jövőtudatosabbak a magyar vállalatok

2023.10.25.
Forrás: Siemens, Hírek
A megkérdezett cégek több mint fele rendelkezik fenntarthatósági rendszerrel vagy politikával.

Mikrogridre kapcsolták a Siemens müncheni központját

2023.10.20.
Forrás: Siemens, Hírek
Az irodakomplexum ezzel még fenntarthatóbbá válik.
Új, intelligens villamos energia hálózat, azaz mikrogrid felel augusztustól a több ezer fős müncheni Siemens-központ energiagazdálkodásáért.

Kultúra és fenntarthatóság: a BMW Group az Art Market Budapest művészeti vásáron

2023.10.20.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
Az Art Market Budapest jóvoltából néhány napra újra Budapest válik Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelyévé: 2023. október 19-22. között Közép- és Kelet-Európa legnagyobb nemzetközi vására,

ABB: 2023. III. negyedévi eredmények

2023.10.19.
Forrás: ABB, Sajtóközlemény
Pozitív book-to-bill arány, magas működési EBITA-marzs és erős készpénzforgalmi teljesítmény
• Megrendelések: 8.052 millió $, -2%; összehasonlító alapon*1 +2%
• Árbevétel: 7.968 millió $, +8%; összehasonlító alapon*1 +11%

A járműadatok az európai digitális gazdaság motorjává válhatnak

2023.10.17.
Forrás: MorphoCom - Allianz Sajtóközlemény
2023.10.17. München
• 11. Allianz Motor Day: az Allianz üdvözli az uniós adatmegosztási jogszabályt, további szabályozást vár azonban a járműadatok biztonságos cseréje terén

Az új BMW X2

2023.10.11.
Forrás: BMW Sajtóanyag
A BMW X2 a prémium kompakt szegmens első Sports Activity Coupé (SAC) modelljeként ünnepelte világpremierjét, a második nemzedék pedig most pedig még egyedibb, még sportosabb és még inkább előremutató formában debütál.

Bizonytalanok az üzleti élet szereplői a klímacélok elérésében

2023.10.04.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens nemzetközi felmérésben vizsgálta a nettó zéró CO2 kibocsátáshoz szükséges infrastrukturális átállás jelenlegi helyzetét és jövőbeni kilátásait.

Technológiai versenyfutás a teherautó- és autóbusz abroncsok terén

2023.10.04.
Forrás: Hankook Tire Sajtóinformáció
Napjainkban a közlekedési ágazatban tapasztalható technológiai fejlődés, valamint az egyre növekvő igény a hatékonyabb, fenntarthatóbb és környezettudatos mobilitási megoldások iránt jelentősen felgyorsítják a változások ütemét.

A Continental UltraContact NXT gumiabroncsa nyerte el a Swiss Automotive Show 2023-as innovációs díját

2023.09.27.
Forrás: Influence Media, Continental Sajtóközlemény
• A Continental eddigi legfenntarthatóbb gyártású gumiabroncsa nyerte el a Swiss Automotive Show (SAS) Innovation Awards 2023 „Fenntartható fejlődés/környezetvédelem” kategóriáját

Az ABB az Avantium és a Worley első számú villamos kivitelezőjeként járul hozzá az innovatív bioműanyag projekt megvalósulásához

2023.09.25.
Forrás: Momentum Communications Kft., ABB Sajtóközlemény
Fejlett elektromos megoldásaival az ABB biztonságosabbá, okosabbá és fenntarthatóbbá teszi egy bioműanyagot előállító új holland üzem működését.

A Škoda Superb negyedik generációja is kínál limuzin változatot

2023.09.19.
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
A Škoda AUTO rövidesen bemutatja belsőégésű motorokkal (ICE) hajtott zászlóshajója, a Superb negyedik generációját, ismét elegáns limuzin változattal egészíti ki népszerű kombi modelljét.

Az újrahasznosítás ékes példája: otthonra lelnek a BMW Group Gyár Debrecen virágkocsijának hortenzia bokrai

2023.09.19.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A körforgásos folyamatok megteremtésére alappillérként támaszkodó BMW Group Gyár Debrecen csapata a fenntarthatóság jegyében és a márkára jellemző prémium szemlélettel megalkotott virágkocsival készült a Debreceni Virágkarneválra.

Nagyobb hely, fokozott kényelem és továbbfejlesztett kezelés – A Škoda bemutatja a Kodiaq és a Superb új generációjának beltér-különlegességeit

2023.09.12.
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
Kodiaq és Superb sorozatai új generációjának világpremierje előtt a Škoda bemutatja teljes egészében újratervezett beltereiket, amelyekben Digitális műszeregység (Virtual Cockpit), Head-up kijelző és 12,9 col képátlójú, szabadon álló infotainment-képernyő is szerepelhet.

A helyi infrastruktúrát is fejleszti a Schneider Electric Dunavecsén

2023.09.07.
Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Körforgalmi csomópont kiépítéséről, a hozzá kapcsolódó közvilágítás és csapadékvíz-elvezetésről, valamint az ivóvíz-, és szennyvízcsatorna hálózat bővítéséről is gondoskodik a Schneider Electric dunavecsei okosgyára, a Duna Smart Power Systems építésével egyidőben.

Concept CLA Class – elektromos jövő a Mercedes-Benztől

2023.09.05.
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóközlemény
• Defining class: az elektromos mobilitás élményének fokozása a Mercedes-Benz moduláris architektúrájára épülő új modellcsaláddal.

A BMW újra feltalálja önmagát: a BMW Vision Neue Klasse tanulmányautó

2023.09.02.
Forrás: BMW Sajtóanyag
+++ A bajor prémiummárka jövője három alappillére épül: elektrifikáció, digitalizáció és körforgásos gazdaság +++ Az új modellgeneráció letisztult formanyelve a BMW kulcsfontosságú stílusjegyeit gyűjti csokorba +++

A MINI dizájnstúdiója Constantin Prozorov közreműködésével álmodta valóra az új modellcsalád premierjének inspiráló képi világát

2023.09.01.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
+++ A kreatív lendületet a művészet és a divat világának összefonódása adta +++ A kollázsművész most először dolgozott együtt autóipari márkával +++ A MINI jövőbeni modelljei fantasztikus illusztrációk és animációk részeként jelennek meg +++

A MINI új modellcsaládja tisztán elektromos, digitális és egyedülálló

2023.09.01.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A brit prémiumgyártó következetesen halad a tisztán elektromos meghajtású modellpaletta felé vezető úton, amely mentén a 2023. szeptember 5-10. között megrendezendő Müncheni Nemzetközi Autószalonon a MINI új modellcsaládjának két tagját is bemutatja.

Az eredeti újragondolása: a tisztán elektromos MINI Cooper

2023.09.01.
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A háromajtós MINI Cooper tisztán elektromos meghajtású, ötödik generációja a brit prémiumgyártó jellegzetes formanyelve mentén élteti tovább a márka hagyományait, miközben az emissziómentes jövő szimbóluma is egyben.

       ...      
Eladó ipari cégek ajánlatainkból: