Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

Debrecenben is megnyílt a Pizza, Kávé, Világbéke a MINI együttműködésében

2021.06.23

Forrás: BMW Sajtóközlemény
Az Észak-Olaszországban felbecsülhetetlen tapasztalatokat gyűjtő, majd Encsen Magyarország egyik legkedveltebb éttermét alapító Dudás testvárpár június elején Debrecenben nyitotta meg legújabb vendéglátóegységét, a Pizza, Kávé, Világbékét.


Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd a ’90-es években indította útjára Encsen a 2010-es évekre hazánk egyik legkeresettebb vendéglátóhelyévé váló Anyukám Mondta éttermet. Az olasz életérzés, az autentikus házias ízek és a kiváló minőségű alapanyagok mellett hitet tevő testvérpár elsőként Miskolcon nyitott belvárosi pizzériát és Eger után idén május végén már a cívisvárosban is letették a névjegyüket: a Piac és a Csapó utcák sarkán a Pizza, Kávé, Világbéke étteremben immár a debreceniek is megtapasztalhatják, hogy milyen az igazi római pizza és hogy miért is vált az ország egyik legfőbb gasztrocélpontjává Encs.

A Pizza, Kávé, Világbéke – Debrecen hivatalos, nyárias és jó hangulatú nyitóeseményét a laza eleganciát hirdető, egyedi stílusjegyű modelleket felvonultató brit prémiummárka, a MINI is támogatta. A meghívottakat a MINI Drive Me Home shuttle szállította, illetve az étterem előtt a legújabb MINI John Cooper Works Cabrio modellt állította ki a márka.

A két márka a jövőben is tervez együttműködést. Közös célként tűzték ki, hogy Magyarország észak-keleti régióját megismertessek az országot felfedezni vágyó autós kirándulókkal a prémium római pizzák mellett a térség látnivalóit és kulturális értékeit is kiemelve.

www.bmw.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés ; - BMW ; Élelmiszer

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 9.000 ipari hírből: