Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.05.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Új szoftverfejlesztési központ Budapesten
2021.04.27
Forrás: Siemens, Sajtóközlemény
Átadták a Duna parti szoftverfejlesztési központot Budapesten

Online keretek között Dr. György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár jelenlétében avatták fel az evosoft Hungary Kft., Magyarország vezető szoftverfejlesztő vállalatának új székházát. Ezzel a Siemens Advanta egyik legfontosabb stratégiai partnerének számító cég egy fejlesztési központba vonta össze budapesti tevékenységét. A WING Zrt. által létrehozott modern, budai épület 2021 januárjában nyitotta meg kapuit.

Az április 27-én tartott székházavató eseményen beszédet mondott Petényi István, az evosoft Hungary Kft. ügyvezető igazgatója és Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója. Peter Körte, a Siemens AG technológiai és stratégiai vezetője videóbeszédben köszöntötte a résztvevőket, a Siemens Zrt.-t pedig Dale A. Martin távozó elnök-vezérigazgató, és Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. leendő elnök-vezérigazgatója képviselte.

A Magyar Nobel-díjasok Kutatás-Fejlesztési Parkjában felépült innovatív, hatemeletes, akadálymentesített irodaház közel 22.000 négyzetméter alapterületű, melyből az evosoft Hungary Kft. szoftverfejlesztői mintegy 19.400 négyzetméteren alakítják ki irodáikat, kutató laborjaikat. Az épülethez egy 520 férőhelyes, négyszintes mélygarázs is tartozik. A LEED Gold környezettudatossági védjegy elvárásai alapján megépült ház megfelel a legmagasabb szintű környezetvédelmi szabályoknak, környezettudatos épületgépészeti technológiákkal rendelkezik, és kiváló minőségű anyagokból készült. 

A székházavató ünnepségen Petényi István, az evosoft Hungary Kft. ügyvezetője elmondta: „Nagy örömöt és egyben számos lehetőséget rejt magában, hogy az informatika és innováció bölcsőjében, a budapesti Infoparkban folytathatjuk tevékenységünket. Méltó helyre kerül szervezetünk, amely tükrözi piaci pozíciónkat. Az elmúlt 26 évben nagy utat tettünk meg, együtt értük el azokat az eredményeket, amelyekre méltán lehetünk büszkék. Többek között így lehetünk a mai napig hazánk egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata. Nemcsak örömmel, hanem bizakodással tölt el, hogy innen építhetjük együtt tovább a jövőt.

Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója a fejlesztés kapcsán kiemelte: „A WING célja, hogy olyan világszínvonalú épületeket hozzon létre, amelyek inspiráló környezetet biztosítanak partnerei számára és amelyek hosszú távon is értéket képviselnek. Legújabb ingatlanfejlesztésünk az evosoft új székháza hazánk egyik leginnovatívabb, kutatás-fejlesztési funkcióknak is otthont adó irodaháza, amely hatékony, élhető és méltó munkakörnyezetet biztosít a Siemens leányvállalata, az evosoft Hungary dolgozói számára. A LEED Gold minősítést szerzett környezettudatos épület a budai Duna-part látképének meghatározó új eleme, amelynek átadásával teljessé vált a WING többségi tulajdonában álló Infopark, Közép-Kelet Európa első innovációs és technológiai parkja.

Peter Körte, a Siemens AG technológiai és stratégiai vezetője hozzátette: „A Siemens elkötelezett Magyarország irányában: több mint 130 éve számítunk hajtóerőnek az ország modernizálásában. Ezt az elhivatottságot visszük a digitalizáció korában is: a Siemens élharcosa annak, hogy a negyedik ipari forradalomban rejlő lehetőségeket átültesse a gyakorlatba Magyarországon is.

Dr. György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár hangsúlyozta, hogy a magyar gazdaságpolitika mindig nyitott lesz az olyan vállalkozások iránt, ahol a magyar munkavállalók megtalálják a számításaikat. Az evosoftnál a munkavállalók 21. századi munkakörnyezetben, magas hozzáadott értéket előállító, versenyképes béreket fizetni képes munkahelyeken dolgozhatnak, amely értéket teremt a magyar családoknak és a magyar gazdaságnak egyaránt.

A beszédeket követően a résztvevők ünnepélyes szalagátvágással nyitották meg hivatalosan az épületet. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Karának szomszédságában épülő irodaház méltó helyet és inspiráló környezetet biztosít az evosoft Hungary Kft. szakemberei számára. Kiemelkedő innovációs erőt kölcsönöz a jövőbeli szoftverfejlesztési projektekhez.

Az irodaház hazánk egyik legmodernebb és leginnovatívabb épülete, amelynek fejlesztése során elsődleges szempont volt az épület humán fókuszú kialakítása, valamint a fenntartható működtetése. A fejlesztés átadásával teljessé vált Budapest meghatározó K+F fókuszú irodaparkja, az Infopark. Az új irodaépület különlegessége az óriási homlokzati áttörés, amely a letisztult üvegfelületben szinte „ablakot” nyit a Dunára. Egyúttal remek kilátást biztosít a belső udvarok és a hátsó irodarészek számára, és természetes fénnyel árasztja el a középső irodaterületeket is. A kellemes térérzethez hozzájárul az épületen belül, valamint a tetőkön és a teraszokon található zöldnövényzet, valamint az épület körül kialakított fásított park is.

evosoft Hungary Kft.

Az evosoft Hungary Kft. a Budapest Business Journal felmérése szerint Magyarország vezető szoftverháza (Budapest Business Journal Book of Lists 2019/2020, Szoftverfejlesztők), a Siemens Advanta egyik legfontosabb stratégiai partnere, és a hazai informatikai piac meghatározó szereplője. A Siemens stratégiai fontosságú kutatási-fejlesztési partnereként a technológiai óriás szinte valamennyi szakterületén jelen van, egyre több termékfejlesztési és rendszertesztelési feladatot és egyre több felelősséget kapva az új megbízásokkal. Több mint 26 év alatt nagy utat járt be a vállalat, és büszkék arra, hogy olyan világszínvonalú termékeken dolgozhatnak, amelyek a körülöttünk lévő világ kihívásaira adhatnak választ, többek között az automatizálás- és hajtástechnika, az orvostechnika, az elektromos autók, az ipari rendszertesztelés és az energetika terén. Az evosoftnál ma már több mint 1.400 fő dolgozik, 2020-ban árbevételünk tisztán szoftverfejlesztésből meghaladta a 27 milliárd forintot. Dinamikus fejlődésüket az is mutatja, hogy 2021-ben egy tető alá hozhatták budapesti telephelyeiket, vidéken pedig Miskolcon és Szegeden is megtalálhatóak, amely régiókban a térség meghatározó IT szereplőjének számítanak. 
A világ a Siemens-logika alapján működik. A világ logikáját mi alakítjuk szoftverré.
www.evosoft.hu; Facebook; LinkedIn; Instagram

Siemens – Több, mint 130 éve Magyarországon

A Siemens AG a világ egyik vezető technológiai vállalata, amely a mérnöki kiválóságot, az innovációt, a minőséget és a megbízhatóságot képviseli világszerte immár több mint 170 éve. A vállalat fókuszában világszerte az épületek és az energiaelosztási rendszerek intelligens infrastruktúrája, valamint a folyamat- és gyártás automatizálása és digitalizálása áll. A Siemens oly módon kapcsolja össze a digitális és a valós fizikai világot, amely egyaránt előnyöket biztosít az ügyfelei és a társadalom számára.

A 2020. szeptember 30-ával zárult gazdasági évben a Siemens-cégcsoport globálisan 57,1 milliárd euró árbevételt, valamint 4,2 milliárd euró adózás utáni eredményt ért el és mintegy 295.000 munkatársat foglalkoztatott. Magyarországon a Siemens 1887-ben, az első budapesti villamosvonal megépítésekor alapított céget, amely azóta is meghatározó szerepet játszik az ország modernizációjában. A Siemens-csoport tagja a Siemens Zrt. mellett az evosoft Hungary Kft., a Mentor Graphics Magyarország Kft., a Siemens Healthcare Kft. és a Siemens Mobility Kft., valamint a Valeo-Siemens eAutomotive Hungary Kft. is. A Siemens-csoport hazánkban az egyik legjelentősebb, német tulajdonú munkaadó.
http://www.siemens.hu  

Infopark

Az Infopark többségi tulajdonosa a WING, amely az Infopark B, C, D és I irodaházai, valamint a parkhoz kapcsolódó Duna-parti épületek, az Ericsson és evosoft székházak tulajdonosaként egyúttal közel 100.000 négyzetméternyi terület birtokosa. A modern irodapark Közép-Kelet Európa első innovációs és technológiai parkja, elsősorban az informatika, a telekommunikáció és a softwarefejlesztés képviselőinek progresszív központja. Gondozott, sétányokkal átszőtt kertje kellemes környezetet biztosít az irodakomplexumba érkezőknek. Campus jellegű elrendezésben és egységes, az egyetemi városrész hagyományaihoz, hangulatához illeszkedő épületei igényesen kialakított, első osztályú irodatereket rejtenek, lenyűgöző tetőtéri panorámával. Az irodaházak vonzerejét tovább növelik a kitűnő elhelyezkedésen kívül az irodaparkban található különböző szolgáltatások is, mint a posta, ATM, bankfiók, dohánybolt, valamint éttermek és kávézók.

WING

A WING a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanvállalkozása, emellett jelentős régiós ingatlanpiaci szereplő. A vállalat 1999-es alapítása óta eltelt több mint 20 év alatt 1 millió négyzetméternyi ingatlant fejlesztett Magyarországon. A WING a hazai ingatlanpiac minden szegmensében aktív: az irodafejlesztéseken kívül portfóliójának részét képezik az ipari, a kereskedelmi, a szállodai, valamint a lakóingatlan projektek. Vezető nagyvállalatok partnereként, azok nemzetközi szintű ingatlanigényére nyújt hosszú távon megoldást. Magyarország egyik legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlanvállalkozásaként világszínvonalú épületeket valósít meg, Budapest arculatát meghatározó projekteket fejleszt.

A vállalat legutóbbi fejlesztései között található az ország legmodernebb és legnagyobb egy épülettömbben megvalósult irodaháza, a Magyar Telekom új székháza, az Ericsson Duna-parti székháza és az új WIZZ AIR oktató központ. Fejlesztés alatt áll a Siemens-evosoft új székháza, a Liberty Irodaház, a BB Hotel, a Kassák Residence és Kassák Passage lakóparkok, valamint a Park West és Metropolitan Garden lakóprojektek. A cég már felépült fejlesztései közé tartoznak többek között az ibis Styles Budapest Airport Hotel, a Skylight CITY irodaház, az E.ON székház, a Studium Irodaház, az Átrium Park, az MTV új székháza és gyártóbázisa, az Allianz székháza, a cég saját székháza, a Máriássy Ház, és a Millenáris Parkban található három irodaház. Ipari parkok, úgymint az East Gate Business Park és a Login Business Park; illetve kereskedelmi fejlesztések, mint a Mom Park, valamint Magyarország első környezettudatos bevásárlóközpontja, a budai Hegyvidék Bevásárlóközpont vagy az egri Agria Park. A vállalat tulajdonában áll az EuroCenter és a szombathelyi Family Center bevásárlóközpont.

A WING a közép-kelet-európai ingatlanpiacon is jelentős szerepet tölt be. Többségi tulajdonában áll Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata a Varsói Értékpapír Tőzsdén jegyzett ECHO Investment. Emellett a WING tulajdonában áll két irodaház Szófiában, Bulgáriában.

www.siemens.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Siemens


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák:
ÜZLETI AJÁNLATOK94
Hirdetések17
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Videók készítése3
Bird0
Riport32
Ipari Blog80
Cégfelvásárlás75
NEWS 7752
Ipari cégek2709
Ipari hírek7736
Business4958
Múzeum, ipartörténet84
Autó, jármű, közlekedés6104
BUD330
Autómegosztás, fuvarmegosztás31
Önvezető 219
e-sport19
Audi527
Mercedes902
Opel305
Suzuki267
BMW556
Das WeltAuto51
Seat297
Škoda303
VW409
Tesla6
Munkagép, haszongép1131
Rába113
Scania447
Robot, automatika1094
ABB436
FANUC146
igm114
KUKA 71
Universal Robots45
Mesterséges intelligencia134
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)47
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő234
Lézer78
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika949
Internet599
YouTube102
D nyomtatás70
Fém, gépipar1407
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Agrár201
Élelmiszer223
Logisztika316
Ingatlan, építőipar382
Energia, közmű, akkumulátor1509
Solar84
Bosch791
Siemens448
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone81
Continental140
Hankook Tire222
Michelin115
Kiállítás947
A legutóbbi *Robot, automatika* hírek (a több mint 1.000 hírből):
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Beszélgetés Pavel Bezucký-val, a Universal Robots Közép-Kelet-Európa, Oroszország és FÁK térségért felelős vezérigazgatójával
Az ABB piacra dobta a világ leggyorsabb, legérzékenyebb, drónra telepített, gázszivárgást felderítő és üvegházhatású gázokat mérő rendszerét
Támogatási projekt megvalósulása hajtómû fejlesztésre
2021 első negyedévének eredményei
Új szoftverfejlesztési központ Budapesten
Az Év Beszállítója lett a Bridgestone Tatabánya 2021-ben
Hatékony a betegellátás a chilei kórház földrengésbiztos épületében az ABB eszközeivel
A KR CYBERTECH nano ARC tempót ad az automatizált gyártásnak
Világpremier a szoftver- és érzékelőtechnológiában a Continenaltól
Személyi változás a Universal Robots közép-kelet-európai régióért felelős vezetőségében
Vezetőváltás a hazai Siemensnél - Jeránek Tamás lesz a Siemens Zrt. új elnök-vezérigazgatója
A Siemens a világ legmodernebb gyártói között
Okos és biztonságos a digitális épületfelügyelet a Siemens Desigo CC új verziójával
Ajánló:
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre