Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.05.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


BMW M dizájn-párbeszéd: a BMW M4 és a BMW M4 GT3 találkozása
2021.04.23
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A sorozatgyártásban kínált BMW M4 Competition Coupé és a versenypályára edzett BMW M4 GT3 közös alapjait részletes videóban elemzik ki a tervezők.

Sorozatgyártásból a versenypályára – és viszont: új videójában a BMW M GmbH az új BMW M4 GT3 versenyautó fejlesztési irányelveibe enged betekintést, miközben a tervezők a BMW Motorsport új zászlóshajója és a sorozatgyártásban kínált BMW M4 Competition Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás a valós körülmények közötti legdinamikusabb járműhasználat eredményeit vizsgáló, globális szabvány szerint működő tesztciklus (WLTP – Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) mérései szerint: 9,9 – 10,2 liter / 100 km; átlagos üzemanyag-fogyasztás a legmodernebb autók menetteljesítményét vizsgáló EU-ciklus (NEDC – New European Driving Cycle) tesztkörének mérései szerint: 10,2 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás a WLTP mérései szerint: 227 – 233 gramm / km; kombinált károsanyag-kibocsátás a NEDC tesztkörének mérései szerint: 234 gramm / km) közötti látványos hasonlóságokat is górcső alá veszik. A két modell részleteiről Anne Forschner, a BMW M4 Competition Coupé karosszéria-dizájnere és Michael Scully, a BMW Group Designworks autóipari igazgatója elegyedik izgalmas párbeszédbe.

A videó elején Forschner és Scully a két modell leglátványosabb újításával kezdi a beszélgetést: a BMW hűtőráccsal. „A BMW M modellek mindig is megosztóak voltak, vagyis nem mindenki szimpatizál velük. Nem csupán fizikai, de érzelmi értelemben is hatást gyakorolnak az emberekre” – mondta Anne Forschner. „A hűtőrács megőrizte a sorozatgyártásban kínált modellen is látható formát, belső felületét azonban teljes egészében megnyitottuk, hogy a BMW M4 GT3 minden versenyszituációban elegendő hűtőlevegőt szívhasson magába” – vette át a szót Scully. A BMW M4 GT3 versenyautót – amely már az utolsó fejlesztési évében jár – úgy tervezték meg, hogy 2022-től világszerte aranyéremhez segítse a BMW Motorsport színeiben versenyző csapatokat. „A BMW M4 GT3 első lökhárítójának két szélére plusz kanyarfényeket építettünk be, oda, ahol eredetileg az oldalsó légbevezető nyílások voltak. A kanyarfények bumeráng-alakja a sorozatgyártásban kínált modell első légterelője által vetített természetes árnyékot idézi, a hosszú távú versenyek éjszakai óráiban pedig nagyban elősegíti a láthatóságot nagyobb sebességnél” – tette hozzá.

A versenyautó oldalnézetből is egyértelműen a sorozatgyártásban kínált BMW M4 Competition Coupé-ra emlékeztet, hiszen a jármű-sziluett az első kerékjárati ívtől kezdve, az emelkedő A-oszlopon át, a tetőíven és a hátsó ereszkedésen keresztül egyforma, „folyamatos ívet” alkot.

A tető – amelynek légellenállását a tervezők két hosszirányban metszett ívvel optimalizálták – és a meredeken lejtő hátsó ablak szintén megegyezik mindkét modellen, a BMW M4 GT3 versenyautó esetében ideális légáramlatot juttatva a nagyméretű hátsó légterelő szárnyhoz.

A sorozatgyártásban kínált BMW M4 Competition Coupé és a BMW M4 GT3 versenyautó közötti legnagyobb eltérések talán hátulnézetből fedezhetők fel. „A BMW M4 GT3 hátsó kialakítása néhány ponton ismerős, de egyébként nagyon máshogy fest” – mondta Forschner. „A versenyautó mindkét oldalon 75 milliméterrel szélesebb, a hátsó lámpákat azonban a sorozatgyártásban kínált modellről hoztuk át. A csomagtartó vonalvezetése is hasonló” – fogalmazott Scully.

Anne Forschner ezután kiemelte, hogy a két modell közötti megannyi hasonlóság a sorozatgyártásban kínált BMW M4 Competition Coupé modellt már alapesetben is letaglózó sportossággal ruházza fel, és mint ilyen, a BMW M4 GT3 versenyautó kiváló műszaki alapokra építkezik. „Közútról a versenypályára és versenypályáról a közútra” – foglalta össze egyértelműen a két modell fő fejlesztési irányelveit. Michael Scully ugyancsak dicséretét fejezte ki a sorozatgyártásban kínált modellen dolgozó kollégáinak. „A BMW M4 Competition Coupé kiváló alapot szolgáltat egy versenyautó megépítéséhez. Ikonikus stílusjegyekkel és olyan elemekkel rendelkezik, amelyek a nagy teljesítményt és a hatékonyságot éltetik” – mondta.

A BMW M GmbH néhány héten belül újabb videóval jelentkezik, amelyben Marcus Engelke, a BMW M4 hajtáslánc-technológiáját fejlesztő részleg projektmenedzsere és Ulrich Schulz, a BMW Motorsport műszaki vezetője a sorozatgyártásban kínált BMW M4 Competition Coupé és a BMW M4 GT3 versenyautó közös erőforrásáról folytat párbeszédet. A BMW M TwinPower Turbo technológiával dolgozó, soros hathengeres benzinmotort már az elejétől kezdve úgy tervezték meg a mérnökök, hogy sportautóba és versenyautóba építve egyaránt az elérhető menetteljesítmény maximumát nyújtsa.

Az üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékeket a valós körülmények közötti legdinamikusabb járműhasználat eredményeit vizsgáló, globális szabvány szerint működő tesztciklus (WLTP – Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) mérései szerint számolták ki. Az adatok a gumiabroncs-típusoktól és a felszereltségi szintektől is függnek.

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos szén-dioxid-kibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), kiadványban található, amely minden értékesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

www.bmw.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW ; IT, informatika ; Internet


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák:
ÜZLETI AJÁNLATOK94
Hirdetések17
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Videók készítése3
Bird0
Riport32
Ipari Blog80
Cégfelvásárlás75
NEWS 7752
Ipari cégek2709
Ipari hírek7736
Business4958
Múzeum, ipartörténet84
Autó, jármű, közlekedés6104
BUD330
Autómegosztás, fuvarmegosztás31
Önvezető 219
e-sport19
Audi527
Mercedes902
Opel305
Suzuki267
BMW556
Das WeltAuto51
Seat297
Škoda303
VW409
Tesla6
Munkagép, haszongép1131
Rába113
Scania447
Robot, automatika1094
ABB436
FANUC146
igm114
KUKA 71
Universal Robots45
Mesterséges intelligencia134
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)47
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő234
Lézer78
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika949
Internet599
YouTube102
D nyomtatás70
Fém, gépipar1407
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Agrár201
Élelmiszer223
Logisztika316
Ingatlan, építőipar382
Energia, közmű, akkumulátor1509
Solar84
Bosch791
Siemens448
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone81
Continental140
Hankook Tire222
Michelin115
Kiállítás947
A legutóbbi *Robot, automatika* hírek (a több mint 1.000 hírből):
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Beszélgetés Pavel Bezucký-val, a Universal Robots Közép-Kelet-Európa, Oroszország és FÁK térségért felelős vezérigazgatójával
Az ABB piacra dobta a világ leggyorsabb, legérzékenyebb, drónra telepített, gázszivárgást felderítő és üvegházhatású gázokat mérő rendszerét
Támogatási projekt megvalósulása hajtómû fejlesztésre
2021 első negyedévének eredményei
Új szoftverfejlesztési központ Budapesten
Az Év Beszállítója lett a Bridgestone Tatabánya 2021-ben
Hatékony a betegellátás a chilei kórház földrengésbiztos épületében az ABB eszközeivel
A KR CYBERTECH nano ARC tempót ad az automatizált gyártásnak
Világpremier a szoftver- és érzékelőtechnológiában a Continenaltól
Személyi változás a Universal Robots közép-kelet-európai régióért felelős vezetőségében
Vezetőváltás a hazai Siemensnél - Jeránek Tamás lesz a Siemens Zrt. új elnök-vezérigazgatója
A Siemens a világ legmodernebb gyártói között
Okos és biztonságos a digitális épületfelügyelet a Siemens Desigo CC új verziójával
Ajánló:
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre