Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

A járványvédelmi szabályok betartása mellett a Szántóföldi Napok megrendezését tervezi a NAK

2021.04.22

Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Szántóföldi Napok, Hírek
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2021. június 9-10-én rendezi meg az immár hagyományosnak mondható NAK Szántóföldi Napok szabadtéri agrárszakmai kiállítást, amennyiben az akkor érvényben lévő járványvédelmi előírások lehetővé teszik ezt.


A NAK Szántóföldi Napok az ország egyetlen olyan álló- és mozgógépes szabadtéri kiállítása, ahol a mezőgazdasági gépek legszélesebb kínálata tekinthető meg szántóföldi környezetben, többük munkavégzés közben is. A gazdálkodók időt, energiát és pénzt megtakarítva, egy szabadtéri helyszínen láthatják a mezőgazdasági gépgyártók és a szántóföldi növénytermesztés legújabb fejlesztéseit.

A tervezett programban a fajta-, mikroparcellás és demóparcellás növénytermesztési bemutatók mellett állógépes kiállítás, mozgógépes bemutató is lesz, valamint demópályán próbálhatók ki a gépek, gépkapcsolatok.

A kétnapos rendezvényre, melyet maximális biztonsági intézkedések mellett tartanak meg a szervezők, ingyenes a belépés.

A rendezvényt maximális biztonsági intézkedések mellett tartják meg a szervezők, és csak abban az esetben, ha arra az akkori járványvédelmi előírások lehetőséget biztosítanak.

A rendezvénnyel kapcsolatban a kiállítók a szantofoldinapok@nak.hu e-mail címen, valamint  telefonszámon tudnak érdeklődni.

www.szantofoldinapok.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Agrár ; Élelmiszer ; Kiállítás ; - NAK, Szántóföldi Napok

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 9.000 ipari hírből: