Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.05.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A BMW Group és a Daimler AG a mobilitási szolgáltatások egyesítéséről állapodott meg
2018.03.29
Forrás: BMW Sajtóközlemény
Az autóipar innovációs iránymutatói közösen írják tovább a metropoliszok hosszú távon fenntartható mobilitásának történetét.

Az autómegosztás, személyfuvarozás, parkolás, járműtöltés és multimodális közlekedés területeire összpontosító vállalkozási koncepció úttörő megoldásai a nagyvárosi életminőség további fejlődését ígérik.

A BMW Group és a Daimler AG egyesíti erőit, hogy ügyfeleiknek a nagyvárosokra kifejlesztett mobilitási szolgáltatások hosszú távon fenntartható, közös forrását kínálhassák fel. A két vállalatcsoport március 28-án írta alá a mobilitási szolgáltatások egyesítéséről szóló szándéknyilatkozatot. Az illetékes versenyhatóságok elé kerülő együttműködés-tervezet fő pontjai szerint a BMW Group és a Daimler AG szisztematikusan tovább bővíti, majd közös felhasználói csoportba egyesíti autómegosztó, személyfuvarozó, parkolássegítő, járműtöltő és multimodális közlekedésre kifejlesztett szolgáltatásait. A közös vállalkozásban a két cég egyaránt 50 százalékos részesedést élvez, miközben fő tevékenységi körüket tekintve továbbra is versenytársak maradnak.

A megállapodás elsődleges célja, hogy a közös vállalkozás az innovatív mobilitási szolgáltatások abszolút piacvezetőjévé lépjen elő. Mindkét vállalatcsoport elkötelezetten formálja a mobilitás jövőképét, hogy ügyfeleinek egyedülálló élményeket, partnereinek, így például a nagyvárosoknak és a közösségeknek pedig hosszú távon fenntartható mobilitási megoldásokat kínáljon.

A BMW Group és a Daimler AG az intelligens, könnyedén hálózatba kapcsolható mobilitási szolgáltatások holisztikus ökoszisztémáját építi fel, amelyet ügyfeleik egyetlen érintéssel elérhetnek majd. A két vállalatcsoport egy hosszú távon fenntartható koncepciót fejlesztett ki, amelynek globális térnyerését tűzte ki célul. Együttműködő partnerként mindkét fél magabiztos elköteleződéssel néz szembe a nagyvárosi mobilitás jövőjét érintő kihívásokkal és a folyamatosan változó ügyféligényekkel, a metropoliszokban élő emberek életminőségének javítása érdekében pedig nagyvárosokkal, önkormányzatokkal és érdekcsoportokkal is kooperál. A jövőbe mutató koncepció az elektromos mobilitást is előtérbe helyezi, az autómegosztó szolgáltatások járműparkjában megtalálható elektromos autók például minden korábbinál közelebb hozzák az emberekhez a hosszú távon fenntartható közlekedést.

„A BMW Group aktívan formálja a jövő mobilitását, miközben forradalmi megoldásai újabb és újabb irányokat mutatnak. A digitális, teljes mértékben emisszió-mentes jövő felé vezető út „Strategy NUMBER ONE > NEXT” vállalati stratégiánk alapelveivel van kikövezve” – fogalmazott Harald Krüger, a BMW AG igazgatótanácsának elnöke. „Mobilitási szolgáltatásaink terv szerinti egyesítése egy páratlan digitális ökoszisztémát hoz létre. Szövetségünknek köszönhetően ügyfeleink egyszerűbben fedezhetik fel a jövő károsanyag-kibocsátástól mentes mobilitását. A világ legjobb prémium autói tekintetében eközben továbbra is versenytársak maradunk” – tette hozzá.

„Az autóipar úttörőiként nem ruházzuk át másra a jövő nagyvárosi mobilitásának kialakítását. Az idő múlásával egyre több ember akar majd rendkívül mobilis lenni, miközben ehhez nem lesz szükségük saját autóra. Szaktudásunk és évszázados tapasztalatunk egyesítésével kívánjuk kifejleszteni a nagyvárosi mobilitás egyedülálló, hosszú távon fenntartható ökoszisztémáját” – mondta Dieter Zetsche, a Daimler AG igazgatótanácsának elnöke. „CASE stratégiánk égisze alatt intenzíven és módszeresen törekszünk arra, hogy autógyártóból mobilitási szolgáltatóvá váljunk, akinek termékei a hálózatba kapcsolt, automatizált, közösségi és tisztán elektromos megoldásokra épülnek” – zárta gondolatait a Mercedes-Benz igazgatója.

„A személyes mobilitás jövője a nagyvárosok utcáin hever. Az élhetőbb metropoliszok zálogait az olyan intelligens, könnyedén hozzáférhető szolgáltatások jelentik, amelyeket egyszerű kezelni és egyesítik a közlekedés, valamint a mobilitási szolgáltatások hosszú távon fenntartható megoldásait. Iránymutató szolgáltatásaink mögött módszeres munkafolyamatok és elszánt munkatársak állnak, akiknek ezúton is köszönöm mindazt, amit véghez vittek” – nyilatkozta Peter Schwarzenbauer, a BMW AG igazgatótanácsának MINI, Rolls-Royce és BMW Motorrad márkákért, valamint a BMW Group ügyfél-elégedettségéért és digitális üzleti innovációiért felelős tagja.

„A holnapok fenntartható mobilitása rendkívül rugalmas és folyamatosan hálózatba kapcsolt – partnerünk, a BMW Group jövőképe szerint is. Együttműködve több millió ügyfelünknek kínálhatunk fel olyan magával ragadó termékeket és szolgáltatásokat, amelyek egyszerűbbé teszik a mindennapi életet és jobb hellyé varázsolják az élettereket. A közös koncepció innovációi kiválóan kiegészítik majd a nagyvárosok által kínált mobilitási szolgáltatásokat” – vette át a szót Bodo Uebber, a Daimler AG igazgatótanácsának pénzügyekért és ellenőrzésért, valamint pénzügyi szolgáltatásokért felelős tagja.

Az egyenlő részesedés szerint felosztott közös vállalkozás a következő öt területen egyesíti a mobilitási szolgáltatásokat:

1., Multimodális közlekedés a moovel és a ReachNow egyesítésével: az eltérő közlekedési lehetőségek intelligens és könnyed hálózatba kapcsolásával – a foglalást és a fizetést is beleértve – a felhasználók kimagasló hozzáadott értéket élvezhetnek. A koncepció a nagyvárosok magán közlekedési vállalkozásainak is együttműködési lehetőséget biztosít majd.

2., Autómegosztás a Car2Go és a DriveNow egyesítésével: a Car2Go és a DriveNow a világ 31 nagyvárosában összesen mintegy 20.000 darab járművet üzemeltet. Az autómegosztás a gépkocsik optimálisabb kihasználását teszi lehetővé, amellyel jelentős mértékben csökken a forgalomban résztvevő járművek száma. Világszerte már több mint négymillió ügyfél használja ezen autómegosztó szolgáltatásokat.

3., Személyfuvarozás a mytaxi, a Chauffeur Privé, a Clever Taxi és a Beat egyesítésével: Európa legnagyobb taxis alkalmazásának köszönhetően Franciaországban játszi könnyedséggel tudnak az ügyfelek taxit vagy hivatásos sofőrt rendelni. A mytaxi, a Clever Taxi, a Beat és a privát Chauffeur Privé szolgáltatások modern, praktikus és gyors személyfuvarozási megoldásait összesen tizenhárom millió ügyfél és hozzávetőlegesen 140.000 sofőr használja. A szolgáltatások között olyan innovatív megoldások is megtalálhatók, mint például a mytaximatch, amellyel az emberek egyetlen érintéssel megoszthatják egymással taxijukat. Az újítások nagymértékben hozzájárulnak a nagyvárosi forgalom intenzitásának csökkentéséhez, hiszen alkalmazásukkal egyre kevesebb a belvárosokon belüli önálló utazás.

4., Parkolás a ParkNow és a Parkmobile Group / Parkmobile LLC egyesítésével: lehetővé teszi a jegy nélküli, készpénz-mentes felszíni parkolást, miközben segít megtalálni, lefoglalni és kifizetni a felszíni és mélygarázsi parkolóhelyeket. Az innovatív parkolássegítő szolgáltatások csökkentik a parkolóhely-kereséssel töltött időt és jelentős mértékben mérséklik a forgalom intenzitását is, hiszen a metropoliszokban a közúti forgalom mintegy 30 százalékát a parkolóhely után kutató gépkocsik teszik ki.
    
5., Járműtöltés a ChargeNow és a Digitális Járműtöltési Megoldások (Digital Charging Solutions) egyesítésével: könnyed hozzáférést biztosít a világ legnagyobb járműtöltési infrastruktúrájához, mialatt útvonal-tervezési, járműtöltési és fizetési segítséget is nyújt. A nyilvános járműtöltő állomásokból álló hálózat világszerte több mint 143.000 darab töltőponthoz kínál hozzáférést, amelyek a belvárosokban kizárólagos parkolóhelyekkel támogatják az elektromos mobilitás térnyerését.

A közös vállalkozás elindítása jelentős mértékű érték- és bevétel-növekedést garantál a Daimler AG pénzügyi szolgáltatásokra szakosodott divíziójának. Amennyiben az illetékes versenyhatóságok még idén jóváhagyják az együttműködést, úgy a Daimler Financial Services részleg EBIT-je a tavalyi értéknél jelentősen magasabb lesz, amely azt jelenti, hogy a vállalatcsoport abszolút EBIT-je is túlszárnyalja majd az előző esztendő teljesítményét.

Ha az illetékes versenyhatóságok pozitív döntése még ez évben megszületik, a közös vállalkozás olyan mértékű egyszeri értéknövekedést garantál a BMW AG pénzügyi divíziójának, hogy a vállalatcsoport abszolút adózás előtti eredménye 2018-ban túlnő az előző esztendő teljesítményén. A kooperáció eredményezte érték- és bevétel-növekedés az autóipari szegmens EBIT-jére közvetlenül nem lesz hatással.

A BMW Group és a Daimler AG közös projektje jelenleg az illetékes versenyhatóságok vizsgálatára és jóváhagyására vár. Mindkét fél mobilitási szolgáltatásai a lehető legjobb ügyfélélményt helyezik az együttműködés középpontjába. Mint ilyen, a szolgáltatásokat használó több millió ügyfél eleinte semmiféle módosítást nem vesz majd észre, a jelenleg is elérhető szolgáltatások gyorsasága, minősége és kezelhetősége pedig mit sem változik.

www.bmw.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Autómegosztás, fuvarmegosztás ; BMW ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák:
ÜZLETI AJÁNLATOK94
Hirdetések17
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Videók készítése3
Bird0
Riport32
Ipari Blog80
Cégfelvásárlás75
NEWS 7752
Ipari cégek2709
Ipari hírek7736
Business4958
Múzeum, ipartörténet84
Autó, jármű, közlekedés6104
BUD330
Autómegosztás, fuvarmegosztás31
Önvezető 219
e-sport19
Audi527
Mercedes902
Opel305
Suzuki267
BMW556
Das WeltAuto51
Seat297
Škoda303
VW409
Tesla6
Munkagép, haszongép1131
Rába113
Scania447
Robot, automatika1094
ABB436
FANUC146
igm114
KUKA 71
Universal Robots45
Mesterséges intelligencia134
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)47
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő234
Lézer78
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika949
Internet599
YouTube102
D nyomtatás70
Fém, gépipar1407
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Agrár201
Élelmiszer223
Logisztika316
Ingatlan, építőipar382
Energia, közmű, akkumulátor1509
Solar84
Bosch791
Siemens448
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone81
Continental140
Hankook Tire222
Michelin115
Kiállítás947
A legutóbbi *Robot, automatika* hírek (a több mint 1.000 hírből):
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Beszélgetés Pavel Bezucký-val, a Universal Robots Közép-Kelet-Európa, Oroszország és FÁK térségért felelős vezérigazgatójával
Az ABB piacra dobta a világ leggyorsabb, legérzékenyebb, drónra telepített, gázszivárgást felderítő és üvegházhatású gázokat mérő rendszerét
Támogatási projekt megvalósulása hajtómû fejlesztésre
2021 első negyedévének eredményei
Új szoftverfejlesztési központ Budapesten
Az Év Beszállítója lett a Bridgestone Tatabánya 2021-ben
Hatékony a betegellátás a chilei kórház földrengésbiztos épületében az ABB eszközeivel
A KR CYBERTECH nano ARC tempót ad az automatizált gyártásnak
Világpremier a szoftver- és érzékelőtechnológiában a Continenaltól
Személyi változás a Universal Robots közép-kelet-európai régióért felelős vezetőségében
Vezetőváltás a hazai Siemensnél - Jeránek Tamás lesz a Siemens Zrt. új elnök-vezérigazgatója
A Siemens a világ legmodernebb gyártói között
Okos és biztonságos a digitális épületfelügyelet a Siemens Desigo CC új verziójával
Ajánló:
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre