Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.05.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A BMW iX dizájn-világpremierjét a 2021-es iF Design Award legrangosabb kitüntetésével ismerték el
2021.04.22
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A „Kommunikáció” kategória legnívósabb kitüntetése, a Gold Award a #NEXTGen 2020-as felvonásán megtartott innovatív modellbemutató mögötti kreativitást, technológiai kivitelezést és megjelenítési minőséget méltatja.

A 2021-es iF Design Award „Termék”, „Kommunikáció” és „Professzionális Tanulmány” kategóriáiban a BMW Group további hat díjat is elnyert.

A #NEXTGen 2020-as felvonását világszerte izgatottan várták a BMW, a MINI és a BMW Motorrad rajongói, az online esemény azonban még a sokat látott formatervezési szakértőket is lenyűgözte. Olyannyira, hogy a Német Formatervezési Tanács (German Design Council) által összeállított szakmai zsűri a BMW Group innovatív modellbemutatóját a 2021-es iF Design Award „Kommunikáció” kategóriájának győztesévé is megválasztotta. A Gold Award – a megmérettetés legrangosabb kitüntetése – a #NEXTGen 2020-as felvonásának fénypontját, a BMW iX virtuális dizájn-világpremierjét méltatja. A szakmai zsűri kiemelte, hogy a BMW Group új technológiai zászlóshajójának leleplezése új kommunikációs szabványokat állított fel az iparágban: „A BMW-nek köszönhetően teljesen új szintre léptek a digitális események. Innováció és titokzatosság, napjaink csúcstechnológiás programjainak legmagasabbika. Micsoda gyönyörű és hívogató módja ez az új, tisztán elektromos meghajtású BMW iX megismerésének.”

A #NEXTGen 2020-as felvonásán megtartott dizájn-világpremier előtt a készítők a hatrészes, egyszerre informatív és szórakoztató „Chasing iNEXT” videósorozattal fokozták a BMW iX leleplezését övező rajongói érdeklődést. A BMW iX innovatív dizájn-világpremierjét ezt követően online, a kifinomult stúdiótechnológia és a virtuális valóság egyesítésével tartották meg. „A #NEXTGen 2020-as, teljes egészében digitális felvonásának dizájncsapata a kiterjesztett valóság alkalmazásával kihozta a maximumot a virtuális modellbemutatókban rejlő potenciálból és gyönyörű dizájn-világot teremtett” – folytatódik az iF Design Award zsűrijének állásfoglalása.

„Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy megkaptuk a Gold Award kitüntetést, amelyért őszinte köszönetünket fejezem ki a szakmai zsűri tagjai felé” – mondta Alexander Bilgeri, a BMW Group vállalati kommunikációs stratégiáért, rajongói kapcsolatokért és kommunikációs csatornákért felelős részlegének vezetője. „A #NEXTGen 2020-as felvonásának fénypontja a „Chasing iNEXT” videósorozat és a BMW iX dizájn-világpremierje volt. A sorozatot készítő stáb előtt fejlesztési részlegeink azon ajtajait is kinyitottuk, amelyeket eddig zárva tartottunk, kutatás-fejlesztési innovációs központunk így példátlan mélységű színfalak mögötti információkkal és érdekességekkel szolgált. A „Chasing iNEXT” videósorozat csúcspontja a BMW iX virtuális leleplezése volt, az iF Gold Award pedig a BMW Group összes munkatársának fantasztikus elismerés” – tette hozzá.

Stefan Ponikva, a BMW márkaélményekért felelős részlegének alelnöke így fogalmazott: „Hatalmas köszönet a szakmai zsűrinek. 2019-ben, a #NEXTGen kialakításával a BMW Group új, innovatív házon belüli formátumot hívott életre, amely a kommunikáció területén is alátámasztja innovatív iránymutatóként betöltött szerepünket. A #NEXTGen magas szintű kreativitási szabadságot biztosít nekünk, legyen szó akár filozófiánk, akár a BMW Group és az alá tartozó márkák csatornatartalmainak kommunikációjáról. Vadonatúj területre érkeztünk ezzel, kommunikációs tevékenységeinket pedig a digitális kor követelményei és ügyfeleink igényei szerint állítjuk össze. Új irányzatokat is elindítunk így és nagy örömünkre szolgál, hogy elnyertük ezt az értékes díjat.”

A #NEXTGen 2020-as felvonásának összeállításakor a BMW Group a digitális kor technológiai lehetőségeit és a koronavírus-járvány következtében felmerülő szükségleteket is figyelembe vette. Az esemény online tartalma, amely mind a mai napig megtekinthető a www.bmw.com/nextgen weboldalon, minden korábbinál mélyebb betekintést enged a müncheni központú vállalatcsoport kutatás-fejlesztési innovációs központjának működésébe. A BMW iX mellett ráadásul érdekes tanulmányok, így például a MINI Vision Urbanaut és a BMW Motorrad Concept CE 04 is bemutatkozott, a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségekről, a BMW új szimulátor-központjáról, a hálózatról tölthető hajtáslánc-technológiákról, a járműkapcsolatokról és a virtuális együttműködésekről pedig látványos, szórakoztató videós tartalmak szóltak. A legújabb technológiák, partnerségek és a személyes mobilitás arculatát meghatározó, jövőbeni irányvonalak háttereibe filmes szakemberek, interjúk és panelbeszélgetések adtak betekintést.

A BMW Group idén további hat iF dizájndíjat is elnyert. A „The BMW Individual – Symbols of Suprematism” kampánnyal és a „THE 8” művészeti munkával a vállalatcsoport a „Kommunikáció” kategória két másik elismerését is elhódította. A BMW i Interaction EASE tanulmányautót a „Professzionális Tanulmány” kategória iF Design Award kitüntetésével ismerték el, míg „Termék” kategóriában a BMW Concept i4 tanulmányautó, a BMW M4 GT3 és a BMW iX is diadalmaskodott.

Az iF Design Award kitüntetések a világ legnívósabb formatervezési díjainak egyikei, amelyekkel a szakmai zsűri a kimagasló minőségű formatervezési munkákat ismeri el. A szakmai zsűriben nemzetközileg elismert dizájn-szakemberek foglalnak helyet, a díjakat pedig olyan kategóriákban osztják ki, mint például a „Termékdizájn”, a „Csomagolásdizájn”, az „Építészet”, a „Felhasználói élmény”, a „Szolgáltatás” és a „Kommunikáció”. A díjakat 1953 óta minden évben odaítélik az arra leginkább érdemes munkáknak, amelyeknél nem csupán a külső kialakítást, de az innovációs erősséget, az ergonómiát, a funkcionalitást és a környezetvédelmi szemléletet is figyelembe veszik.

A BMW Group által elnyert 2021-es iF Design Award kitüntetések:

- iF Gold Award: #NEXTGen 2020 („Kommunikáció” kategória)
- iF Design Award: BMW iX („Termék” kategória)
- iF Design Award: BMW Concept i4 tanulmányautó („Termék” kategória)
- iF Design Award: BMW M4 GT3 („Termék” kategória)
- iF Design Award: „BMW 8” művészeti munka („Kommunikáció” kategória)
- iF Design Award: „The BMW Individual – Symbols of Suprematism” kampány („Kommunikáció” kategória)
- iF Design Award: BMW i Interaction EASE tanulmányautó („Professzionális Tanulmány” kategória)
    
www.bmw.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák:
ÜZLETI AJÁNLATOK94
Hirdetések17
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Videók készítése3
Bird0
Riport32
Ipari Blog80
Cégfelvásárlás75
NEWS 7752
Ipari cégek2709
Ipari hírek7736
Business4958
Múzeum, ipartörténet84
Autó, jármű, közlekedés6104
BUD330
Autómegosztás, fuvarmegosztás31
Önvezető 219
e-sport19
Audi527
Mercedes902
Opel305
Suzuki267
BMW556
Das WeltAuto51
Seat297
Škoda303
VW409
Tesla6
Munkagép, haszongép1131
Rába113
Scania447
Robot, automatika1094
ABB436
FANUC146
igm114
KUKA 71
Universal Robots45
Mesterséges intelligencia134
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)47
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő234
Lézer78
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika949
Internet599
YouTube102
D nyomtatás70
Fém, gépipar1407
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Agrár201
Élelmiszer223
Logisztika316
Ingatlan, építőipar382
Energia, közmű, akkumulátor1509
Solar84
Bosch791
Siemens448
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone81
Continental140
Hankook Tire222
Michelin115
Kiállítás947
A legutóbbi *Robot, automatika* hírek (a több mint 1.000 hírből):
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Beszélgetés Pavel Bezucký-val, a Universal Robots Közép-Kelet-Európa, Oroszország és FÁK térségért felelős vezérigazgatójával
Az ABB piacra dobta a világ leggyorsabb, legérzékenyebb, drónra telepített, gázszivárgást felderítő és üvegházhatású gázokat mérő rendszerét
Támogatási projekt megvalósulása hajtómû fejlesztésre
2021 első negyedévének eredményei
Új szoftverfejlesztési központ Budapesten
Az Év Beszállítója lett a Bridgestone Tatabánya 2021-ben
Hatékony a betegellátás a chilei kórház földrengésbiztos épületében az ABB eszközeivel
A KR CYBERTECH nano ARC tempót ad az automatizált gyártásnak
Világpremier a szoftver- és érzékelőtechnológiában a Continenaltól
Személyi változás a Universal Robots közép-kelet-európai régióért felelős vezetőségében
Vezetőváltás a hazai Siemensnél - Jeránek Tamás lesz a Siemens Zrt. új elnök-vezérigazgatója
A Siemens a világ legmodernebb gyártói között
Okos és biztonságos a digitális épületfelügyelet a Siemens Desigo CC új verziójával
Ajánló:
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre