Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.05.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


Csúcsteljesítmény új dimenziókban: a BMW M3 és a BMW M4 modellben is bemutatkozik a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtás
2021.04.19
Forrás: BMW Sajtóközlemény
Az új BMW M3 Competition limuzin és az új BMW M4 Competition Coupé típus-specifikus BMW M xDrive intelligens összkerékhajtási rendszere új szintre emeli a sportautó-páros menetdinamikai adottságait, agilitását és mérnökien precíz vezethetőségét.

Az új hajtáslánc-alternatívák 2021 júliusában debütálnak az utakon.

Még nagyobb teljesítmény, még több hajtott kerék, még intenzívebb BMW M-élmény. Az új BMW M3 limuzin és az új BMW M4 Coupé világpremierje után néhány hónappal a BMW M GmbH a prémium középkategória etalon sportautó-párosának új hajtáslánc-változatairól is lerántja a leplet: a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtás a BMW M3 és a BMW M4 palettáján is bemutatkozik. A technológia mérnöki precizitással osztja el a motor erejét a négy hajtott kerék között, amellyel minden korábbinál vérpezsdítőbb menetdinamikai adottságokkal vértezi fel a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M3 Competition limuzin (átlagos üzemanyag-fogyasztás a WLTP mérései szerint: 10,0 – 10,1 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás a WLTP mérései szerint: 228 – 231 gramm / km) és a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M4 Competition Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás a WLTP mérései szerint: 10,0 – 10,1 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás a WLTP mérései szerint: 227 – 230 gramm / km) párosát.

Az újdonságok soros hathengeres benzinmotorjának 375 kW / 510 lóerő maximális teljesítményét egy Drivelogic-kal dolgozó, nyolcfokozatú BMW M Steptronic automataváltó továbbítja a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtás felé, amely a motor erejét minden vezetési szituációban az agilitás, az iránystabilitás, a tapadás és a versenypályás menetdinamika növelése szerint osztja el az első és a hátsó kerekek között. A bajor prémiumgyártó ügyfelét így minden megtett méteren a BMW M divízió által fémjelzett abszolút teljesítmény mámorító érzése kerítheti hatalmába, amelyet többek között a még intenzívebb gyorsulási kvalitások is tükröznek. A BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M3 Competition limuzin és a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M4 Competition Coupé 2021 júliusában érkezik meg az utakra.

BMW M xDrive intelligens összkerékhajtás és aktív M differenciálmű a mérnökien precíz vezethetőségért

A BMW M xDrive intelligens összkerékhajtás típus-specifikus hangolású vezérlőrendszere a BMW M GmbH számos nagyteljesítményű modelljében a klasszikus hátsókerék-meghajtás mosolyfakasztó alternatíváját kínálja. A technológiával szorosan együttműködik az aktív M differenciálmű, amely a vezetési szituáció függvényében 0-100 százalék közötti arányban képes elosztani a forgatónyomatékot a két hátsó kerék között, ezzel garantálva, hogy a motorerő még határon autózva és laza tapadási viszonyok közepette is veszteségek nélkül jusson át az úttestre. A BMW M xDrive intelligens összkerékhajtás és az aktív M differenciálmű – az integrált, BMW M-specifikus kipörgésgátlóval együttműködve – a dinamikus menetstabilizáló rendszer (DSC – Dynamic Stability Control) közreműködésével kelti életre az új sportautó-páros lehető legintenzívebb menetdinamikai adottságait, olyan vezetési élményt garantálva, amely a BMW M divízió által fémjelzett sportosság, a minden korábbinál jobb tapadás és az érezhetően magabiztosabb iránystabilitás hármas egysége mentén épül fel.

A BMW M xDrive intelligens összkerékhajtás osztóműje egy elektronikusan vezérelt többtárcsás tengelykapcsolóval dolgozik, hogy teljesítmény-veszteség nélkül, zökkenőmentesen, minden pillanatban 0-100 százalék közötti arányban legyen képes elosztani a forgatónyomatékot az első és a hátsó kerekek között. A mérnökök a többtárcsás tengelykapcsoló kenését úgy optimalizálták, hogy a folyamatosan változtatható erőelosztás még a legextrémebb versenypályás terhelések közepette is hatékonyan működjön. Az első és a hátsó tengely közötti erőelosztásról egy kardántengely gondoskodik, amelyet a mérnökök kifejezetten a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M3 Competition limuzin és a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M4 Competition Coupé műszaki paraméterei mentén terveztek meg. Akárcsak a két tengelyen dolgozó féltengelyeket is. Alapesetben a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtás a klasszikus hátsókerék-meghajtás preferenciái szerint működik, amely azt jelenti, hogy normál útviszonyok és vezetési körülmények közepette a motor csak a hátsó kerekeket hajtja, az első kerekek pedig akkor kapcsolódnak be a hajtásba, ha a rendszer a hátsó tengelyen már nem tud több teljesítményt hatékonyan leadni az útra.

Az osztóműben egy típus-specifikus vezérlőegység és egy integrált kipörgésgátló technológia dolgozik, amely rendkívül gyorsan, a dinamikus menetstabilizáló rendszer (DSC – Dynamic Stability Control) közbeavatkozása nélkül képes kiegyenlíteni az első és hátsó kerekek eltérő forgási sebességeit. A végeredmény magabiztos összkerékhajtás és a BMW M modellek által fémjelzett rendíthetetlen úttartás új dimenziója, legyen szó akár nagysebességű vezetési szituációkról, akár hosszan elnyújtott kanyarokban indított, mindvégig kontrollált megcsúsztatásokról.

A BMW M xDrive intelligens összkerékhajtás és az aktív M differenciálmű egysége nem csupán jobb tapadást, nagyobb menetstabilitást, sportosabb agilitást és intenzívebb menetdinamikát, de minden korábbinál letaglózóbb gyorsulást is jelent. A BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M3 Competition limuzinnak és a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M4 Competition Coupé-nak egyaránt csupán 3,5 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy álló helyzetből felgyorsuljon 100 km/órás sebességre, amely 0,4 szekundummal múlja felül a hátsókerék-meghajtású BMW M3 Competition limuzin és BMW M4 Competition Coupé nulla-százas értékét.

A BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M3 Competition limuzin és a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M4 Competition Coupé alatt alapfelszereltségként az első tengelyen 19”, míg a hátsó tengelyen 20” méretű BMW M könnyűfém keréktárcsák gurulnak. A Jet Black árnyalatú, ikerküllő-dizájnú kovácsolt felniken elöl 275/35 R19, hátul pedig 285/30 R20 méretű gumiabroncsok feszülnek. Az opcionális extrafelszereltség részeként mindkét modellhez rendelhetők hasonló méretű, speciális kialakítású versenypálya-abroncsok.

A lélegzetelállító menetteljesítményt jelentős technológiai módosítások optimalizálják

A BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M3 Competition limuzin és a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M4 Competition Coupé futóművében a mérnökök újratervezték a kettős ágyazású lengőkarra támaszkodó rugóstaggal kialakított első kerékfelfüggesztést, valamint típus-specifikus elsőtengely-geometriát és kormánymű-áttételezést állítottak be, amely módosításoknak köszönhetően nem csupán a hátsókerék-meghajtású, de az összkerékhajtású BMW M3 és BMW M4 is a BMW M modellek legendás, kompromisszumoktól mentes irányíthatóságát élteti. Az összkerékhajtású modellpáros esetében a mérnökök a motorolaj-ellátást is a négy hajtott kerék következtében fellépő menetdinamikai adottságokhoz optimalizálták, a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M3 Competition limuzin és a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M4 Competition Coupé így egyaránt extrém sportos menetteljesítményre képes.

A személyre szabott BMW M-élményt három BMW M xDrive üzemmód élteti

A BMW ügyfele a saját preferenciái szerint és a vezetési szituáció sajátosságai szerint is beállíthatja a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtás karakterisztikáját, illetve teljesítményét. A kívánt beállítás a BMW M-specifikus operációs rendszer „Járműbeállítások” menüpontjában választható ki, három különböző üzemmód közül. Az alapértelmezett beállításként aktiválódó 4WD üzemmódban az összkerékhajtás a maximális tapadás és a mérnökien precíz vezethetőség szempontjai szerint dolgozik, minden pillanatban a hátsókerék-meghajtás preferenciái szerint. 4WD Sport üzemmódban az összkerékhajtás még nagyobb százalékban továbbítja a hátsó tengelyre a motorból érkező forgatónyomatékot, ezzel még extrém vezetési szituációkban is sportosabb agilitást eredményezve. A BMW M modellekre jellemző, lineáris teljesítmény-felépülés a hosszan elnyújtott kanyarokban mindvégig kontrollált megcsúsztatásokat tesz lehetővé. A bajor prémiummárka ügyfeleinek ugyanakkor arra is lehetőségük nyílik, hogy teljes mértékben kikapcsolják a dinamikus menetstabilizáló rendszert (DSC Off) és aktiválják a színtiszta hátsókerék-meghajtást (2WD üzemmód). Amennyiben az opcionális extrafelszereltség részeként megrendelhető tapadásvezérlés (M Traction Control) is a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M3 Competition limuzin vagy BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M4 Competition Coupé felszereltségének része, úgy a vezető a modell automatikus tapadásvezérlését is tíz fokozatban állíthatja be – akárcsak a hátsókerék-meghajtású BMW M3 és BMW M4 esetében. Eme színtiszta, menetstabilizáló technológiáktól mentes teljesítmény-leadás a vérbeli versenyautókat idézi, a tapasztalt pilóták pedig az opcionális extrafelszereltség részeként megrendelhető M Drift Analyser funkcióval tökéletesíthetik képességeiket.

A bajor prémiumgyártó ügyfelei a multifunkciós sportkormány M1 és M2 memóriagombjaira menthetik el a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtás leginkább kedvelt beállításait, többek között az erőforrás, a lengéscsillapítók, a kormánymű és a fékrendszer preferált karakterisztikáival együtt. Az M1 és M2 memóriagombok megnyomásával az elmentett járműbeállítások azonnal aktiválhatók.

Hamisítatlan BMW M-élmény hat modellváltozat hat önálló karakterével

A két összkerékhajtású modellváltozat piaci bevezetésével a BMW M GmbH a nagyteljesítményű prémium középkategória páratlanul széles palettáját állítja csatasorba. A BMW M3 limuzin (átlagos üzemanyag-fogyasztás a WLTP mérései szerint: 9,9 – 10,2 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás a WLTP mérései szerint: 226 – 231 gramm / km) és a BMW M4 Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás a WLTP mérései szerint: 9,9 – 10,2 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás a WLTP mérései szerint: 226 – 231 gramm / km) a hátsókerék-meghajtás és a hatfokozatú manuális váltó egyedülálló kombinációjával kecsegtet, miközben a BMW M3 Competition limuzin (átlagos üzemanyag-fogyasztás a WLTP mérései szerint: 9,6 – 9,8 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás a WLTP mérései szerint: 219 – 224 gramm / km) és a BMW M4 Competition Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás a WLTP mérései szerint: 9,6 – 9,8 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás a WLTP mérései szerint: 219 – 224 gramm / km) megnövelt teljesítményét Drivelogic-kal dolgozó, nyolcfokozatú BMW M Steptronic automataváltó továbbítja a hátsó tengely felé.

Ehhez a kvartetthez csatlakozik most a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M3 Competition limuzin és a BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt, új BMW M4 Competition Coupé. Ez azt jelenti, hogy a legújabb BMW M3 és BMW M4 portfólióján hat különböző modellváltozat sorakozik, hat önálló karakterrel, mégis maradéktalanul egyesítve a nagyteljesítményű sportautók adottságait a kompromisszumoktól mentes hétköznapi használhatósággal. A bajor prémiummárka ügyfelei pedig hamarosan mindezt nyitott tetővel is átélhetik, az új BMW M4 Cabrio volánja mögött.

Az üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékeket a valós körülmények közötti legdinamikusabb járműhasználat eredményeit vizsgáló, globális szabvány szerint működő tesztciklus (WLTP – Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) mérései szerint számolták ki. Az adatok a gumiabroncs-típusoktól és a felszereltségi szintektől is függnek.

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos szén-dioxid-kibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), kiadványban található, amely minden értékesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

www.bmw.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák:
ÜZLETI AJÁNLATOK94
Hirdetések17
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Videók készítése3
Bird0
Riport32
Ipari Blog80
Cégfelvásárlás75
NEWS 7752
Ipari cégek2709
Ipari hírek7736
Business4958
Múzeum, ipartörténet84
Autó, jármű, közlekedés6104
BUD330
Autómegosztás, fuvarmegosztás31
Önvezető 219
e-sport19
Audi527
Mercedes902
Opel305
Suzuki267
BMW556
Das WeltAuto51
Seat297
Škoda303
VW409
Tesla6
Munkagép, haszongép1131
Rába113
Scania447
Robot, automatika1094
ABB436
FANUC146
igm114
KUKA 71
Universal Robots45
Mesterséges intelligencia134
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)47
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő234
Lézer78
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika949
Internet599
YouTube102
D nyomtatás70
Fém, gépipar1407
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Agrár201
Élelmiszer223
Logisztika316
Ingatlan, építőipar382
Energia, közmű, akkumulátor1509
Solar84
Bosch791
Siemens448
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone81
Continental140
Hankook Tire222
Michelin115
Kiállítás947
A legutóbbi *Robot, automatika* hírek (a több mint 1.000 hírből):
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Beszélgetés Pavel Bezucký-val, a Universal Robots Közép-Kelet-Európa, Oroszország és FÁK térségért felelős vezérigazgatójával
Az ABB piacra dobta a világ leggyorsabb, legérzékenyebb, drónra telepített, gázszivárgást felderítő és üvegházhatású gázokat mérő rendszerét
Támogatási projekt megvalósulása hajtómû fejlesztésre
2021 első negyedévének eredményei
Új szoftverfejlesztési központ Budapesten
Az Év Beszállítója lett a Bridgestone Tatabánya 2021-ben
Hatékony a betegellátás a chilei kórház földrengésbiztos épületében az ABB eszközeivel
A KR CYBERTECH nano ARC tempót ad az automatizált gyártásnak
Világpremier a szoftver- és érzékelőtechnológiában a Continenaltól
Személyi változás a Universal Robots közép-kelet-európai régióért felelős vezetőségében
Vezetőváltás a hazai Siemensnél - Jeránek Tamás lesz a Siemens Zrt. új elnök-vezérigazgatója
A Siemens a világ legmodernebb gyártói között
Okos és biztonságos a digitális épületfelügyelet a Siemens Desigo CC új verziójával
Ajánló:
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre