Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.05.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Rajtra kész a Hungaroring: ismét DTM hétvége Magyarországon
2017.06.14
Forrás: BMW Sajtóközlemény
2017. június 16-án Magyarországra érkezik a Német Túraautó Bajnokság (DTM) mezőnye, hogy a mogyoródi aszfaltcsík lelátóit három napra ismét a motorsport fantasztikus hangulata járja át.

A Német Túraautó Bajnokság 2017-es versenynaptárának első hosszabb szünete után a BMW csapatai és pilótái felkészülten várják az idény első Németországon kívüli megmérettetését: június 16 – 18. között a Hungaroring ad otthont a DTM ötödik és hatodik futamának, a kilenc idei versenyhétvége harmadik felvonásaként. 1986-os megnyitása óta eddig öt alkalommal látta vendégül a Német Túraautó Bajnokság mezőnyét a 4.381 méter hosszú mogyoródi aszfaltcsík, ahol 2014-ben Marco Wittmann rajt-cél győzelmet aratott, miközben három évvel ezelőtt Bruno Spengler, tavaly pedig António Félix da Costa is a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A kilenc versenyhétvége tizennyolc futamából álló idei versenynaptár első négy megmérettetése után a bajor prémiumgyártó színeiben versenyző pilóták közül Timo Glock áll az egyéni pontverseny legelőkelőbb helyén: 25 ponttal a nyolcadik, míg Marco Wittmann 18 ponttal jelenleg a tizenegyedik, Maxime Martin 17 ponttal a tizenkettedik, Bruno Spengler 2 ponttal a tizenötödik, Tom Blomqvist 2 ponttal a tizenhatodik, Augusto Farfus pedig pont nélkül a tizenhetedik. A csapatok közötti pontversenyben a BMW RMR csapat 27 ponttal a hatodik, a BMW RBM csapat 19 ponttal a hetedik, a BMW RMG csapat pedig 18 ponttal a nyolcadik helyen áll. A gyártók közötti pontversenyt két versenyhétvége után a Mercedes vezeti 187 ponttal, második az Audi 177 ponttal, harmadik a BMW 64 ponttal.

A lausitzringi futamok után május utolsó hétvégéjén a BMW hat DTM-pilótája kivétel nélkül volán mögé ült a nürburgringi 24-órás megmérettetésen, ahol Marco Wittmann, Tom Blomqvist és Augusto Farfus a BMW Schnitzer csapat színeiben az abszolút negyedik helyre vezette fel a 42-es rajtszámot viselő BMW M6 GT3 versenyautót, miközben Timo Glock a ROWE Racing 98-as rajtszámú versenyautójával a második helyen, Maxime Martin a 99-es számú géppel tizedikként, Bruno Spengler pedig a Schubert Motorsport 20-as versenyautójával a képzeletbeli tabella tizenegyedik fokán végzett.

A BMW Motorsport igazgatójának, csapatfőnökeinek és pilótáinak nyilatkozatai a hungaroringi versenyhétvége előtt:

Jens Marquardt, a BMW Motorsport igazgatója:

„A hockenheimringi és a lausitzringi futamok, valamint a sikeres nürburgringi 24-órás megmérettetés után végre volt egy kis időnk összeszedni a gondolatainkat. A következő állomás Magyarország, amely egyúttal az idei versenynaptár első Németországon kívüli helyszíne, és noha az idei első négy futamon nem sikerült győzelmet aratnunk, mindannyian érezzük, hogy a BMW M4 DTM versenyautóban megvan ehhez a kellő potenciál. Az első és legfontosabb, hogy kihasználjuk az autóban rejlő lehetőségeket, nem csupán az időmérőn, de a szombati és a vasárnapi futamon is. Ezzel a céllal érkezünk a Hungaroringre.”

Stefan Reinhold, a BMW RMG csapat főnöke:

„Az intenzív felkészülés és a sűrű szezonkezdés után kihasználtuk az elmúlt néhány hetet, hogy szusszanjunk egyet és erőt gyűjtsünk. Részletekbe menően kielemeztük az első négy futamon nyújtott teljesítményünket, hogy az időmérő-eredményeinket dobogós helyezésekre váltsuk. Bízunk benne, hogy a Hungaroring igazolja majd a fejlődésünket.”

Marco Wittmann (#11-es rajtszám, Red Bull BMW M4 DTM versenyautó:

„Imádom a Hungaroringet, mert tele van trükkös kanyarral, így cseppet sem számít könnyű pályának. 2014-ben sikerült itt győznöm, csupa szép emléket őrzök róla. Tavaly is nagyon látványos csatát vívtunk Edoardo Mortarával. Idén még tovább kell javítanunk a versenytempón és még nagyobb nyomás alá kell helyeznünk az ellenfeleket.”

Augusto Farfus (#15-ös rajtszám, Shell BMW M4 DTM versenyautó):

„Véleményem szerint Budapest az egyik legszebb város Európában. A viszonylag új aszfaltozásnak köszönhetően igazi élmény a Hungaroringen autózni, még akkor is, ha előzni cseppet sem könnyű. Itt az idő, hogy végre egy sikeres hétvégét zárjak. Optimistán érkezem Magyarországra.”

Timo Glock (#16-os rajtszám, DEUTSCHE POST BMW M4 DTM versenyautó):

„Mindig nagy örömmel jövök Magyarországra, mert csupa szép emléket őrzök róla. Itt álltam először dobogóra a Forma-1-ben, rendre sikeresek vagyunk a DTM-ben és május 1-jén, a budapesti Nagy Futamon több tízezer rajongó előtt száguldottunk a lezárt utcán. Imádom a magyar DTM-szurkolókat, minden alkalommal hatalmas lendületet adnak nekem.”

Bart Mampaey, a BMW RBM csapat főnöke:

„Maxime Martin jó eredménnyel zárta a lausitzringi hétvégét, így maximális motivációval érkezünk a Hungaroringre. Pilótáink idén eddig mindegyik időmérőn bizonyították, hogy megértek a dobogós helyezésekre, így minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a kiváló rajtpozíciókat értékes pontokra váltsuk.”

Bruno Spengler (#7-es rajtszám, BMW Bank M4 DTM versenyautó):

„A lassú, a közepesen tempós és a padlógázos kanyarok folyamatos egymásutánjával a Hungaroring minden kétséget kizáróan a szezon egyik legtechnikásabb aszfaltcsíkja, ahol a pilótának minden tizedmásodpercben koncentrálnia kell. Nagyszerű pálya, csak szemernyi szünetet sem lehet tartani. 2014-ben sikerült itt dobogóra állnom, nagyon élvezem a magyarországi és a hungaroringi légkört.”

Tom Blomqvist (#31-es rajtszám, BMW Driving Experience M4 DTM versenyautó):

„Budapest a Német Túraautó Bajnokság egyik fénypontja: a pálya kiváló, a szurkolók fantasztikusak, a hangulat pedig minden alkalommal a tetőfokára hág. A Hungaroring viszonylag új elem a versenynaptárban, a pilóták így kiváltképp élvezik az itteni csatákat. A mogyoródi pálya fekvése lebilincselő. Nagyon erős időmérő-eredményekkel indítottuk az idei szezont, remélem, hogy a jó rajtpozíciókat sikerül dobogós helyezésekre váltanunk.”

Maxime Martin (#36-os rajtszám, SAMSUNG BMW M4 DTM versenyautó):

„Szép emlékeket őrzök a Hungaroringről, hiszen 2014-ben itt szereztem meg DTM-pályafutásom első pontjait. Szeretem a pálya vonalvezetését, mert kiválóan illik a BMW M4 DTM versenyautóhoz. Lássuk, hogy az új szabályrendszer tükrében is így van-e! Nagyon várom már a hétvégét és a motorsport-rajongók buzdítását.”

A magyarországi versenyhétvége média-menetrendje:

2017. június 15., csütörtök

11:00 – 12:00: sajtótájékoztató Augusto Farfus-szal a budapesti Gundel Étteremben

2017. június 17., szombat

16:55 – 17:05: a BMW DTM-pilótái közös interjút adnak a Hungaroring médiaközpontjában

2017. június 18., vasárnap

09:15 – 09:45: interjúkészítési lehetőség Jens Marquardt-tal, a BMW Motorsport igazgatójával a BMW Motorhome-ban

17:25 – 17:35: a BMW DTM-pilótái közös interjút adnak a Hungaroring médiaközpontjában

A 2017-es Német Túraautó Bajnokság versenyhétvégéi:

2017. május 5-7.: Hockenheimring (Németország)
2017. május 19-21.: Lausitzring (Németország)
2017. június 16-18.: Hungaroring (Magyarország)
2017. június 30. - július 2.: Norisring (Németország)
2017. július 21-23.: Moscow Raceway (Oroszország)
2017. augusztus 18-20.: Circuit Park Zandvoort (Hollandia)
2017. szeptember 8-10.: Nürburgring (Németország)
2017. szeptember 22-24.: Red Bull Ring (Ausztria)
2017. október 13-15.: Hockenheimring (Németország)

Vadonatúj szolgáltatás a BMW Motorsporttól:

A 2017-es Német Túraautó Bajnokság szezonnyitójától kezdve a BMW Motorsport exkluzív tartalmakat kínál az újságíróknak innovatív Chatbot szolgáltatásán keresztül. A felhasználók a WhatsApp üzenetküldő alkalmazás feltelepítésével okostelefonjukon közvetlenül kaphatnak információkat a gyártótól a pilóták részletes statisztikáival és nyilatkozataival, illetve verseny közben készült fényképekkel. A média képviselői a következő hivatkozáson keresztül regisztrálhatnak a BMW Motorsport Chatbot szolgáltatására: http://bit.ly/BMW_Motorsport_Media_Broadcast_EN

www.bmw.hu  


Riport ; NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák:
ÜZLETI AJÁNLATOK94
Hirdetések17
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Videók készítése3
Bird0
Riport32
Ipari Blog80
Cégfelvásárlás75
NEWS 7752
Ipari cégek2709
Ipari hírek7736
Business4958
Múzeum, ipartörténet84
Autó, jármű, közlekedés6104
BUD330
Autómegosztás, fuvarmegosztás31
Önvezető 219
e-sport19
Audi527
Mercedes902
Opel305
Suzuki267
BMW556
Das WeltAuto51
Seat297
Škoda303
VW409
Tesla6
Munkagép, haszongép1131
Rába113
Scania447
Robot, automatika1094
ABB436
FANUC146
igm114
KUKA 71
Universal Robots45
Mesterséges intelligencia134
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)47
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő234
Lézer78
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika949
Internet599
YouTube102
D nyomtatás70
Fém, gépipar1407
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Agrár201
Élelmiszer223
Logisztika316
Ingatlan, építőipar382
Energia, közmű, akkumulátor1509
Solar84
Bosch791
Siemens448
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone81
Continental140
Hankook Tire222
Michelin115
Kiállítás947
A legutóbbi *Robot, automatika* hírek (a több mint 1.000 hírből):
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Beszélgetés Pavel Bezucký-val, a Universal Robots Közép-Kelet-Európa, Oroszország és FÁK térségért felelős vezérigazgatójával
Az ABB piacra dobta a világ leggyorsabb, legérzékenyebb, drónra telepített, gázszivárgást felderítő és üvegházhatású gázokat mérő rendszerét
Támogatási projekt megvalósulása hajtómû fejlesztésre
2021 első negyedévének eredményei
Új szoftverfejlesztési központ Budapesten
Az Év Beszállítója lett a Bridgestone Tatabánya 2021-ben
Hatékony a betegellátás a chilei kórház földrengésbiztos épületében az ABB eszközeivel
A KR CYBERTECH nano ARC tempót ad az automatizált gyártásnak
Világpremier a szoftver- és érzékelőtechnológiában a Continenaltól
Személyi változás a Universal Robots közép-kelet-európai régióért felelős vezetőségében
Vezetőváltás a hazai Siemensnél - Jeránek Tamás lesz a Siemens Zrt. új elnök-vezérigazgatója
A Siemens a világ legmodernebb gyártói között
Okos és biztonságos a digitális épületfelügyelet a Siemens Desigo CC új verziójával
Ajánló:
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre