Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.05.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
2021.04.09
Forrás: ABB, Hírek
Azzal egyidejűleg, hogy az ABB FIA Formula-E világbajnokság visszatér Rómába, az ABB DC villámtöltőket adományoz a városnak, hogy ezzel is jelezze elkötelezettségét egy fenntarthatóbb jövő építése iránt.

Az ABB FIA Formula-E világbajnokság ezen a héten Róma EUR üzleti negyedébe tart, ahol harmadjára rendezik meg a “Rome E-Prix”-t, aminek keretében az idén két futamot is tartanak. Mindkét futamot közönség nélkül, a hatóságok által előírt koronavírus elleni protokollok szigorú betartás mellett tartják, így garantálva az esemény biztonságos és felelősségteljes lebonyolítását.

Az átalakított, 19 kanyart tartalmazó, 3,385 km hosszú új versenypályát hosszabb egyenes szakaszok, gyors kanyarok és változó terepmagasság jellemzik. A gyors pálya az idei versenynaptárban a második leghosszabb kört tartogatja a versenyzők számára, és a változatos adottságai miatt bizonyára komoly kihívás elé állítja majd a versenyzőket, az autókat és az istállókat is.

Theodor Swedjemark, a vállalatcsoport végrehajtó bizottságának kommunikációért és fenntarthatóságért felelős tagja elmondta: „Az ABB-nél a vezető technológiáink kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy a közösségi- és az egyéni közlekedés minden formájában megvalósuljon a fenntartható mobilitás, amellyel végső soron támogatják az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom kiépítését. A Formula-E csapatával kötött partneri együttműködésünk segítségével az ABB nemcsak az e-mobilitást ösztönző technológiát tudja forradalmasítani, de inspirálni tudja a digitális világban élő, és a természettel sokat törődő fiatalabb nemzedékeket is."

Gianluca Lilli, az ABB Italy elnöke és ügyvezető igazgatója hozzátette: „Annak érdekében, hogy tovább erősítsük elkötelezettségünket az e-mobilitás fejlődésének előmozdításáért Olaszországban, és hogy e törekvés egybevágjon a bajnokság visszatérésével egy olyan országba, amely sok szállal kapcsolódik saját e-mobilitási fejlődésünkhöz, az ABB Terra 124 típusú töltőket adományoz Róma városának.

Ezek az egyenáramú gyorstöltők két jármű egyidejű töltésére képesek, és teljes mértékben kompatibilisek a jelenlegi és a jövőbeli e-járművekkel.

Az ABB számára Olaszország a bajnokság kiemelt helyszínéül szolgál, mivel a vállalat itt gyártja az iparágban vezető Terra EV töltők és E-busz töltők széles választékát.

A toszkán régióban található, töltőket gyártó Terranuova Bracciolini üzem napjainkban teljes kapacitással üzemel, de San Giovanni Valdarnóban már megkezdődött egy új ABB üzem építése is, amely és az elektromos járművek töltési infrastruktúrájának gyártási helyeként fog szolgálni.

A 16.000 négyzetméteres létesítmény várhatóan 2021 végére kezd el működni és az ABB egyenáramú (DC) elektromos jármű-akkumulátortöltőinek teljes portfólióját állítja elő a háztartási célú egységektől kezdve a nyilvános helyekre telepítendő rendszerekig, valamint a városi tömegközlekedés számára. Ez az új, korszerű gyártási bázis tovább segíti az ABB növekedését és innovációját az e-mobilitás szektorban.

Az ABB-nek az e-mobilitás olaszországi térnyerésében vállalt szerepét jól példázza az a kulcsrakész megoldás is, amelyet az Azienda Trasporti Milanesi (ATM) vállalatnak, azaz a milánói tömegközlekedési szolgáltató vállalatnak szállított, mely vállalat arra vállalt kötelezettséget, hogy 2030-ra a teljes járműflottáját átállítja elektromos meghajtásra. A megoldások, köztük 15 Terra 124 töltő felszerelése az ATM San Donato telephelyén, lehetővé teszik az e-buszok használatát anélkül, hogy napközben szükség lenne a járművek töltésére. Az ATM becslései szerint, ha teljeskörűen megvalósítják a tervet, a buszok átalakítása évente 30 millió literrel csökkenti a dízel üzemanyag iránti keresletet, és évi 75 ezer tonnával csökkenti a CO2-kibocsátást. Az ABB Italy székhelye Sesto San Giovanniban van, az országban kilenc helyen rendelkezik gyártóüzemmel, és mintegy 4 800 embert foglalkoztat. Az ABB Italy digitalizáció és automatizálás terén iparágvezető tevékenységét Olaszországban elismerés övezi, aminek egyik jele, hogy az olasz kormány a Transition 4.0 kezdeményezésben mintaüzemnek (ún. „Világítótorony-üzemnek”) minősíti a vállalatot.

Az ABB névadó partnere az ABB FIA Formula-E Világbajnokságnak, amely a teljesen elektromos hajtású, együléses versenyautók nemzetközi versenysorozata. A technológiája támogatja a városi utcai versenyeket szerte a világon. Az ABB 2010-ben lépett be az e-mobilitás piacára, és azóta több mint 85 ország piacán több mint 400.000 elektromos jármű töltőt, köztük több mint 20.000 egyenáramú villámtöltőt és 380.000 váltóáramú töltőt értékesített, beleértve a Chargedot által forgalmazott termékeket is.

2021 ABB FIA Formula-E bajnokság –versenynaptár (a már visszaigazolt futamokkal)

Futam ; Város ; Ország ; Dátum

1 ; Diriyah ; Szaúd-Arábia ; 2021. február 26.

2 ; Diriyah ; Szaúd-Arábia ; 2021. február 27

3 ; Róma ; Olaszország ; 2021. április 10.

4 ; Róma ; Olaszország ; 2021. április 11.

5 ; Valencia ; Spanyolország ; 2021. április 24.

6 ; Valencia ; Spanyolország ; 2021. április 25.

7 ; Monaco ; Monaco ; 2021. május 8.

8 ; Marrákes ; Marokkó ; 2021. május 22.

9 ; Santiago ; Chile ; 2021. június 5.

10 ; Santiago ; Chile ; 2021. június 6.

Az ABB (ABBN: egy vezető globális technológiai vállalat, amely ösztönzi a társadalom és az ipar átalakulását egy hatékonyabb és fenntarthatóbb jövő megvalósítása érdekében. Az energetikai, robotikai, automatizálási és hajtás portfólióinak különböző szoftverekkel való összekapcsolásával az ABB kitolja a technológia határait, hogy ezzel a teljesítményt új szintre emelje. A kiválóságáról több mint 130 éve jól ismert ABB sikerességét a világ több mint 100 országban foglalkoztatott 105.000 tehetséges munkatársa garantálja. www.abb.com  

Magyarországi vállalata, az ABB Kft. 1991-ben alakult, és azóta az egyik vezető szállítóként van jelen a hazai közmű, valamint energetikai szektorban.

ABB weboldal: http://new.abb.com/hu  

Facebook oldal: https://www.facebook.com/ABBMagyarorszag  

Instagram: abb_magyarorszag  

YouTube: https://www.youtube.com/ABBMagyarorszag  

www.abb.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika ; ABB ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák:
ÜZLETI AJÁNLATOK94
Hirdetések17
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Videók készítése3
Bird0
Riport32
Ipari Blog80
Cégfelvásárlás75
NEWS 7752
Ipari cégek2709
Ipari hírek7736
Business4958
Múzeum, ipartörténet84
Autó, jármű, közlekedés6104
BUD330
Autómegosztás, fuvarmegosztás31
Önvezető 219
e-sport19
Audi527
Mercedes902
Opel305
Suzuki267
BMW556
Das WeltAuto51
Seat297
Škoda303
VW409
Tesla6
Munkagép, haszongép1131
Rába113
Scania447
Robot, automatika1094
ABB436
FANUC146
igm114
KUKA 71
Universal Robots45
Mesterséges intelligencia134
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)47
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő234
Lézer78
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika949
Internet599
YouTube102
D nyomtatás70
Fém, gépipar1407
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Agrár201
Élelmiszer223
Logisztika316
Ingatlan, építőipar382
Energia, közmű, akkumulátor1509
Solar84
Bosch791
Siemens448
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone81
Continental140
Hankook Tire222
Michelin115
Kiállítás947
A legutóbbi *Robot, automatika* hírek (a több mint 1.000 hírből):
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Beszélgetés Pavel Bezucký-val, a Universal Robots Közép-Kelet-Európa, Oroszország és FÁK térségért felelős vezérigazgatójával
Az ABB piacra dobta a világ leggyorsabb, legérzékenyebb, drónra telepített, gázszivárgást felderítő és üvegházhatású gázokat mérő rendszerét
Támogatási projekt megvalósulása hajtómû fejlesztésre
2021 első negyedévének eredményei
Új szoftverfejlesztési központ Budapesten
Az Év Beszállítója lett a Bridgestone Tatabánya 2021-ben
Hatékony a betegellátás a chilei kórház földrengésbiztos épületében az ABB eszközeivel
A KR CYBERTECH nano ARC tempót ad az automatizált gyártásnak
Világpremier a szoftver- és érzékelőtechnológiában a Continenaltól
Személyi változás a Universal Robots közép-kelet-európai régióért felelős vezetőségében
Vezetőváltás a hazai Siemensnél - Jeránek Tamás lesz a Siemens Zrt. új elnök-vezérigazgatója
A Siemens a világ legmodernebb gyártói között
Okos és biztonságos a digitális épületfelügyelet a Siemens Desigo CC új verziójával
Ajánló:
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre