Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.05.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


Fényes trófeák és nívós díjak ragyogták be a BMW centenáriumi évét
2017.01.02
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A regionális és nemzetközi kitüntetések egytől egyig a bajor gyártó innováció, dizájn, minőség, megbízhatóság, járműkapcsolat, értékállóság és fenntarthatóság terén betöltött úttörő szerepének elismerései.

2016 végéhez érkezve a BMW fennállása eddigi legsikeresebb esztendejeként könyvelheti el a vállalatcsoport centenáriumi évét, amelyet ötvennél is több regionális és nemzetközi szakmai elismerés, rajongói trófea és nívós kitüntetés övez. A legkülönfélébb szavazások ítészei a bajor gyártó négykerekűit rendre kimagasló pontokkal illették, a vezetés élményét kínáló járművek így legtöbbször egészen a dobogó legfelső fokára gurulhattak fel. A tekintélyes díjak nem csupán a BMW modellpalettájára jellemző prémium minőséget, de az autók stílusjegyeit, technológiai innovációit, intelligens járműkapcsolati megoldásait, átfogó megbízhatóságát és kivételes fenntarthatóságát is tükrözik. Az elismerésekről döntő zsűrikben autóipari szakújságírók, nemzetközi autós magazinok olvasói, infotechnológiai szakértők, környezetspecialisták és formatervezők egyaránt helyet foglaltak. Kiváltképp értékes eredmény, hogy a BMW idén az év legjobban várt díjait és legfényesebb trófeáit is nagy számban hódította el: a World Car Awards a BMW 7-es sorozatot a világ legjobb luxusautójának járó kitüntetéssel illette, míg az Auto Bild és a Bild am Sonntag magazinok a BMW i3 tisztán elektromos kisautót az alternatív hajtáslánccal szerelt modellek 2016-os „Arany Kormánykerék Díjával” ismerték el. Sőt mi több, világpremierjét ünneplő újonc létére a BMW M2 Coupé és az új BMW 5-ös limuzin is egy csapásra a rajongói tabellák csúcsán debütált.

Abszolút világsiker: a BMW 7-es sorozat és a BMW i8 plug-in hibrid sportautó

A vadonatúj BMW 7-es sorozat 2016-ban tovább folytatta kiugróan sikeres teljesítményét. Miután 2015-ben számos regionális és nemzetközi díjat elnyert, idén a világ legjobb járműveit díjazó World Car Awards a BMW zászlóshajóját az iparág legjobb luxusautójának kiáltotta ki. Független szakértők eközben sorra ismerték el a bajor gyártó innovációs erősségét is. A CarIT infotechnológiai magazin és a németországi CAM (Center of Automotive Management) autóipari központ például a BMW 7-es sorozat távirányítású parkolását választotta a jelenlegi legkiválóbb járműtechnológiai innovációnak, amelyet a hálózatba kapcsolt mobilitás kategóriájában a 2016-os „Járműkapcsolati Díjjal” is elismertek. A bajor gyártó ráadásul a CAM és a PricewaterhouseCoopers (PwC) független piaci tanácsadó vállalat által közösen életre hívott „Autóipari Innovációk Díját” is duplán elhódította: a BMW 7-es sorozat a 2016-os év leginnovatívabb modelljének járó trófeát, a BMW átfogó motorpalettája pedig a leginnovatívabb belsőégésű erőforrásokat díjazó idei elismerést nyerte el.

Ausztriában az ÖAMTC autóklub a legbiztonságosabb luxusautót megillető „Marcus” díjjal tüntette ki a 7-es BMW-t, amely Németországban a „2016-os Év Autója” díjat (a Company Car és a DEKRA, valamint a Handelsblatt német üzleti szaklap szavazásán egyaránt), a legkiválóbb luxusautónak járó „Top Performer” díjat (Autoflotte) és a legjobb luxusautó arany serlegét (auto motor und sport német autós szakmagazin) is elnyerte. A Motorpresse Stuttgart német autós szakmagazin és a CHIP számítástechnikai szakmagazin közösen életre hívott „Járműkapcsolati Díját” az olvasók ugyancsak a BMW 7-es sorozatnak ítélték oda.

Miután 2015-ben az Év Motorja választás két kategóriaelsőségét és abszolút győzelmét is elnyerte, a BMW i8 plug-in hibrid sportautó háromhengeres benzinmotorját 2016-ban ismét a világ legjobb erőforrásának járó „Nemzetközi Év Motorja Díj 2016” trófeával tüntették ki: a BMW i8 az 1.4 – 1.8 liter hengerűrtartalmú kategória aranyérmét zsebelte be. A plug-in hibrid sportautót a Times of India napilap a 2016-os év legjobb járműtechnológiájának választotta, a németországi Auto Bild Allrad autós szakmagazin olvasói pedig az év legjobb összkerékhajtású hibridjeként éltették.

BMW M2 Coupé: piaci bemutatkozás a dobogó legfelső fokán

Az Auto Bild Sportscars német autós szakmagazin olvasói szavazásának végeredménye ékes bizonyítékként szolgált az új BMW M2 Coupé által valóra váltott letaglózó karakter teljesítményére: piaci bemutatkozását követően a 3.0 liter hengerűrtartalmú, 272 kW / 370 lóerő maximális teljesítményű soros hathengeres benzinmotorral szerelt nagyteljesítményű sportautó (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 7,9 – 8,5 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 185 – 199 gramm / km)* azonnal elnyerte a „2016-os Év Sportautója” címet a kompakt sportautók mezőnyében. A BMW M GmbH kétajtós újoncát nem sokkal ezután a Sport Auto német autós szakmagazin olvasóközönsége is az év legsportosabb modelljének választotta, a BMW M2 Coupé mellett ráadásul a BMW M3, a BMW M235i Coupé, a BMW M235i Cabrio és a BMW 340i limuzin is saját kategóriája élén végzett. Mindez azt jelenti, hogy 2016-ban a BMW nyerte el a Sport Auto magazin olvasói szavazásának legtöbb arany serlegét. És ez még nem minden: az új BMW M2 Coupé-t Japánban a 2016-os és a 2017-es év legélvezetesebb autójának választották, majd a kétajtós sportkupé ezt követően három nívós szakmai elismerést – az „iF Terméktervezési Díj 2016” kitüntetést, a 2016-os „Német Formatervezési Díjat” és a legkiemelkedőbb dizájn-innovációt elismerő „Autonis” díjat – is elnyert.

Mindent elsöprő hazai teljesítmény

A bajor gyártó az auto motor und sport német autós szakmagazin olvasói szavazásán is háromszoros győzelmet aratott: a BMW 7-es sorozat a luxusautók szegmensében, a BMW 5-ös sorozat a felső-középkategóriájú járművek mezőnyében, a BMW X1 pedig a kompakt SUV modellek kategóriájában hódította el a legjobbaknak járó „Best Cars 2016” díjat. Az egyik legkiemelkedőbb teljesítményt az 5-ös BMW érte el, amely röviddel az új, hetedik modellgeneráció világpremierjét követően sorozatban hatodik alkalommal is diadalmaskodott. Annak ellenére, hogy a világ legintelligensebb négykerekűjeként bemutatkozó üzleti limuzin csak 2017 tavaszán érkezik meg az utakra, az Auto Bild német autós szakmagazin és a Computer Bild számítástechnikai szakmagazin máris elkötelezte magát a modell mellett és a 2016-os év járműkapcsolati kitüntetésével ismerte el. A Handelsblatt olvasói mindeközben a BMW X5-öt választották meg az év autójának az off-road járművek mezőnyében. A német üzleti szaklap 250 flottakezelő menedzsert is felkért, hogy egy gyakorlati összehasonlító teszt során válasszák ki kedvenc modelljüket, a paletta élén pedig – a szakértők többségének egyhangú elismerését elnyerve – a BMW 730d végzett.

Az értéktartás és a hosszú távú fenntarthatóság bajnokai

A BMW modelljeinek kimagasló értéktartása az Auto Bild német autós szakmagazin és a Schwacke német piackutató intézet által közösen életre hívott „Value Master 2016” értékállósági megmérettetés végeredményében is megmutatkozott: a BMW 2-es Gran Tourer a kompakt egyterűek mezőnyében, míg a BMW X1 a kisebb SUV modellek között aratott diadalt. A BMW i3 mindeközben sorozatban második alkalommal végzett az elektromos meghajtású járműveket rangsoroló értéktartási lista élén. A tisztán elektromos meghajtású prémium kisautó az Auto Bild és a Bild am Sonntag magazinok szavazásán is hasonló sikert ért el, a modellt ugyanis az alternatív hajtáslánccal szerelt autók 2016-os „Arany Kormánykerék Díjával” tüntették ki. Egyes díjak ráadásul a BMW környezetvédelem és hosszú távon fenntartható gyártás iránti abszolút elköteleződését is hirdetik: az Auto Zeitung német autós szakmagazin által létrehozott „Auto Trophy” díj 2016-os elismerései között a BMW i divízió a nemzetközi autóipari szakértők közös, „Premium Pioneer Electromobility” kitüntetését vehette át.

A BMW 2016-ban elnyert legjelentősebb díjainak, elismeréseinek és kitüntetéseinek listája

A World Car Awards által:

A világ legjobb luxusautójának járó „World Luxury Car 2016” díj a BMW 7-es sorozatnak

Az auto motor und sport német autós szakmagazin által:

A kompakt SUV kategória legjobb autójának járó „Best Cars 2016” díj a BMW X1 modellnek

A felső-középkategória legjobb autójának járó „Best Cars 2016” díj a BMW 5-ös sorozatnak

A luxusautó-szegmens legjobb autójának járó „Best Cars 2016” díj a BMW 7-es sorozatnak

A kompakt kategória legjobb dizájn-innovációját elismerő 2016-os „Autonis” díj a BMW M2 Coupé sportmodellnek

Az Auto Bild és a Bild am Sonntag magazinok által:

Az alternatív hajtáslánccal szerelt modellek 2016-os „Arany Kormánykerék Díja” a BMW i3 tisztán elektromos kisautónak

Az Engine Technology International szakmai zsűrije által:

A világ legjobb 1.4 – 1.8 hengerűrtartalmű erőforrásának járó „Nemzetközi Év Motorja Díj 2016” a BMW i8 turbófeltöltésű, háromhengeres benzinmotorjának

Az auto motor und sport német autós szakmagazin és a CHIP számítástechnikai szakmagazin által:

A vezető, a jármű és a környezet közötti leginteraktívabb kapcsolatot elismerő „Járműkapcsolati Díj 2016” a BMW 7-es sorozatnak

Az Auto Bild német autós szakmagazin és a Computer Bild számítástechnikai szakmagazin által:

A 2016-os év abszolút „Járműkapcsolati Díja” a BMW 5-ös sorozatnak

Az autóipari okosalkalmazások 2016-os „Járműkapcsolati Díja” a BMW Connected szolgáltatás-palettájának

A hálózatba kapcsolt intelligens szolgáltatások 2016-os „Járműkapcsolati Díja” a BMW Over the Air frissítéseinek

A vezetést támogató rendszerek 2016-os „Járműkapcsolati Díja” a BMW aktív sávtartó asszisztensének

Az Auto Bild német autós szakmagazin és a Schwacke német piackutató intézet által:

A legértékállóbb elektromos járművet kitüntető „Value Master 2016” díj a BMW i3 modellnek

A legértékállóbb kisebb SUV-t kitüntető „Value Master 2016” díj a BMW X1 modellnek

A legértékállóbb kompakt egyterűt kitüntető „Value Master 2016” díj a BMW 2-es Gran Tourer modellnek

Az Auto Bild Sportscars német autós szakmagazin által:

A kisautó- és a kompakt-kategória legjobb sorozatgyártású sportautójának járó „2016-os Év Sportautója” díj a BMW M2 Coupé sportmodellnek

Az Auto Bild Allrad német autós szakmagazin által:

A legjobb összkerékhajtású hibrid modellnek járó „All-Wheel Drive Car of the Year 2016” díj a BMW i8 plug-in hibrid sportautónak

Az Auto Zeitung német autós szakmagazin által:

Az „Auto Trophy” díj 2016-os elismerései között a nemzetközi autóipari szakértők közös, „Premium Pioneer Electromobility” kitüntetése a BMW i divíziónak

A Sport Auto német autós szakmagazin által:

A legjobb 50.000 euró alatti kupét elismerő „2016-os Sport Auto Díj” a BMW M235i Coupé modellnek

A legjobb 50.000 euró alatti kabriót / roadstert elismerő „2016-os Sport Auto Díj” a BMW M235i Cabrio modellnek

A legjobb 100.000 euró alatti kupét elismerő „2016-os Sport Auto Díj” a BMW M2 Coupé modellnek

A legjobb 100.000 euró alatti sportlimuzint / sportkombit elismerő „2016-os Sport Auto Díj” a BMW M3 modellnek

A legjobb 50.000 euró alatti sportlimuzint / sportkombit elismerő „2016-os Sport Auto Díj” a BMW 340i modellnek

A Motor Klassik német autós szakmagazin által:

Az 1947 – 1961 között gyártott járműipari klasszikusnak járó „2016-os Motor Klassik Díj” a BMW 507 modellnek

Az 1970 – 1979 között gyártott járműipari klasszikusnak járó „2016-os Motor Klassik Díj” a BMW M1 sportmodellnek

Az Auto Bild Klassik német autós szakmagazin által:

A legendás limuzin-ikonok „Klasszikus Arany Kormánykerék 2016” díja a BMW 02-es sorozatnak

A legendás sportautó-ikonok és sportkupé-ikonok „Klasszikus Arany Kormánykerék 2016” díja a BMW 6-os Coupé-nak

A „J-COTY” által:

A 2016-os és a 2017-es év legélvezetesebb autójának járó japán „Év Autója” díj a BMW M2 Coupé sportautónak

A CarIT infotechnológiai magazin és a németországi CAM (Center of Automotive Management) autóipari központ által:

A hálózatba kapcsolt mobilitás úttörő technológiáját elismerő 2016-os „Járműkapcsolati Díj” a BMW 7-es sorozat távirányítású parkolásának

A CAM (Center of Automotive Management) autóipari központ és a PricewaterhouseCoopers (PwC) független piaci tanácsadó vállalat által:

A leginnovatívabb járművet díjazó „Autóipari Innovációk Díja 2016” elismerés a BMW 7-es sorozatnak

A leginnovatívabb belsőégésű erőforrást díjazó „Autóipari Innovációk Díja 2016” elismerés a BMW átfogó motorpalettájának

Az Auto Test által:

A legintelligensebb járműkapcsolatot kínáló „Auto Test Winner 2016” elismerés a BMW i Vision Future Interaction tanulmányautónak

A Handelsblatt német üzleti szaklap által:

A magazin olvasói szavazásának legjobb off-road járművét elismerő „2016-os Év Autója” díj a BMW X5 modellnek

A magazin által felkért flottakezelő menedzserek gyakorlati tesztjének „2016-os Év Luxuskategóriájú Flottaautója” díja a BMW 730d modellnek

A Firmenauto és a DEKRA által:

A legjobb cégautót éltető „Company Car of the Year 2016” díj a BMW 7-es sorozatnak

Az Autoflotte által:

A legkiválóbb luxusautónak járó „Top Performer 2016” díj a BMW 7-es sorozatnak

A Bajor Kormány által:

A legkiválóbb elektromos motort elismerő 2016-os „eCar-Tec Díj” a BMW 225xe iPerformance Active Tourer modellnek

Az International Forum Design által:

„iF Terméktervezési Díj 2016” a BMW 3.0 CSL Hommage tanulmányautónak, a BMW X1 modellnek, a BMW M2 Coupé sportautónak, a BMW M6 GT3 versenyautónak és a BMW 7-es sorozatnak

A Német Formatervezési Tanács által:

Az év autóipari márkájának járó 2016-os „Német Formatervezési Díj” a BMW-nek

A legjobb prémium karosszéria-kialakításért járó 2016-os „Német Formatervezési Díj” a BMW 7-es sorozatnak

A legjobb prémium karosszéria-kialakításért és utastér-elrendezésért járó 2016-os „Német Formatervezési Díj” a BMW X1 modellnek

A legjobb prémium karosszéria-kialakításért és utastér-elrendezésért járó 2016-os „Német Formatervezési Díj” a BMW M2 Coupé sportautónak

A Spark Design által:

A közlekedés kategória 2016-os „Spark Design Díja” a BMW VISION NEXT 100 tanulmányautónak

A Chicagói Dizájn Múzeum által:

A közlekedés kategória „GOOD DESIGN™ 2016” díja a BMW 3.0 CSL Hommage tanulmányautónak

A közlekedés kategória „GOOD DESIGN™ 2016” díja a BMW X4 modellnek

A közlekedés kategória „GOOD DESIGN™ 2016” díja a BMW X6 modellnek

A nagy-britanniai AutoVolt Magazine autós szakmagazin által:

Az év legjobb autójának járó 2016-os „AutoVolt Díj” a BMW 330e iPerformance modellnek

A kínai Global Auto Media autóipari szakmagazin által:

Az év legjobb autójának járó „2016-os Év Autója” díj a BMW 7-es sorozatnak

A Times of India napilap által:

Az év legjobb járműtechnológiáját kitüntető 2016-os „Times Auto Díj” a BMW i8 plug-in hibrid sportautónak

Az ausztrál Royal Auto National által:

A 35.000 ausztrál dollár feletti kisautó-kategória legjobb modelljének járó „Ausztrália Legjobb Autója 2016” díj a BMW 1-es sorozatnak

Az osztrák ÖAMTC autóklub által:

A legbiztonságosabb luxusautónak járó „Marcus” díj a BMW 7-es sorozatnak

*Az üzemanyag-fogyasztási adatokat az EU-ciklus tesztkörének mérései alapján számolták ki, az értékek a gumiabroncs-típusoktól is függnek.

www.bmw.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; e-sport ; BMW ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák:
ÜZLETI AJÁNLATOK94
Hirdetések17
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Videók készítése3
Bird0
Riport32
Ipari Blog80
Cégfelvásárlás75
NEWS 7752
Ipari cégek2709
Ipari hírek7736
Business4958
Múzeum, ipartörténet84
Autó, jármű, közlekedés6104
BUD330
Autómegosztás, fuvarmegosztás31
Önvezető 219
e-sport19
Audi527
Mercedes902
Opel305
Suzuki267
BMW556
Das WeltAuto51
Seat297
Škoda303
VW409
Tesla6
Munkagép, haszongép1131
Rába113
Scania447
Robot, automatika1094
ABB436
FANUC146
igm114
KUKA 71
Universal Robots45
Mesterséges intelligencia134
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)47
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő234
Lézer78
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika949
Internet599
YouTube102
D nyomtatás70
Fém, gépipar1407
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Agrár201
Élelmiszer223
Logisztika316
Ingatlan, építőipar382
Energia, közmű, akkumulátor1509
Solar84
Bosch791
Siemens448
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone81
Continental140
Hankook Tire222
Michelin115
Kiállítás947
A legutóbbi *Robot, automatika* hírek (a több mint 1.000 hírből):
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Beszélgetés Pavel Bezucký-val, a Universal Robots Közép-Kelet-Európa, Oroszország és FÁK térségért felelős vezérigazgatójával
Az ABB piacra dobta a világ leggyorsabb, legérzékenyebb, drónra telepített, gázszivárgást felderítő és üvegházhatású gázokat mérő rendszerét
Támogatási projekt megvalósulása hajtómû fejlesztésre
2021 első negyedévének eredményei
Új szoftverfejlesztési központ Budapesten
Az Év Beszállítója lett a Bridgestone Tatabánya 2021-ben
Hatékony a betegellátás a chilei kórház földrengésbiztos épületében az ABB eszközeivel
A KR CYBERTECH nano ARC tempót ad az automatizált gyártásnak
Világpremier a szoftver- és érzékelőtechnológiában a Continenaltól
Személyi változás a Universal Robots közép-kelet-európai régióért felelős vezetőségében
Vezetőváltás a hazai Siemensnél - Jeránek Tamás lesz a Siemens Zrt. új elnök-vezérigazgatója
A Siemens a világ legmodernebb gyártói között
Okos és biztonságos a digitális épületfelügyelet a Siemens Desigo CC új verziójával
Ajánló:
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre