Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


Stílusos rajongás a MINI iránt: a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció
2021.04.01
Forrás: BMW Sajtóközlemény
Az új termékpaletta üde színvilággal, összetéveszthetetlen stílusjegyekkel és a fenntarthatóság üzenetével lopja be magát a brit prémiummárka rajongóinak szívébe.

A MINI hamisítatlan egyedisége nem csupán az utakra korlátozódik: a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció termékei éppúgy a pezsgő életvitel, a prémium minőség és a feltűnő egyéniség összetéveszthetetlen szimbólumai, legyen szó akár hétköznapi feladatokról, akár szabadidős tevékenységekről. Az új darabokat egytől egyig rendhagyó dizájn, ötletes részletek, kimagasló minőség és hosszú távon fenntartható anyaghasználat jellemzi. A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció a legkisebb és a legnagyobb rajongóknak egyaránt tartogat meglepetéseket, a táskáktól és a kiegészítőktől kezdve, a praktikus hétköznapi kellékeken és úti társakon keresztül, egészen a gyermekeknek tervezett opciókig.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció széleskörű termékpalettájának darabjai ezúttal is kiváltképp környezetbarát gyártási technológiával vagy újrahasznosított anyagokból készültek. Az időtlen dizájn és a prémium minőségű tételek tartóssága szintén a fenntarthatóság üzenetét hirdeti, élénk színeket és látványos motívumokat helyezve a középpontba. A brit prémiumgyártó aktuális modellpalettájának stílusjegyeit a legújabb kollekció tételei is megörökölték. Ilyen többek között az Island Blue és a hálózatról tölthető MINI-ket fémjelző Energetic Yellow árnyalat, valamint a dinamikus színátmenet, amely az új MINI modellek összetéveszthetetlen egyediségét, a Multitone Roof színátmenetes tetőfényezést népszerűsíti.

Új ruhadarabok természetes pamutból, üde színvilággal, hamisítatlan dizájnnal

A brit prémiummárka autentikus stílusát üde színvilág és hamisítatlan dizájn idézi a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció ruhadarabjain, amelyeket a háromajtós MINI és az ötajtós MINI innovatív tetőfényezése szerint, látványos színátmenettel álmodtak meg a tervezők. A MINI színátmenetes női póló (MINI Wordmark Gradient T-Shirt Women’s) és a MINI színátmenetes férfi póló (MINI Wing Logo Gradient T-Shirt Men’s) az Island Blue/Black és a Grey/Energetic Yellow árnyalatban hozza a legjobb formáját. Ugyancsak újdonság a palettán a MINI 3D-csíkos logóval nyomott női póló (MINI 3D Stripes Wing Logo T-Shirt Women’s) és a MINI 3D-csíkos logóval nyomott férfi póló (MINI 3D Stripes Wing Logo T-Shirt Men’s) is, mellrészükön jellegzetes háromdimenziós mintával.

A hatásos belépő azonban kisebb méretekben is lehetséges, például a MINI 3D-nyomott autómintás gyerekpulóverrel (MINI 3D Car Sweatshirt Kids), amelynek elülső MINI-motívuma a ráeső fény szögétől függően változtatja a színét. A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció pólói és pulóverei kivétel nélkül 100 százalék természetes pamutból, UV-védelemmel ellátva, Portugáliában készülnek. A felhasznált anyagok puhasága és a darabok kényelmes szabása akár egész napra kényelmes viseletet garantál.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció újdonságai között megtalálható még a MINI bélelt női dzseki (MINI Lined Jacket Women’s) és a MINI bélelt férfi dzseki (MINI Lined Jacket Men’s), amelyek igazi mindenesnek bizonyulnak. A dzsekik kellemesen párnázottak, így még a hidegebb hőmérséklet ellen is hatékonyan védenek. Külső anyaguk ráadásul teljesen gyűrődésmentes, így a csomagtér legszűkebb rekeszeiből előkeresve is bármikor azonnal felvehetők.

Egyedi stílus már a kezdetektől: újdonságok a legkisebbeknek

A legkisebb MINI-rajongók stílusos kiegészítői mindig is a MINI Lifestyle Kollekció szerves részei voltak. Most azonban újdonságként mutatkozik be a palettán a MINI Bibs Gift Set, amely három egyedi, élénk színű előkét tartogat. Kedves bulldog- és autó-motívumaikkal a MINI hamisítatlan stílusjegyeit idézik, amelyek még a zabkása és a tejfolt mögött is jól mutatnak.

A Nap káros sugaraitól látványos hálómotívummal díszített sapkák óvják a MINI-rajongókat, a 2021-es MINI Lifestyle Kollekcióval most először a gyerekek méretében is (MINI Mesh Kids Cap).

Stílusos kialakítás és fenntartható anyaghasználat: az új kiegészítők

Gondosan válogatott alapanyagok és prémium minőségű kivitelezés gondoskodik a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció kiegészítőinek hosszú távú fenntarthatóságáról. A termékek tartósságát újrahasznosított műanyag, porcelán és kartonpapír fokozza, miközben a darabok frissességét üde színvilág hangsúlyozza.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció esernyői például kifejezetten fenntartható módon születtek meg. A MINI színátmenetes, összecsukható esernyő (MINI Gradient Foldable Umbrella) és a MINI színátmenetes, merevrudas esernyő (MINI Gradient Walking Stick Umbrella) kifeszíthető vászna 100 százalékban újrahasznosított műanyagból készült. Az Island Blue vagy Energetic Yellow árnyalatból induló, fehérbe torkolló színátmenetes megoldás még a komor napszakokba is derűs reménysugarakat varázsol.

A MINI színátmenetes jegyzetfüzetet (MINI Gradient Notebook) ugyancsak a felelős alapanyagok használata és az újfajta kialakítás jellemzi. A füzet lapjai kartonpapírból készültek, amelynek az alapját a porrá őrölt mészkő adja, ez a nyersanyag pedig a bányászat melléktermékeként szinte korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre. A kartonpapírt ráadásul kifejezetten környezetbarát módon lehet előállítani, hiszen a farostok és víz felhasználását sem igénylő folyamathoz jelentősen kevesebb energiára van szükség, mint a hagyományos papírgyártásban. Az új jegyzetfüzet jellegzetessége a rugalmas zárhatóság és a színátmenetes puha borítás – akár Island Blue, akár Energetic Yellow árnyalatban.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció újdonságai közé tartozik továbbá a szőtt mintázatú MINI nyakbaakasztó (MINI Signet Lanyard) és a kétféle árnyalatban elérhető MINI színátmenetes bögre (MINI Gradient Cup). Utóbbi külső felülete Island Blue vagy Energetic Yellow árnyalatból tűnik át fehérbe, a MINI által fémjelzett kreatív helykihasználás égisze alatt pedig a bögrék ötletesen egymásba is csúsztathatók. Szintén újdonság a MINI zománcozott logós kulcstartó (MINI Wing Logo Enamel Keyring) és a MINI zománcozott kulcstartó (MINI Wordmark Enamel Keyring), amelyek a színes kulcskarikát a bőr és a zománcozott felület eleganciájával egyesítik.

A MINI Lifestyle Kollekciók történetében most először mutatkozik be a MINI utazópárna (MINI Travel Pillow), amely még a leghosszabb utazások során is praktikus úti társnak bizonyul. A felfújható párnát könnyű tárolni, egyszerre puha és strapabíró anyagának köszönhetően pedig nem csupán kényelmes, de gond nélkül mosható is.

Táskák és bőröndök új kialakításban, fenntartható anyagokból

Üde színviláguknak köszönhetően a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció táskái is stílusos kiegészítői lehetnek a hétköznapoknak, legyen szó akár bevásárlásról, akár kisebb kiruccanásokról. A MINI színátmenetes pénztárca (MINI Gradient Wallet), a MINI színátmenetes kistáska (MINI Small Gradient Pouch), a MINI színátmenetes bevásárlótáska (MINI Gradient Shopper) és a MINI színátmenetes málhazsák (MINI Gradient Duffle Bag) egyaránt elérhető Island Blue vagy Energetic Yellow színátmenetes változatban. Mindegyik vízlepergető anyagból készült, kontraszt-árnyalatú, gumírozott MINI felirattal díszítve.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció MINI zipzáras válltáskája (MINI Contrast Zipper Soft Luggage) a keményfedeles bőröndök fenntartható alternatívája lehet, ahogyan a MINI zipzáras utazótáska (MINI Contrast Zipper Traveller Bag) is, amelynek rugalmas külső anyaga újrahasznosított műanyagból készült. A fekete táska fehér vagy Energetic Yellow kontraszt-árnyalatú zipzárral nyitható és zárható.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció darabjai már elérhetőek a MINI kijelölt márkakereskedéseiben, valamint a www.shop.mini.de weboldalon.

A MINI által ajánlott bruttó kiskereskedelmi árak:

2021-es MINI Lifestyle Kollekció

- MINI színátmenetes női póló (MINI Wordmark Gradient T-Shirt Women’s): 9.400 Ft
- MINI színátmenetes férfi póló (MINI Wing Logo Gradient T-Shirt Men’s): 9.400 Ft
- MINI 3D-csíkos logóval nyomott női póló (MINI 3D Stripes Wing Logo T-Shirt Women’s): 9.400 Ft
- MINI 3D-csíkos logóval nyomott férfi póló (MINI 3D Stripes Wing Logo T-Shirt Men’s): 9.400 Ft
- MINI 3D-nyomott autómintás gyerekpulóverrel (MINI 3D Car Sweatshirt Kids): 12.700 Ft
- MINI bélelt női dzseki (MINI Lined Jacket Women’s): 42.200 Ft
- MINI bélelt férfi dzseki (MINI Lined Jacket Men’s): 42.200 Ft
- MINI Bibs Gift Set: 11.400 Ft
- MINI Mesh Kids Cap: 5.400 Ft
- MINI színátmenetes, összecsukható esernyő (MINI Gradient Foldable Umbrella): 11.600 Ft
- MINI színátmenetes, merevrudas esernyő (MINI Gradient Walking Stick Umbrella): 11.600 Ft
- MINI színátmenetes jegyzetfüzetet (MINI Gradient Notebook): 5.000 Ft
- MINI nyakbaakasztó (MINI Signet Lanyard): 3.100 Ft
- MINI színátmenetes bögre (MINI Gradient Cup): 4.000 Ft
- MINI zománcozott logós kulcstartó (MINI Wing Logo Enamel Keyring): 6.300 Ft
- MINI zománcozott kulcstartó (MINI Wordmark Enamel Keyring): 6.300 Ft
- MINI utazópárna (MINI Travel Pillow): 6.300 Ft
- MINI színátmenetes pénztárca (MINI Gradient Wallet): 12.700 Ft
- MINI színátmenetes kistáska (MINI Small Gradient Pouch): 6.200 Ft
- MINI színátmenetes bevásárlótáska (MINI Gradient Shopper): 9.400 Ft
- MINI színátmenetes málhazsák (MINI Gradient Duffle Bag): 24.400 Ft
- MINI zipzáras válltáskája (MINI Contrast Zipper Soft Luggage): 52.100 Ft
- MINI zipzáras utazótáska (MINI Contrast Zipper Traveller Bag): 39.100 Ft

www.bmw.hu  


Cégfelvásárlás ; * NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7365
Ipari cégek2332
Ipari hírek7348
Business4654
Autó, jármű, közlekedés5731
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1107
Rába112
Scania445
Robot, automatika1072
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő230
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika890
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1394
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika308
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1384
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre