Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Felhasználóbarát és környezetkímélő - Az új Mercedes-Benz EQS akkumulátorai és töltési koncepciója
2021.03.23
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Stuttgart. Az új elektromos luxusmodell érkezésével a Mercedes me Charge tekintetében számos újítás és új szolgáltatás könnyíti meg a felhasználók dolgát.

Az EQS gyors és könnyű töltését például a Plug & Charge funkció teszi lehetővé, ahol még csak felhasználói azonosításra sincs szükség, a fizetés pedig automatikusan történik a Mercedes me Charge segítségével. A Green Charging lehetőséget biztosít arra, hogy a nyilvános töltőállomásokon felhasznált energiát utólag zöld forrásokból fedezzük. Időközben a Mercedes me Charge töltőállomás-hálózata már 500.000 töltőponttal várja a felhasználókat – ebből 200.000 Európában található. Ráadásul Japánban az EQS maga is képes áramforrásként működni és szükség esetén biztosítani a háztartás áramszükségletét. Méghozzá nem is csekély mértékben, ugyanis az április 15-én bemutatkozó modell különösen nagy energiasűrűségű akkumulátorokkal rendelkezik, melyek a németországi Hedelfingenben készülnek.

A Mercedes-Benz elkezdte új generációs nagyteljesítményű akkumulátorainak gyártását a Stuttgart-Hedelfingenben található gyárban. Az itt készülő modulok elsőként a vadonatúj EQS luxusmodellbe kerülnek, amelynek világpremierje 2021. április 15-én lesz.

A Plug&Charge funkció egyszerű és kényelmes töltést biztosít az EQS felhasználói számára: az ezzel kompatibilis töltőoszlopokon a töltési folyamat azonnal elindul a kábel csatlakoztatását követően. Az ügyfél azonosítása automatizáltan történik, közvetlenül a töltőkábelen keresztül.

Emellett a korábbiakhoz hasonlóan a Mercedes me Charge felhasználóinak életét automatikus fizetési tranzakció könnyíti meg – az ügyfélnek csak meg kell adnia a fizetés módját, majd ezt követően minden folyamat automatikusan történik, külföldről is. Az egyes töltésekről aztán a hónap végén kap összegző számlát az ügyfél.

A töltőállomások Plug&Charge kompatibilitásával kapcsolatban a felhasználók az EQS központi rendszerén vagy a Mercedes me alkalmazásban tájékozódhatnak, igény esetén pedig kizárólag ezekre is rákereshetnek. A jövőben ez a kényelmes töltési funkció elérhető lesz az IONITY töltőállomásokon is. Emellett az MBUX központi rendszeren keresztül történő azonosítással, a Mercedes me alkalmazás segítségével vagy a Mercedes me Charge töltőkártyával is lehet egyszerű töltést kezdeményezni az egyes szolgáltatók saját megoldásain kívül.

A zöld áram megújuló energiaforrásból származik, amely hozzájárulhat ahhoz, hogy az elektromos autók és felhasználói jelentősen csökkentsék ökológiai lábnyomukat. A kutatások szerint az elektromos autók élettartama során keletkező széndioxid felét a felhasználási fázis adja, melynek során olyan áramból üzemeltetik őket, amelyek széndioxid-kibocsátó forrásból keletkeztek. Ezt igyekszik csökkenteni a több mint 200.000 töltőállomáson elérhető Mercedes-Benz Green Charging funkció.

Az összes EQ és konnektoros hibrid modellhez elérhető megoldás garantálja, hogy a felhasznált energiát a Mercedes-Benz később zöld áramból pótolja, akár zöld áramkvóta vásárlásával, akár megújuló energiaforrásokba való befektetéssel.

A Mercedes me Charge folyamatosan növekvő hálózata világszerte már több mint 500.000 AC és DC töltőpontot ismer, amelyből 200.000 Európában található. A Mercedes me Charge segítségével 400 különböző szolgáltató töltőállomásához férhetnek hozzá egyetlen helyről a Mercedes-Benz ügyfelei, a kényelmesebb fizetés és az átláthatóbb elszámolás pedig kényelmes, egyszerű utazást tesz lehetővé átlátható és könnyen tervezhető töltésekkel.

A Mercedes-Benz EQ almárka új zászlóshajója kétirányú töltésre is képes lesz. Ez azt jelenti, hogy az EQS a japán CHAdeMO standardnak megfelelően képes becsatlakozni a hálózatba, így például működhet napelemes rendszerek köztes tárolójaként, áramszünet esetén pedig áramforrásként is.

A Mercedes-Benz vadonatúj, kimondottan elektromos autókhoz tervezett platformjára épülő EQS a márka elektromos zászlóshajójaként mutatkozik be. Az EQS esetében az ügyfelek a luxuskategória minden előnyét kiélvezhetik, sőt, az alapoktól elektromos hajtású felépítésnek köszönhetően a modell helykínálat és formatervezés tekintetében új mércét állít fel.

Az EQS különböző méretű akkumulátorokkal lesz elérhető különféle hatótávval és teljesítménnyel. A legnagyobb, 108 kWh-s egységgel az EQS a WLTP norma szerint több mint 700 kilométeres hatótávot tud felmutatni, amelyet kategóriaelső aerodinamika is elsősegít.

Az EQS házon belül fejlesztett szoftverei vezeték nélkül, over-the-air (OTA) frissítéssel bármikor aktualizálhatók, így a modell energiamenedzsmentje is mindig a legmodernebb szinten marad.

Az akkumulátor celláinak előállítása karbonsemleges megvalósításban történik, a különleges kialakítás pedig a felhasznált kobalt arányát körülbelül tíz százalékra csökkenti. A gyártás lábnyomának csökkentése döntő fontosságú szerepet játszik a Mercedes-Benz fenntarthatósági törekvéseiben. Az EQS az új S-osztállyal együtt a Sindelfingenben található “Factory 56-ban” készül, amely jelenleg is karbonsemlegesen üzemel. 2022-től a Mercedes-Benz összes személyautó- és kishaszongépjármű-gyára, a hedelfingeni akkumulátorgyárat is beleértve széndioxid-semlegesen fog működni.

www.mercedes-benz.hu  


Cégfelvásárlás ; * NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Mercedes ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7365
Ipari cégek2332
Ipari hírek7348
Business4654
Autó, jármű, közlekedés5731
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1107
Rába112
Scania445
Robot, automatika1072
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő230
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika890
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1394
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika308
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1384
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre