Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.18.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A Mercedes-AMG és a Mercedes-AMG Petronas F1 Team még intenzívebb együttműködése
2021.03.02
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Affalterbach/Brackley. A Mercedes-AMG affalterbachi csapata és az angliai Brackley-ben székelő Mercedes-AMG Petronas F1 Team még szorosabbra fűzi 2012 óta fennálló együttműködését.

Miközben a Mercedes-AMG teljesítményorientált márkaként még nagyobb szerepet vállal a motorsporttal kapcsolatos tevékenységekből, a jövőközpontú, elektromos rásegítésű verseny- és utcai technológiák fejlesztése során még intenzívebb együttműködés történik a két csapat között. Az azonos értékek és a motorsport iránti szenvedély vezérelte együttműködés rögtön kézzelfogható és látható eredménnyel szolgál: a Mercedes-AMG F1 W12 E PERFORMANCE megjelenése az új szezonban még erőteljesebben kommunikálja a márkaidentitást.

A németországi Affalterbachban és a brit Brackley-ben egyaránt különösen hatékony és motivált csapatok dolgoznak a kivételes menetteljesítmények elérésén. Fejlesztések a csúcstechnológia terén, innovációk és sikerek – mindezek a Mercedes-AMG és a Mercedes-AMG Petronas F1 Team számára is alapvetőek, most pedig az eddiginél is szorosabb együttműködésben dolgoznak e célok eléréséért.

„Már kilenc éve összeköt minket a partneri viszony, amely számos különböző fejlesztés és rengeteg siker forrása. Összekötnek minket a motorsportgének és csapataink elkötelezettsége. Röviden: a teljesítménynek élünk! Most pedig elérkezett az idő, hogy közös munkánkat magasabb szintre emeljük: a Project ONE hiperautó személyében jóformán elsőként hozunk el Formula 1-es technológiát a közutakra. A különösen exkluzív modell első példányait már az idén megkapják a megrendelők. Ezzel a kivételes projekttel kívánjuk bevezetni az AMG-nél a teljesítményközpontú elektrifikációt. Az E PERFORMANCE jelvény alatt különösen nagy teljesítményű, mégis hatékony hibrid hajtásláncok érkeznek a jövő utcai modelljeibe. Ami pedig versenypályás teljesítményünket illeti, reméljük, hogy leggyorsabb és legerősebb E Performance versenyautónk ismét sikeresen száll ringbe a világbajnoki címért” - mondta Philipp Schiemer, a Mercedes-AMG GmbH vezetőségének elnöke.

Affalterbachban a Mercedes-AMG minden releváns területen hozzáférést kap a Mercedes-AMG Petronas F1 Team győztes technológiájához. A szorosabb közös munka a tudás és a technológiák megosztását gyorsabbá teszi, ezáltal pedig a Mercedes-AMG pozícióját a jövő teljesítményközpontú sportmárkájaként még tovább erősíti. Ezáltal pedig a Mercedes-AMG még inkább nyit a Formula 1 világa iránt érdeklődő ügyfelek irányába, miközben a legújabb, leginkább fenntartható és motorsportban is bevált technológiát ülteti át sorozatgyártású autóiba.

„A Formula 1-ben, a motorsport királykategóriájában dolgozó jelenlegi hibrid hajtásláncok nem csak különösen erősek, de egyre magasabb hatékonysági fokon dolgoznak, ezáltal pedig nagyon takarékosak – ezek pedig olyan ismérvek, amelyek sorozatgyártású modelljeinket is jellemzik. A szorosabb partneri viszony lehetővé teszi a tapasztalat és a technológiák gyorsabb megosztását, amelyekből utcai autóink is profitálhatnak” - mondta Jochen Hermann, a Mercedes-AMG GmbH vezetőségi tagja.

A Mercedes-AMG már 2012 óta dolgozik együtt a Mercedes-AMG Petronas F1 Team-mel és a Mercedes-AMG High Performance Powertrains (HPP) vállalattal, méghozzá nem csak számos projekten, de a technológiák megosztásán is. Friss példa erre az elektromos turbófeltöltő, amely a Formula 1-ben már bizonyított szélsőséges körülmények között, hamarosan pedig az AMG sorozatgyártású modelljeibe is megérkezik. Emellett a fejlesztések szimulációjánál, valamint a hibrid üzemeltetési stratégia tekintetében is hasznos eszmecsere folyik.

A jövőben további megoldások és fejlesztések kerülnek át a Formula 1-ből a sorozatgyártású autókba, többek között a nagyteljesítményű akkumulátorok cellatechnológiája vagy a speciális hűtési megoldások. Ezek nem csupán párhuzamot vonnak az AMG F1 W12 versenyautó és az utcai autók közé, de egyben az F1 világát a közúton is átélhetővé teszik.

Az új együttműködés jegyében az affalterbachi Mercedes-AMG néhány dolgozója Mercedes-AMG High Performance Powertrains (HPP)-nél és a sikeres Formula 1-es istállónál kap helyet, miközben a vállalatok felügyelőbizottságába is bekerülnek a két cég vezetői.

„Örömmel üdvözöltük a különböző ágazataink még szorosabb együttműködését. Mindegy, hogy a mi Formula 1-es csapatunkat vagy az affalterbachi Mercedes-AMG-t nézzük, mindenhol érezhető lesz a közös munka és gondolkodás lenyűgöző eredménye. Minden egyes csapattagunk mindent belead, hiszen életünk a teljesítmény. Ennek szellemében izgatottan várom, hogy milyen új csúcsokat tudunk együtt elérni” - mondta Toto Wolff, a Mercedes-AMG Petronas F1 Team csapat- és üzletvezetője.

Az intenzív közös munka eredménye a Mercedes-AMG motorsport-aktivitásán is meglátszik majd. Ez a marketinget épp úgy érinti, mint az e-sport támogatását, sőt, aktív kihatással van az elmúlt tizenegy évben különösen nagy sikernek örvendő, folyamatosan növekvő GT3-as és GT4-es ügyfélversenyzésre is. Mindezzel az AMG megerősíti mélyen a motorsportban rejlő gyökereit, miközben új technológiákkal és megoldásokkal halad egy még ígéretesebb jövő felé.

www.mercedes-benz.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Mercedes ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7365
Ipari cégek2332
Ipari hírek7348
Business4654
Autó, jármű, közlekedés5731
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1107
Rába112
Scania445
Robot, automatika1072
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő230
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika890
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1394
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika308
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1384
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre