Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
2021.03.16
Forrás: Continental, Hírek
¤ A fejlett vezetést támogató rendszerek és az automatizált vezetés 2022. január 1-jétől a független Autonomous Mobility (Autonóm Mobilitás) üzleti terület alá kerül

¤  Nikolai Setzer vezérigazgató: „Céltudatosan hajtjuk végre stratégiánkat. Ennek megfelelően befektetünk növekedési területeinkbe és a jövőbeni technológiáinkba, megragadjuk a piaci lehetőségeket, fejlesztjük reagáló képességünket, és nagyobb átláthatóságot biztosítunk.”

¤  Vitesco Technologies: zöld utat kapott a még ebben az évben végbemenő leválasztás és későbbi tőzsdei bevezetés

¤  Prof. Wolfgang Reitzle, a felügyelőbizottság elnöke: „A fenntartható mobilitás terén egy globális éllovas helyett már kettővel számolhatunk.”

¤  Változás az igazgatótanácsban: Philip Nelles, a Mobile Fluid Systems üzleti egység vezetője veszi át a ContiTech üzleti terület vezetését Hans-Jürgen Duensingtől 2021. június 1-jével, aki saját kérésére hagyja el a vállalatot

Budapest, 2021. március 16. - A mai ülésén a Continental AG felügyelő bizottsága jóváhagyta a mobilitási szolgáltató stratégiai átalakításának fontos, következő szakaszát. A döntés támogatja a vállalat fejlett vezetést támogató rendszerekkel és automatizált vezetéssel foglalkozó üzletágának jövőbeni szervezeti átalakítását. 2022. január 1-jétől ez a terület az Automotive Technologies (Autóipari Technológiák) csoportszektorba kerül, azon belül pedig a független Autonomous Mobility (Autonóm Mobilitás) üzleti területként folytatja. Fő tevékenysége a jelenlegi Advanced Driver Assistance Systems (Fejlett Vezetést Segítő Rendszerek -ADAS) üzleti egységének tevékenységeiből fog állni.

Céltudatosan hajtjuk végre stratégiánkat. Ennek megfelelően befektetünk növekedési területeinkbe és a jövőbeni technológiáinkba, megragadjuk a piaci lehetőségeket, fejlesztjük reagáló képességünket, és nagyobb átláthatóságot biztosítunk” – magyarázta Nikolai Setzer, a Continental vezérigazgatója, majd hozzátette: „Az autonóm mobilitás piaca több mint kétszeresére fog nőni az elkövetkező három év során. A szükséges technológiák stratégiai jelentőségének és ígéretes növekedési kilátásainak következtében növeljük az ezekre a területekre helyezett hangsúlyt, hogy új struktúrákat hozzunk létre e technológiák kutatására, fejlesztésére és iparosítására. Ez azt is lehetővé teszi számunkra, hogy valamennyi üzleti területünknek további szabadságot adjunk ahhoz, hogy még nagyobb mértékben koncentrálhassanak a legfontosabb tevékenységeikre.” 

Autonóm mobilitási megoldások Budapesten

A mobilitási piac rendkívüli erős üzleti felértékelődése tovább növeli a budapesti Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központunk fejlődési potenciálját. Magyarországi központunk közel három éve kezdte meg működését, jelenleg már 100 fő feletti létszámmal, jelentős neurális háló alapú fejlesztési kompetenciával, saját tervezésű szuperszámítógép számítási kapacitással, továbbá sikeres projektek tapasztalataival készen állunk a következő növekedési időszakra. Jelenleg Budapesten a nemzetközileg is kiemelkedő, tehetséges kollégáinknak köszönhetően olyan innovációs képességgel rendelkezünk, amivel világszínvonalú eredményeket érhetünk el. Fejlesztési központunk jelentős szerepet vállal a Continental globális stratégiájának megvalósításában – emelte ki a döntés hazai vonatkozását Dr. Lóránd Balázs, a budapesti Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központ vezetője.”

Az előzetes éves beszámoló adatok 2021. március 9-én történő közzététele részeként a társaság bejelentette, hogy csak ebben az évben további 200 és 250 millió euró közötti összeget fog fordítani a támogatott és autonóm vezetéshez szükséges technológiák fejlesztésére. Ez azt a célt szolgálja, hogy teljes mértékben ki lehessen használni az érintett piacok gyors fejlődése kapcsán adódó vonzó lehetőségeket, majd nyereséges növekedéssé lehessen változtatni őket.

Már most is erős pozícióval rendelkezünk a területen” – tette hozzá Setzer. „Azonban még tovább erősítjük ezt a pozíciót, amivel nagy lendületet adunk a térségben végzett tevékenységünknek, és az autonóm mobilitási piac vezetőjeként még nagyobb előnyre tudunk szert tenni. Ugyanakkor még nyitottabbá válunk a technológiai partnerekkel és start-up vállalkozásokkal való potenciális, nagyszabású együttműködésre. Végső soron az a célunk, hogy a továbbiakban is vezető globális technológiai szerepet töltsünk be a támogatott és automatizált vezetés terén.

Csak 2018 és 2020 között a Continental ezen a területen összesen több mint 9 milliárd euró értékben kapott megrendelést ügyfeleitől világszerte. A mobilitási szolgáltató ezt az összeget jelentősen meg kívánja növelni, mivel az ellátás lehetséges körének értéke az elkövetkező évek folyamán a járműautomatizálás növekvő mértékéből adódóan sokszorosára fog emelkedni.

A szoftver az, ami a legnagyobb hatással lesz a jövőre nézve. Fejlesztése és iparosítása megköveteli, hogy valamennyi régióban rendkívül rövid válaszidőkkel és a lehető legnagyobb rugalmassággal, valamint agilis, interdiszciplináris együttműködéssel rendelkezzünk szervezetünkön belül és külső partnereink esetében egyaránt” – magyarázta Setzer.

Zöld utat kapott a Vitesco Technologies leválasztása

A felügyelő bizottság jóváhagyta a Vitesco Technologies tervezett leválasztását és későbbi tőzsdei bevezetését is. Amennyiben ezt a 2021. április 29-i éves közgyűlés helybenhagyja, a vállalat tovább folytatja a Powertrain üzletág 2021 második felében történő leválasztását megcélzó törekvéseit.

A mai nap zöld utat adtunk a Vitesco Technologies vállalkozói függetlenségének megalapozására irányuló eljárások folytatásához. Ha ezzel a részvényesek is egyetértenek, a jövőben egy globális éllovas helyett már kettővel számolhatunk – mindegyikkel a maga területén. A Vitesco Technologies úttörő szerepet játszik a meghajtásrendszerek villamosításának területén, a Continental pedig a hálózatba kapcsolt, biztonságos és fenntartható mobilitás piacainak vezetője. Ennek a lépésnek köszönhetően mindkét technológiai vállalat képes lesz kiaknázni a bennük rejlő maximális potenciált” – mondta a testület döntése kapcsán Prof. Wolfgang Reitzle, a felügyelőbizottság elnöke.

Változás az igazgatótanácsban: Philip Nelles követi Hans-Jürgen Duensinget

Egy további határozatában a mai nap a felügyelő bizottság Philip Nellest (46), a ContiTech üzleti terület Mobile Fluid Systems üzleti egységének igazgatóját 2021. június 1-jével felvette a Continental AG igazgatótanácsába. Philip Nelles a ContiTech üzleti területért fog felelni, és Hans-Jürgen Duensinget követi ebben a pozícióban, akinek kinevezése 2021. május 31-én, személyes okokból kifolyólag saját kérésére idő előtt, a vállalatnál töltött több mint 35 év után ér véget. Hans-Jürgen Duensing 2015. május 1. óta tagja az igazgatótanácsnak, mely kinevezést 2017 szeptemberében 2023. áprilisának végéig hosszabbították meg.

Örömmel bízzuk a ContiTech üzleti területünket Philip Nellesre, egy tapasztalt ügyvezetőre, aki hosszú ideje nagy sikerrel dolgozik vállalatunknál. A felügyelő bizottsági kollégáim nevében is minden jót és sok sikert kívánok neki új feladatai ellátáshoz” – mondta Reitzle, majd hozzátette: „Ugyanekkor szeretnénk kifejezni mélységes hálánkat elődjének, Hans-Jürgen Duensingnek, sokéves értékes szolgálatáért és a Continental értékteremtésében való közreműködéséért. Sajnáljuk, hogy távozik a vállalattól, mivel folyamatos kiemelkedő szakértelem, elkötelezettség, feddhetetlenség és hűség jellemezte valamennyi vezetői pozíciójában végzett munkája során. Egy figyelemre méltó ügyvezetőt veszítünk most el, aki mindig a Continental sikerére helyezte a hangsúlyt.”

A ContiTech a világ egyik vezető ipari szaktekintélye az intelligens, nagy teljesítményű műanyag és gumi megoldások terén. „Az elmúlt években Hans-Jürgen Duensing magas szintű koncentrációval felgyorsította és kiterjesztette ennek az üzleti területnek az átalakítását, miközben a magasabb nyereséges növekedéshez igazította annak haladási irányát. Ezzel döntő szerepet játszott abban, hogy a Continental a jelenleg is zajló ipari átalakulás egyik nyertese legyen” – méltatta Setzer Hans-Jürgen Duensing eredményeit.

"Az elmúlt hat évben Hans-Jürgen Duensing az akvirált vállalatok integrálása mellett növelte a termékek digitalizálásának mértékét és különböző iparágak számára nyújtott szolgáltatásokkal bővítette az üzletág tevékenységeit. A teljes igazgatótanács nevében szeretnék köszönetet mondani sikeres munkájáért és minden jót kívánok neki a jövőben” – mondta Setzer, majd hozzátette: „Egy szervezet jövőbeni életképességéhez elengedhetetlen, hogy a felsővezetők tekintetében szisztematikus tervekkel rendelkezzen az utódlást és a személyes fejlődést érintően. Ezért nagy örömmel tölt el, hogy Philip Nellest is az igazgatótanács soraiban tudhatjuk. Karrierjének kezdete óta különböző nézőpontokból szerzett széleskörű tapasztalatának köszönhetően az elejétől a végéig ismeri ContiTech üzletágunkat. A teljes igazgatótanács nevében sok sikert kívánok neki.

Philip Nelles miután 2000-ben műszaki menedzseri diplomát szerzett, a Continentalnál kezdte meg pályafutását a jelenlegi ContiTech üzleti terület gyakornokaként, ahol a későbbiekben a Mobile Fluid Systems üzleti egységében töltött be különböző vezetői pozíciókat Németországban, Svédországban és Magyarországon 2009 végéig. 2010 és 2015 között a globális Automotive Original Equipment szegmens vezetője volt a ContiTech Power Transmission Group üzleti egységében, 2015 közepétől 2018-ig pedig ezt az üzleti egységet irányította, mielőtt a ContiTech-en belül a Mobile Fluid System élére került volna. Philip Nelles nős és négy gyermek édesapja.

www.continental.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Önvezető ; Robot, automatika ; Mesterséges intelligencia ; IT, informatika ; Fém, gépipar


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7365
Ipari cégek2332
Ipari hírek7348
Business4654
Autó, jármű, közlekedés5731
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1107
Rába112
Scania445
Robot, automatika1072
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő230
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika890
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1394
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika308
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1384
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre