Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.15.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A BMW Group az első prémiumautó-gyártó, amely integrált vállalati jelentést ad ki
2021.03.15
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A müncheni központú vállalatcsoport 2020-as beszámolója első ízben egyesíti a BMW Group pénzügyi és fenntarthatósági eredményeit.

A BMW Group hivatalos jelentéseinek történetében új fejezet kezdődik: a 2020-as év teljesítményeiről most először egyetlen, integrált vállalati jelentés készült, amely egy átfogó, minden részletre kiterjedő beszámolóban egyesíti az elmúlt esztendő pénzügyi és fenntarthatósági eredményeit. Miután az igazgatótanács 2020-ban új alapokra helyezte a BMW Group fenntarthatósági céljait, az integrált vállalati jelentés a következő logikus lépésként épül be a vállalatcsoport működésébe – a BMW Group integrált menedzsmentjének köszönhetően. A müncheni központú vállalatcsoport mostantól integrált vállalati jelentésben számol be évértékelő konferenciáján, nem csupán gazdasági teljesítményét, de ezzel párhuzamosan környezetvédelmi és társadalmi eredményeit is részvényesei elé tárva.

„A BMW Group 2020-as beszámolója igazolja, hogy üzleti modellünk és fenntarthatósági céljaink immár nem elválaszthatók egymástól. A vállalatcsoportot pénzügyi és nem pénzügyi szempontok mentén egyaránt irányítjuk, eredményeinket pedig évről évre átlátható módon tesszük közzé. Prémium vállalatként célunk, hogy követendő példaként szolgáljunk az iparágnak és felelősséget vállaljunk. Kulcsfontosságú fenntarthatósági eredményeink éppoly meghatározóak, mint pénzügyi mutatóink” – fogalmazott Dr. Nicolas Peter, a BMW AG igazgatótanácsának pénzügyekért felelős tagja.

A hosszú távú fenntarthatóság felé vezető úton a BMW Group már eddig is számos kulcsfontosságú mérföldkőhöz érkezett: Európában forgalomba helyezett új autói átlagos károsanyag-kibocsátását 1995 és 2020 között például 53 százalékkal csökkentette, a vállalatcsoport gyárai pedig a tavalyi évtől kezdve világszerte kizárólag megújuló erőforrások felhasználásából nyerik ki a működésükhöz szükséges energiát. 2020-ban ráadásul a BMW Group a sokrétű vállalatvezetés tekintetében is új kulcsfontosságú mérföldkőhöz érkezett: vezetőségében jelenleg 17,8 százalékban foglalnak helyet nők, amely a célként kitűzött 15-17 százalék felső értékét is meghaladja.

2020 júliusában a vállalatcsoport újabb ambiciózus környezetvédelmi célt tűzött ki maga elé 2030-ra, amelyet ráadásul most először modelljei teljes életciklusára kiterjesztett, a beszállítói hálózattól kezdve, a sorozatgyártási folyamatokon át, egészen a leselejtezésig:

- Az elsődleges cél, hogy a BMW Group modellpalettájának egy forgalomba helyezett új autóra vetített átlagos emissziós értéke 2030-ra legalább harmadával csökkenjen. Tekintve, hogy a vállalatcsoport 2019-ben több mint 2,5 millió darab új autót gyártott le, ez az érték az új autók teljes életciklusára vetítve 2030-ra átlépi a 40 millió tonnányi kibocsátott káros anyagot.

- Miután 2006 óta több mint 78 százalékkal csökkentette az egy legyártott új autójára vetített átlagos károsanyag-kibocsátási értéket, a BMW Group célja, hogy 2030-ra ezt a 2019-es értékhez képest további 80 százalékkal redukálja.

- További cél, hogy 2030-ra a modelljei használata során keletkező átlagos emisszió a 2019-es értékhez képest levezetett kilométerenként több mint 40 százalékkal csökkenjen. Meghatározó irányelv e téren a hosszú távú fenntarthatóság szempontjai szerint kidolgozott termékstratégia, a hálózatról tölthető modellek módszeres térnyerésével és az elektromos mobilitás népszerűsítésével.

- A BMW Group ráadásul az első prémiumautó-gyártó vállalat, amely beszállítói hálózata tagjainak is konkrét károsanyag-kibocsátási célokat fogalmazott meg. E tekintetben a cél az, hogy az egy legyártott autóra vetített emisszió 2030-ra minimum 20 százalékkal csökkenjen a 2019-es értékhez képest. A BMW Group ennek elérése érdekében döntő tényezőként veszi figyelembe szerződéses megbízásai kiválasztásánál a partnervállalatok károsanyag-kibocsátási mutatóit.

A BMW Group környezetvédelmi céljait már az SBTI (Science-Based Targets Initiative) is hitelesítette, amely igazolja, hogy a vállalatcsoport fenntarthatósági céljai a legújabb tudományos eredmények szerint is segítik elérni a Párizsi Éghajlatvédelmi Egyezmény céljait. A BMW Group hosszú távú célja továbbá, hogy 2050-re teljes értékláncát tekintve olyan üzleti modell mentén működjön, amely egyetlen ponton sem bocsát ki káros anyagot.

A BMW Group az elkövetkező években átlátható módon, integrált vállalati jelentésében számol be újabbnál újabb fenntarthatósági eredményeiről, az IIRC (International Integrated Reporting Council) szabályainak megfelelően.

A vállalatcsoport 2020-as beszámolója a BMW AG és a BMW Group pénzügyi teljesítményét, valamint a németországi CSR Directive Implementation Act (CSR-RUG) előírásai szerint összeállított nem pénzügyi jelentés részleteit egyesíti. A dokumentum továbbá azt is igazolja, hogy 2012 és 2020 között miként valósultak meg a vállalatcsoport fenntarthatósági stratégiájának céljai.

A BMW Group integrált vállalati jelentése stabil alapokra építkezik, hiszen a vállalatcsoport 2001 óta minden évben beszámol környezetvédelmi és emisszió-csökkentési intézkedéseiről. 2005 óta a BMW Group a Global Reporting Initiative (GRI) szabványai szerint, 2008 óta pedig a legmagasabb, „Comprehensive” GRI-opció mentén számol be újabb és újabb fenntarthatósági eredményeiről. A 2013-as pénzügyi évtől kezdve a vállalatcsoport külső ellenőrzéseknek is aláveti fenntarthatósági jelentéseit, 2014 óta pedig minden évben egyszerre jelenti be az előző év pénzügyi teljesítményét és fenntarthatósági előrelépéseit.

A BMW Group első integrált vállalati jelentése digitális formában, modern és letisztult oldalakkal, audiovizuális tartalmakkal és animált grafikákkal válik elérhetővé 2021. március 17-én, szerdán a https://report.bmwgroup.com/ weboldalon.

www.bmw.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7337
Ipari cégek2309
Ipari hírek7320
Business4632
Autó, jármű, közlekedés5706
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport14
Audi520
Mercedes892
Opel305
Suzuki266
BMW225
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1104
Rába112
Scania445
Robot, automatika1068
ABB431
FANUC146
igm114
KUKA 68
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika884
Internet551
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1389
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer214
FMCG, kereskedelem36
Logisztika306
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1375
Solar77
Bosch789
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás899
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Vezetéstámogató rendszerek és automatizált vezetési funkciók fejlesztése a Boschnál
Az ABB termékei is segítik a Preserverance marsjáró sikeres küldetését
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre