Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.15.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


Új motoros puhatáskák a BMW Motorradtól
2021.03.12
Forrás: BMW Sajtóközlemény
Az új Black Collection: tárolóhelyek minden kalandhoz

A BMW Motorrad az új Black Collection bemutatásával a puhatáskák jelentette tárolási megoldásokat kínálja. A táskák tökéletesek bármely időjárásban. A „Gépnek és embernek” mottó jegyében a kollekció a BMW Motorrad ügyfeleinek igényei alapján került kialakításra. Tanktáska, hátsó táska vagy övtáska – a gazdag kollekció minden darabja praktikus, innovatív és következetes dizájnú, és minden célra vagy bármely kalandra tökéletes megoldást kínál.

Black Collection tanktáska, nagy (GS)

A Black Collection tanktáska tartós, TPU-bevonatú poliészter szövetből készült, és számos okos részletet kínál. A zárható, gumírozott és vízlepergető, kétfelé húzható cipzár mellett a fő rekesz egy másik cipzárral 13-ról 18 literesre bővíthető. A kivehető belső táska a ráhajtható résznek köszönhetően vízálló. A fő rekesz oldalfalán található hálós rekeszek, valamint a külső zseb további tárolási lehetőséget kínálnak.

Különösen praktikus, hogy a tanktáska kábelcsatornát és egy vízálló, átlátszó rekeszt is tartalmaz, ami lehetővé teszi az érintőképernyős műszaki eszközök használatát.

A nagy tanktáska a meredeken emelkedő benzintankkal rendelkező motorkerékpárokra készült. Az alsó oldalán található csúszásgátló párnáknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik. A tanktáska egy motorspecifikus, hárompontos szíjjal rögzíthető.

Az elöl és hátul található, bedugós rögzítőkkel a tanktáska gyorsan le- és felszerelhető, pl. tankolás során. A hozzá tartozó hátizsák-pánttal könnyen hordozható, a további pántokkal pedig a sokoldalú tanktáska akár hátsó táskaként is felszerelhető a csomagtartóra és a hátsó ülésre. A hátizsák fekete színű, kék elemekkel és kék béléssel, ami jobban áttekinthetővé teszi a belső tartalmat. A bélés anyaga 100% poliészter.

A megengedett sebességgel és a terhelhetőséggel kapcsolatban kérjük, tekintse át a felszerelési/használati útmutatót.

Űrméret: 13–18 l Méretek: 32 × 22 × 19/26 cm

Black Collection tanktáska, nagy (Túra és Roadster)

A Black Collection tanktáska ezen változata ideális a túramotorokhoz és roadsterekhez. A csúszásálló habpárnáknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a félköríves tankokra. A nagy tanktáska tartós, TPU-bevonatú poliészter anyagból készül, vízálló és kivehető belső táskával, ráhajtható fedéllel. A belső helykínálat a fő rekesz falán körbefutó cipzárral könnyedén 13-ról 18 literesre bővíthető.

A fő rekesz egy vízlepergető és gumírozott, kétfelé húzható cipzárral zárható. További tárolási lehetőséget kínál a külső zseb, valamint a belső hálós zsebek. A hátizsákot olyan okos részletek teszik teljessé, mint a kábelcsatorna vagy a vízálló, érintőképernyőhöz használható átlátszó rekesz. A tanktáska egy motorspecifikus, hárompontos szíjjal rögzíthető.

Az elöl és hátul található, bedugós rögzítőkkel a tanktáska gyorsan le- és felszerelhető, pl. tankolás során. A hozzá tartozó hátizsák-pánttal könnyen hordozható, a további pántokkal pedig a sokoldalú tanktáska akár hátsó táskaként is felszerelhető a csomagtartóra és a hátsó ülésre. A hátizsák fekete színű, kék elemekkel és kék béléssel, ami jobban áttekinthetővé teszi a belső tartalmat. A külső anyaga 100% poliészter, TPU (poliuretán) bevonattal.

A megengedett sebességgel és a terhelhetőséggel kapcsolatban kérjük, tekintse át a felszerelési/használati útmutatót.

Űrméret: 13 - 18 l Méretek: 34 × 22 × 16/21 cm

Black Collection tanktáska, kicsi (GS, Túra és Roadster)

A tartós, kicsi Black Collection tanktáska a rárakható szíjjal ideális társ olyan túrákhoz, amelyek csak könnyű poggyászt igényelnek. Különösen praktikus részletei például a kivehető, vízálló belső rekesz ráhajtható fedővel, a kábelcsatorna, valamint a hordfül és a levehető hátizsák-szíjak. 5 literes űrméretével a hátizsák ideális a napi utazásokhoz. A zárható és gumírozott, kétfelé húzható cipzár, amely szintén vízlepergető, további védelmet nyújt a nedvesség ellen. A fő rekesz oldalfalán található, praktikus hálós zsebek segítenek rendszerezni a holmikat.

A sokoldalú tanktáska félköríves és meredek benzintankokra is rögzíthető. A csúszásálló habpárnáknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a tankra. A tanktáska egy motorspecifikus, hárompontos szíjjal rögzíthető.

A hozzá tartozó további pántokkal a sokoldalú tanktáska akár hátsó táskaként is felszerelhető a csomagtartóra és a hátsó ülésre.

Az elöl és hátul található, bedugós rögzítőkkel a tanktáska gyorsan le- és felszerelhető, pl. tankolás során. A hozzá tartozó hátizsák-pánttal könnyen hordozható. A hátizsák fekete színű, kék elemekkel és fényvisszaverő csíkokkal. Bélése szintén kék színű, anyaga 100% poliamid.

A megengedett sebességgel és a terhelhetőséggel kapcsolatban kérjük, tekintse át a felszerelési/használati útmutatót.

Űrméret: 5 l Méretek: 25 × 20 × 10 cm

Black Collection hátsó táska, nagy/kicsi

Az új hátsó táskák a Black Collection további fénypontjait jelentik. Két méretben érhetők el, az egyik rövidebb, a másik hosszabb túrákra és több poggyászhoz készült. Mindkét változat esetében a táska vízálló TPU borítású, ami ellenáll minden időjárásnak. A kivehető belső táska vízálló. A fő rekesz gumírozott, kétfelé húzható cipzárja vízlepergető, és a fokozott biztonság érdekében zárható.

Egy másik, a fő rekeszen körbefutó cipzár segítségével a táska már eleve tágas űrmérete tovább bővíthető. A fedő belső oldalán található, becsúsztatható zseb és a mindkét oldali, cipzáras rekeszek segítenek rendszerezni a poggyászt. További okos részlet az állítható hátizsák-vállpánt, valamint az, hogy a táska a motorról levéve összehajtható. A Black Collection hátsó táska a csomagtartón való használatra tervezett, ehhez egy rögzítőszíjat is tartalmaz. A táska fekete színű, kék elemekkel és fényvisszaverő csíkokkal. A belső bélés szintén kék.

Black Collection hátsó táska, nagy

Űrméret: 50 - 60 l Méretek: 55 x 30 x 30/35 cm

Black Collection hátsó táska, kicsi

Űrméret: 35 - 42 l Méretek: 41 x 30 x 30/35 cm

Black Collection oldaltáska, nagy/kicsi

A Black Collection vízálló oldaltáska letisztult dizájnú, és kétféle méretben, 10 vagy 15 literes űrmérettel kapható. A minőségi, TPU borítású táska tágas helyet kínál, különösen a könnyű poggyászok részére. Űrmérete ráadásul igény szerint gyorsan és könnyen csökkenthető szorítószíjak segítségével.

A vízlepergető cipzárral ellátott külső zsebben gyorsan elérhető módon tárolhatók a fontos holmik. A kivehető és vízálló belső zseb különösen praktikus.

A Black Collection oldaltáska járműspecifikus tartóval rögzíthető a motorkerékpárra, külön a jobb és bal oldalon.

A praktikus gyorskötővel gyorsan és könnyedén rögzíthető. A táska fekete színű, kék elemekkel és fényvisszaverő csíkokkal. Szintén kék bélése 100% poliamid anyagú.

A megengedett sebességgel és a terhelhetőséggel kapcsolatban kérjük, tekintse át a felszerelési/használati útmutatót.

Black Collection oldaltáska, nagy

Űrméret: 15 l Méretek: 35 × 32 × 14 cm

Black Collection oldaltáska, kicsi

Űrméret: 10 l Méretek: 26 × 32 × 14 cm

Black Collection övtáska

Napi utakhoz ideális: a minőségi Black Collection övtáskában biztonságban tudhatja tárcáját, kulcsait, okostelefonját és további apró tárgyait. A vízálló fő rekesz a körbefutó, kétfelé húzható cipzárral esőben is segít szárazon tartani a holmikat. A belső rekesz mellett az övtáska három külső, cipzáras zsebet és további, bal oldali hálós zsebet, illetve hordfület tartalmaz. A hátsó 3D távtartó anyag optimális légáramlást biztosít. A táska a fokozatmentesen állítható övrésszel optimálisan beállítható. Tartós, TPU-bevonatú poliészter anyagú, fekete színű.

Űrméret: 3 l Méretek: 18 × 20 × 11 cm

Black Collection hátizsák, 30 L

A minőségi és praktikus Black Collection 30 literes hátizsák ideális a több poggyászt igénylő, hosszabb utakra. 25 literes űrmérete 30 literig bővíthető. A tágas fő rekesz a ráhajtható fedőnek és a szigetelt illesztéseknek köszönhetően vízálló, ahogy a gumírozott cipzárak is. A fő rekesz integrált 15'' laptop rekeszt tartalmaz, és egy köztes osztással több részre választható szét. Alsó része külön hozzáférhető, és akár 61-es méretű sisak tárolására is alkalmas. A négy fröccsálló külső zseb és a belső, felül található hálós zseb további tárolóhelyet kínál. A két külső, csatos szíjjal további tárgyak rögzíthetők rá.

A hátizsák tartós, TPU-bevonatú poliészter anyagú. Az állítható, párnázott és légáteresztő vállpántok, valamint a felül és az első külső zsebeken található hordfülek igen kényelmesen hordozhatóvá teszik. A mellszíj állítható hosszúságú. Az állítható és levehető övtáska-részen két cipzáras zseb található pl. okostelefon számára. Az ergonómikus kialakítású hátsó része még hosszabb úton is kényelmes viseletté teszi. Tartalmaz továbbá két további csatos, a motorkerékpárra való rögzítést szolgáló szíjat is.

A Black Collection hátizsák fekete színű, vállpántján fényvisszaverő betétekkel. Bélése 100% poliamid anyagú. Külső zsebét BMW Motorrad fényvisszaverő nyomat díszíti.

Űrméret: 25 - 30 l

Black Collection hátizsák, 20 L

A minőségi és praktikus Black Collection 20 literes hátizsák tökéletes méretű egynapos utakhoz vagy munkába járáshoz. A vízálló fő rekesznek és az abba integrált 15'' laptop rekesznek köszönhetően az eső nem jelent problémát.

A hátizsák a vállpántok elhelyezésére egy hátsó becsúsztatós rekeszt tartalmaz. Szintén igen praktikus: a hátizsák tetején és elülső részén található hordszíj.

Mind a nagy külső zseb, köztük a felső is fröccsenésálló és gumírozott cipzárakkal ellátott. Szintén felül egy praktikus hálós zseb található. Az ergonomikus kialakítású hátrészének és a mindössze 550 grammos tömegének köszönhetően a Black Collection hátizsák hosszabb utakon is kényelmes viselet. Az optimális illeszkedésről az állítható váll-, mell- és derékpántok gondoskodnak. A Black Collection hátizsák fekete színű, a vállpánton, elöl és felül fényvisszaverő anyaggal. Szintén elöl BMW Motorrad felirat díszíti. Bélése poliamid anyagú.

Űrméret: 20 l Méretek: 40 × 30 × 16 cm

www.bmw.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7336
Ipari cégek2308
Ipari hírek7319
Business4631
Autó, jármű, közlekedés5705
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport14
Audi520
Mercedes892
Opel305
Suzuki266
BMW225
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW399
Tesla6
Munkagép, haszongép1104
Rába112
Scania445
Robot, automatika1068
ABB431
FANUC146
igm114
KUKA 68
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika884
Internet551
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1389
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer214
FMCG, kereskedelem36
Logisztika306
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1375
Solar76
Bosch789
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás899
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Vezetéstámogató rendszerek és automatizált vezetési funkciók fejlesztése a Boschnál
Az ABB termékei is segítik a Preserverance marsjáró sikeres küldetését
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre