Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.21.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


*A felelősségvállalás, akárcsak a megbízhatóság, a legnagyobb értékek egyike*
2021.02.11
Forrás: BMW Sajtóközlemény
Vörös. Sárga. Kék. Minden 1971-ben, Gerhard Richter három nagyméretű festményével kezdődött, a BMW első művészeti témájú megrendelésére.

A bajor prémiumgyártó ma világszerte elkötelezett a kultúra iránt, miközben komolyan veszi társadalmi felelősségvállalását is. A vállalatcsoport az elmúlt évtizedek során száznál is több hosszú távú kulturális kezdeményezést indított el és vitt véghez, a modern- és kortárs művészet, a klasszikus zene, a jazz és a hangzás, valamint az építészet és a formatervezés területein.

„A gyors változások időszakában a felelősségvállalás, akárcsak a megbízhatóság, a legnagyobb értékek egyike. Ahogyan a kultúra is” - mondta Ilka Horstmeier, a BMW AG igazgatótanácsának emberi erőforrásokért és munkakapcsolatokért felelős tagja. „Hosszú távú partnerként világszerte, immár fél évszázada elkötelezettek vagyunk a kultúra iránt. Hisszük, hogy művészeti együttműködéseink társadalmi felelősségvállalásunk szerves részei, éppúgy a jelenben és a jövőben, ahogyan a múltban is. Mérhetetlen öröm számunkra, hogy a BMW Group olyan egyedülálló partnerségekre tekinthet vissza, amelyeket az elmúlt 50 évben kölcsönös megbecsülés mentén, a világ legismertebb kulturális intézményeivel és művészeivel épített fel” - tette hozzá.

A New York-i Solomon R. Guggenheim Múzeumtól a londoni Tate Modern galériáig, a párizsi Pompidou-palotától a berlini Neue Nationalgalerie modern művészeti múzeumig. A Berlini Állami Operaháztól és a milánói Teatro alla Scala operaháztól a Moszkvai Nagyszínházig. Az Art Basel művészeti kiállítástól a Frieze művészeti kiállításig és a Kochi-Muziris Biennáléig. A BMW Group-hoz hasonló, sikeres üzleti vállalkozások központi hangsúlyt fektetnek az aktív vállalati jelenlétekre és az interkulturális párbeszédekre, a kulturális szcénában kiépített valódi partnerségeket így a korlátlan alkotói szabadság, a fenntarthatóság és a hosszú távú együttműködés fémjelzi. A közös élmények, a megtett utak és a megszerzett ismeretek e módon építő jellegű interakcióvá érnek, amely messze túlmutat az egyszerű pénzbeli szponzorációkon.

1971: Gerhard Richter megbízást kap három nagyméretű festményre

1971-ben a BMW Group három nagyméretű festmény elkészítésére kérte fel Gerhard Richter német művészt, a felkéréssel pedig kultúra iránti elkötelezettsége alapjait is lefektette. Eberhard von Kuenheim, a BMW AG igazgatótanácsának akkori elnöke azt kérte a művésztől, hogy a vállalatcsoport újonnan épülő müncheni központjának előcsarnokába készítsen három festményt. A „Rot”, „Gelb” és „Blau” névre keresztelt munkák azóta is az 1973-ban megnyitott, Karl Schwanzer építészt dicsérő, négy hengert formáló épület előcsarnokát díszítik.

1973 és 1974: rendszerbe áll a BMW Group dingolfingi gyára és kezdetét veszi a vállalatcsoport kiállításainak története

A BMW Group kultúra iránti elkötelezettségeit már a kezdetektől a munkatársakra való összpontosítás vezérelte. Az 1970-es évek elején rendszerbe állt a bajor prémiumgyártó dingolfingi gyára, a művészetekre fogékony kollégák körében pedig a térség egy csapásra közkedveltté vált, hiszen a vállalatcsoport számos kulturális intézménnyel karöltve kínált művészeti és kulturális programokat. A Münchentől északra található városban a BMW Group ezzel egy időben több helyszínén megnyitotta saját galériáit is, amelyeken munkatársai alkotásait állította ki. Bemutatta emellett „Az autó a kortárs művészetben” („The Automobile in Contemporary Art”) elnevezésű kiállítást is, amely Münchenben a Haus der Kunst múzeummal és a híres Alte Pinakothek szépművészeti múzeummal is gyümölcsöző együttműködéshez vezetett.

1975: megszületik a BMW Art Cars kollekció első darabja

Az első BMW Art Car ötlete a művészetek iránt rajongó francia autóversenyző, Hervé Poulain fejéből pattant ki, aki negyvenhat évvel ezelőtt felkérte művész barátját, Alexander Caldert, hogy formálja saját ízlésére versenyautóját. Jochen Neerpasch-csal, a BMW Motorsport akkori igazgatójával együttműködve született meg az első BMW Art Car, a minden ízében egyedi fényezésű BMW 3.0 CSL modell, amely a 24-órás Le Mans-i megmérettetésen egy csapásra a közönség kedvencévé vált. Azóta világszerte tizenkilenc művész alkotta meg saját guruló műalkotását, egy éppen aktuális BMW modell műszaki alapjaira. A BMW Art Cars kollekció alkotói között megtalálható Roy Lichtenstein (1977, BMW 320i), Andy Warhol (1979, BMW M1), Robert Rauschenberg (1986, BMW 635 CSi), Esther Mahlangu (1991, BMW 525i), David Hockney (1995, BMW 850 CSi), Jenny Holzer (1999, BMW V12 LMR), Ólafur Elíasson (2007, BMW H2R), Jeff Koons (2010, BMW M3 GT2), John Baldessari (2016, BMW M6 GTLM) és Cao Fei (2017, BMW M6 GT3) is. A guruló műalkotások kivétel nélkül a motorsport, a formatervezés, a művészet és a technológia egyedülálló harmóniájának lélegzetelállító megtestesítői.

1979: Németország egyik első multiszférás kulturális együttműködése

München városával karöltve a BMW Group megalapította a Spielmotor München e.V. partnerséget, amely az egyik legrégebbi multiszférás kulturális együttműködés Németországban. A partnerség célja, hogy indukálja és tovább erősítse München kulturális központként betöltött szerepét a művészetek regionális és nemzetközi szegmensében. A Spielmotor München e.V. fokozatosan bővítette programsorozatát: 1988-ban a Münceni Biennálé, 1995-ben a SPIELART művészeti színház, 1998-ban pedig a DANCE kortárstánc-fesztivál csatlakozott a kezdeményezéshez.

Mérföldkövek és digitalizáció

Az elmúlt fél évszázad során a BMW Group kultúra iránti elkötelezettsége messze túlnőtt a világhírű művészek által megálmodott BMW Art Cars kollekción. A vállalatcsoport kulturális kezdeményezéseihez többek között olyan zenészek csatlakoztak, mint Daniel Barenboim és Anna Netrebko, aki a berlini Bebelplatz időszakos színpadán tízezreket varázsol el hangjával, vagy olyan fiatal művészek, mint Samson Young and Leelee Chan, akik saját művészeti stúdiójukat hagyták hátra egy világméretű inspirációért. Sok más partnerrel együttműködve a BMW Group eközben megannyi értékes kezdeményezést indított útnak, ilyen a BMW Guggenheim Laboratórium, a BMW Tate Live programsorozat, a BMW Open Work by Frieze, a BMW Welt Jazz Award, a BMW Art Guide by Independent Collectors, a BMW Art Journey művészeti utazás és a Berlinben, Münchenben, Moszkvában és Londonban is életre hívott „Opera for all” ingyenes művészeti est-sorozat. A Rolls-Royce Arts Programme művészeti sorozatnak és a MINI számos dizájn-együttműködésének köszönhetően a BMW Group összes márkája aktív szerepet vállal a kulturális életben. A müncheni központú vállalatcsoport ráadásul világszerte támogat vezető múzeumokat, művészeti vásárokat, zenekarokat, jazz fesztiválokat és operaházakat is. 2019 óta a Berlini Állami Operaházzal kiépített digitális partnersége, a BMW OPERA NEXT égisze alatt a BMW Group a digitalizációban rejlő lehetőségek kiaknázásával nyitja meg az opera világát és teszi minden korábbinál elérhetőbbé a magaskultúrát a fiatalabb közönség számára. Technológiai vállalatként a BMW Group minden területen kihasználja a digitális megoldások előnyeit, és mint ilyen, kultúra iránti elkötelezettségét a jövőben a digitális térbe is egyre inkább átemeli. Jól példázza ezt a moszkvai Modern Művészetek Garázsmúzeumával kiépített Art/Tech Grant kezdeményezés, a Studio Drift csapatával égre varázsolt, háromszáz világító drónnal megkomponált FRANCHISE FREEDOM repülő műalkotás, valamint az Artsy, az Acute Art és Cao Fei oldalán kiépített stratégiai együttműködés is. A kínai multimédia-művész okosalkalmazáson és kiterjesztett valóságon keresztül álmodta meg a BMW Art Cars kollekció tizennyolcadik modelljét.

www.bmw.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW ; IT, informatika ; Internet


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤95
Hirdetések19
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás78
* NEWS *7420
Ipari cégek2388
Ipari hírek7404
Business4693
Autó, jármű, közlekedés5787
BUD328
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 215
e-sport17
Audi521
Mercedes894
Opel305
Suzuki267
BMW293
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1112
Rába112
Scania446
Robot, automatika1074
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia130
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő231
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika894
Internet557
YouTube96
D nyomtatás66
Fém, gépipar1395
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer216
FMCG, kereskedelem36
Logisztika312
Ingatlan, építőipar370
Energia, közmű, akkumulátor1404
Solar80
Bosch791
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás910
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A Bosch négymilliárd euró árbevételt ért el az Ipar 4.0-val egy évtized alatt
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre